reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Maluszek ktoś mi to kiedyś powiedział, ze rozstępy należy traktować jak medal za to, że jest się matką :-D a co tam istnieja seksowne stroje kąpielowe jednoczęściowe :tak:

Maleństwo
święte slowa czytalam kiedys to :( smutne, ale czas tak szybko leci:(

Maluszek ktoś mi to kiedyś powiedział, ze rozstępy należy traktować jak medal za to, że jest się matką :-D a co tam istnieja seksowne stroje kąpielowe jednoczęściowe :tak:

Maleństwo
święte slowa czytalam kiedys to :( smutne, ale czas tak szybko leci:(

tak smutne ale został z żona zauwazylam poświęcenie i piekno. tekst pokazuje ile kobieta miłości daje i jakie drobiazgi są najważniejsze w związku.

dziewczyny kupowac jutro gazetę wyborczą z dodatkiem... ma być dieta + dla cukrzyków ten indeks ...może się przydać i plyta z ćwiczeniami - przynajmniej tak teraz reklamowali

ja już zmykam spać dobranoc:*

Dziewczyny ten denny komp wpiep...yl mi calego posta wybaczcie ale nie mam sily na ponowna produkcje od 10 jak wyszlam z domku tak niedawno wrcilam , bylam na miescie pozalatwiac sprawy pozniej u 1 kumpeli u Bratowej i Filipka i tak niedawno zladowalam, a plecki do dupki mi wchodza uciekam sie polozyc:*
Apropo wagi to ja tez zaczynam odstawiac batoniki hehe wage poki co wg wskaznika mam w normie heh polecam kalkulator na poszczegolne tygodnie ciazy Kalkulator wagi w ciąży, Twoja waga w ciąży (Ciąża) | Viggo.pl
Z tym schudnieciem po to dobry watek bedzie ja juz sie pisze razem zawsze razniej bedzie sie gubilo kg:)
*martusia czy wszystko juz ok??
Melduje ze zaleglosci przeczytalam i wiem co u Was ale kazdej z osobna nie mam teraz sily odpisywac wypaczcie Kochane:*

Przeczytałam wszystko, ale chyba nie dam rady odpowiedzieć każdej z osobna :)
też tak mam, że czasem wydaje się sobie duża, ale fakt, na pewno jak Maluszek będzie na świecie to damy radę, nie my pierwsze :)
co do ruchów, to ja dzisiaj wyjątkowo obrywam, chyba za te Wasze leniuszki co? :) bo dostaję duuużo, aż czasem myślę, czy można dostawać za dużo ruchów?

reklama
Doczytałam, ale napiszę samolubnie o sobie :zawstydzona/y:

Ja dzisiaj wstałam z lekkim przerażeniem, bo od samego rana brzuch mi się stawiał i był mocno twardy od góry i na śniadanie pożarłam od razu 2x no-spę.
dry.gif
Do tego w nocy z 2h nie spałam, chciałam się zwlec z łóżka i czymś się zająć, ale po prostu sobie leżałam i myślałam.
wink2.gif
No i jak wstałam siku, to naszła mnie myśl, że nie wyobrażam sobie wstawania w nocy znowu po kilka razy.
Próbowałam od razu się skarcić, ale średnio mi to poszło. :zawstydzona/y: Poczułam się jakbym na jednym ramieniu siedział mi aniołek, na drugim diabełek i tak się między sobą przekomarzali i jeden przez drugiego coś tam wykrzykiwał. Taki oto wczoraj miałam mętlik w głowie. :sorry2:

Acha Edit:
To co się dzieje u Synka Maybebaby w organizmie to normalne u wcześniaków, organizm jest nierozwinięty, grunt by sobie Maluch z tym poradził i by nie było tego za dużo naraz. On nie jest typowym wcześniakiem, on jest mega-wczesny.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry