Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maleństwo, mamy tutaj prawnika na forum, warto byłoby może skorzystać z jego usług również. Wydaje mi się tylko, że troszkę kompetencje zostałyby przekroczone, ale żeby tylko zerknęła na formę.
Wstrzymaj się z 2 dni, dopracujmy to, niech każdy się z tym prześpi, da jakieś podpowiedzi/wskazówki i wtedy zrobić jedną równą i działać.
Zamieścić i w Internecie, bo wtedy mogą również głosować Ci co mieszkają poza granicami kraju, a mają polskie obywatelstwo oraz w wersji papierowej.
Myślę, że to się rozniesie szybko i podpisów nie mało się znajdzie.
najlepiej sie dowiedziec w swoim szpitalu. u mnie nie trzeba bylo miec niczego dla dziecka, wszystko oni zapewniali. mialam jedna torbe sportowa, w ktorej wiekszosc miejsca zajmowaly podklady poporodowe :-)
afery robili dopiero jak sie mialo po kilka walizek czy reklamowek, robil sie wtedy bałagan :-)

czekam na mecz... ale zamieszki w Wawie masakra jakas... wstyd mi za tych debili...znowu będziemy na językach...
Do_it załóż blokadę sms na koleżankę![]()