Ansure
Fanka BB :)
Hej Mamusie
Bardzo ciekawe tematy wczoraj poruszałyście
.
Co do urody - to mój M też uważa, że kobieta w ciąży pięknieje i jest bardzo sexy
Moi znajomi to potwierdzają - albo są po prostu uprzejmii
Jedna znajoma powiedziała mi, że powinnam stale rodzić dzieci bo ciąża wyjątkowo mi służy!
Martwiłam sie wagą..ale teraz odkąd waga stoi w miejsu martwię się. 3 tygodnie bez dodatkowego kilograma
Pajkaa - zgadzam się z Tobą w 100%.
Fasolka - masz mądrego męża
Czasami wydaje mi się, że to właściwie my kobiety stawiamy sobie wysokie wymagania i konkurujemy ze sobą..niby robiąc wiele rzeczy dla mężczyzn...
Maleństwo - to opowiadanie..super..oj popłakałam się
Gorgusia, Beacia - wczoraj moja Amelcia też miala spokojniejszy dzień. Już się martwiłam. Jednak wieczorem a zwłaszcza w nocy zaczęła brykać, że nie mogłam zasnąć! Wciąż kopie mnie mocno w dole...lubię to..ale czasami chciałabym aby zmieniła pozycję
Bardzo ciekawe tematy wczoraj poruszałyście
Co do urody - to mój M też uważa, że kobieta w ciąży pięknieje i jest bardzo sexy
Martwiłam sie wagą..ale teraz odkąd waga stoi w miejsu martwię się. 3 tygodnie bez dodatkowego kilograma
Pajkaa - zgadzam się z Tobą w 100%.
Fasolka - masz mądrego męża
Czasami wydaje mi się, że to właściwie my kobiety stawiamy sobie wysokie wymagania i konkurujemy ze sobą..niby robiąc wiele rzeczy dla mężczyzn...
Maleństwo - to opowiadanie..super..oj popłakałam się
Gorgusia, Beacia - wczoraj moja Amelcia też miala spokojniejszy dzień. Już się martwiłam. Jednak wieczorem a zwłaszcza w nocy zaczęła brykać, że nie mogłam zasnąć! Wciąż kopie mnie mocno w dole...lubię to..ale czasami chciałabym aby zmieniła pozycję

:-
Polska chce być prorodzinna a odbiera becikowe rodzinom. już nie każdemu się będzie należeć. Tłumaczą się że Budżet chce zaoszczędzić nawet 39mln zł ale na kim??? na rodzinach.
jakąś walizę na kółeczkach, żeby było wygodniej, czy jakąś zwykłą sportową, czy mam się o to nie martwić bo M wszystko i tak będzie nosił? Ja nie wiem jak to jest, bo nigdy w szpitalu nie byłam