reklama

wrzesień 2012 ;)

A ja bym zamieściła gotową petycję na stronie internetowej ::::::www.petycje.pl:::::: - - - > tak jest łatwiej zebrać podpisy i szybciej.

a myslicie ze to co wymyslilam moze być??
jak tak to wstawie ale tez dodatkowo przydałoby się mieć odręczne podpisy. jak ta petycja moze byc to ja drukuje i zaczynam zbierac podpisy w Bydgoszczy. a wierze że mało ich nie zbierzemy. :-)
kto jest ze mną kto mi pomoże?? jak zebrałybyście u siebie podpisy to ja bym wszystko zebrała i wysłała do RZĄDU.

reklama
Maleństwo, mamy tutaj prawnika na forum, warto byłoby może skorzystać z jego usług również. Wydaje mi się tylko, że troszkę kompetencje zostałyby przekroczone, ale żeby tylko zerknęła na formę.
Wstrzymaj się z 2 dni, dopracujmy to, niech każdy się z tym prześpi, da jakieś podpowiedzi/wskazówki i wtedy zrobić jedną równą i działać.
Zamieścić i w Internecie, bo wtedy mogą również głosować Ci co mieszkają poza granicami kraju, a mają polskie obywatelstwo oraz w wersji papierowej.
Myślę, że to się rozniesie szybko i podpisów nie mało się znajdzie.

Maleństwo, mamy tutaj prawnika na forum, warto byłoby może skorzystać z jego usług również. Wydaje mi się tylko, że troszkę kompetencje zostałyby przekroczone, ale żeby tylko zerknęła na formę.
Wstrzymaj się z 2 dni, dopracujmy to, niech każdy się z tym prześpi, da jakieś podpowiedzi/wskazówki i wtedy zrobić jedną równą i działać.
Zamieścić i w Internecie, bo wtedy mogą również głosować Ci co mieszkają poza granicami kraju, a mają polskie obywatelstwo oraz w wersji papierowej.
Myślę, że to się rozniesie szybko i podpisów nie mało się znajdzie.

masz racje. zajme sie tym.
napisane do prawnika na naszym forum- https://www.babyboom.pl/forum/porad...enie-na-zmiany-w-becikowym-59231/#post8673982

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzien dobry!
ja ostatnio tutaj tylko przelotem. zachcialo mi sie wczasowania i zwiedzania no i czasu na nic nie mam :-)
oczywiscie zaliczylam tez sklep IKEA i tom ma nową zabawkę ;-)
RUSIG Bujak - IKEA
nie moze sie oderwac ;-)

dziewczyny, ja wiem że może to jeszcze za wcześnie i może ni z gruszki ni z pietruszki ale jaką wy torbę do szpitala bierzecie???:zawstydzona/y: jakąś walizę na kółeczkach, żeby było wygodniej, czy jakąś zwykłą sportową, czy mam się o to nie martwić bo M wszystko i tak będzie nosił? Ja nie wiem jak to jest, bo nigdy w szpitalu nie byłam:confused:
najlepiej sie dowiedziec w swoim szpitalu. u mnie nie trzeba bylo miec niczego dla dziecka, wszystko oni zapewniali. mialam jedna torbe sportowa, w ktorej wiekszosc miejsca zajmowaly podklady poporodowe :-)
afery robili dopiero jak sie mialo po kilka walizek czy reklamowek, robil sie wtedy bałagan :-)

A ja dzis pierwszy dzien cukier w normie:szok::-D:-D:-D ale generalnie to nie moge jakiegokolwiek pieczywa ,masła margaryny nic macznego typu pierogi ,kluski itp jedynie cukier mi nie skacze po surowych i zblanszowanych warzywach ,cienkiej zupce jarzynowej gotowanym miesku chudym chudej wedlinie i jogurtach naturalnych i chudych twarogach no i owoce nie które.......
Pod petycja podpisuje sie ...niestety podpisow nie pozbieram bo nie mam jak uziemiona jestem

reklama
hej
co do urody w ciazy to ja zaczelam na poczatku ciazy zapuszczac wlosy, takze pieknieje wraz z ciaza, chociaz stresuje mnie, ze kg troche duzo przybylo juz plus 9

co do petycji, ja z checia sie podpisze, zbierac niestety nie mam mozliwosci, bo mieszkam w lesie heh, fajnie by bylo gdyby dalo sie jakos zbierac podpisy w necie, to wtedy wiecej osob by podpisalo, duzo osob ma nk czy tez fb i tak by mozna bylo sie informowac, ja na szcescie lapie sie na obydwa becikowe

czy Wy tez tak przezywacie dzisiejszy mecz, jaki wynik obstawiacie??

buziaki dla wszystkich

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry