reklama

wrzesień 2012 ;)

Hej Mamusie:)
Bardzo ciekawe tematy wczoraj poruszałyście :).
Co do urody - to mój M też uważa, że kobieta w ciąży pięknieje i jest bardzo sexy ;) Moi znajomi to potwierdzają - albo są po prostu uprzejmii :) Jedna znajoma powiedziała mi, że powinnam stale rodzić dzieci bo ciąża wyjątkowo mi służy!
Martwiłam sie wagą..ale teraz odkąd waga stoi w miejsu martwię się. 3 tygodnie bez dodatkowego kilograma :o
Pajkaa - zgadzam się z Tobą w 100%.
Fasolka - masz mądrego męża :)
Czasami wydaje mi się, że to właściwie my kobiety stawiamy sobie wysokie wymagania i konkurujemy ze sobą..niby robiąc wiele rzeczy dla mężczyzn...
Maleństwo - to opowiadanie..super..oj popłakałam się

Gorgusia, Beacia - wczoraj moja Amelcia też miala spokojniejszy dzień. Już się martwiłam. Jednak wieczorem a zwłaszcza w nocy zaczęła brykać, że nie mogłam zasnąć! Wciąż kopie mnie mocno w dole...lubię to..ale czasami chciałabym aby zmieniła pozycję :)

reklama
No tak... mój Malec chyba zmienił godziny aktywności,bo fikał i przeciągał się pół nocy. I dopiero się teraz obudził,a zwykle pobudka była między 6 a 7 rano.
Dziś znów meczowa gorączka! Ciekawe co to ruskie towarzystwo narozrabia...

WITAM:)

Ja tez czuje się nieatrakcyjna ale za to inni inaczje to widza:)a M to mi powiedział nie raz że go bardzo pociągam:))

Jakie mi tu zmiany w becikowym chca zrobic??

PAJKAA hehe no nic cała prawda w tym co napisałas:)dziecka uśmiech najważniejszy:))

Mam M któremu się bardzo podobam który mocno mnie kocha i to dla mnie sie liczy ja już sexbomba nie musze być:)mam rodzine i tym się kieruje:)tzn.żeby nie było ja dbam i bede o siebie dbać :P ale wiadomo ciało przed porodem to nie juz takie same jak po porodzie ale mam coś więcej SKARBY moje:))

Tez zaczęłam sie martwić co z MARTUSIĄ????

Hej.
od wczoraj wieczora coś mi gardło siada, strasznie drapie nie wiem od czego. :no::-(:-(
znacie jakiś środek by nie szkodził maluszkowi??
myślałam o PULMOLL
Czytałam o zmianach w becikowym.
SKANDAL :wściekła/y: Polska chce być prorodzinna a odbiera becikowe rodzinom. już nie każdemu się będzie należeć. Tłumaczą się że Budżet chce zaoszczędzić nawet 39mln zł ale na kim??? na rodzinach.:wściekła/y: I zmniejszają niby papierkowe roboty. mniej spraw administracyjnych. a nie pomyśleli o rodzinach?? że utrzymać dziecko kosztuje zwłaszcza niemowlę!!
już od rana ciśnienie podnieśli mi. chyba na serio o tej petycji do rządu trzeba napisać. :wściekła/y: albo wsadzić wszystkich do parlamentu i podpalić. no chociaż kto wie jakie debile na ich miejsce przyjdą.

A jak tam dziewczyny u WAS??

WITAM:)

Jakie mi tu zmiany w becikowym chca zrobic??

te z panstwa ma też zalezec od dochodow na osobe z roku poprzedniego. ma byc ze dochod na osobe nie przekracza 1922zł w roku poprzednim. Moim zdaniem każdemu się należy te becikowe z państwa. Resort obliczył ze zaoszczędzą 39 mln zł. i wszyscy członkowie rodziny będą musieli okazać zaświadczenie o dochodach.:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Masakra!!!nie dosc ze to becikowe to pożal sie a tu jeszcze zabierają?????aż przeklnąć sie chce bo to jest nie do pomyślenia!!!nie dosć ze kasy w Pl to masakara a jeszcze jej zabierają!!!kto to wymyślił w pysk bym dała osobiście i to mega w pysk!!!

Maluszek ja zbytnio nie mam problemu z odstawieniem słodyczy, bo jadam sporadycznie ;)

Pajka u mnie słodycze to łyżeczka cukru do kawy zbożowej z rana ;)

Liliana nie załamuj mnie z tą wagą ;p

Marudka z chęcią Ci oddam tak z 4kg mojej nadwagi ciążowej :D

Kasia trzymam kciuki za egzaminy ;)

Kobietki a co do piękna to wszystko zależy od naszego podejścia i siedzi w naszej głowie.
Kiedyś miałam problemy z akceptowaniem siebie - wieole lat temu, a teraz naprawdę się sobie podobam bez makijażu - bo się nie maluję, bez eleganckiego stroju - bo mam strój sportowy, a w ciąży to jest stan przejściowy i wiadomo, że hormony nam buzują i mimo nadmiaru kilogramów eksponuję brzuszek, uśmiecham się do ludzi - jak mam chandrę to popłaczę sobie w domu, a inny ciągle mi mówią, że ślicznie i kwitnąco wyglądam.
Ja nawet nie mam zamiaru farbować włosów jak będą siwe. Kocham siebie taką jaką jestem, a mojej córci będę do znudzenia powtarzać, że ją kocham, że jestem z niej dumna, że jest piękna... Jak ja będę zakompleksiona to jak mam przekazywać takie rzeczy swoim dzieciom.
A inni niech sobie mówią co chcą.

A Wy kobietki naprawdę wyglądacie pięknie, cudownie i nosicie same cudowne dzieci pod swoim serduszkiem.

Pajka ja tam uważam, że moja uroda nie przeminie i zawsze będę piękna :)

A mi jest od 3 dni gorąco, jak ja wytrzymam w upały. Normalnie już w majtkach i podkoszulku chodzę, wszędzie okna pootwierane, a mi nadal gorąco... Nie wytrzymam.

reklama
dziewczyny, ja wiem że może to jeszcze za wcześnie i może ni z gruszki ni z pietruszki ale jaką wy torbę do szpitala bierzecie???:zawstydzona/y: jakąś walizę na kółeczkach, żeby było wygodniej, czy jakąś zwykłą sportową, czy mam się o to nie martwić bo M wszystko i tak będzie nosił? Ja nie wiem jak to jest, bo nigdy w szpitalu nie byłam:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry