reklama

wrzesień 2012 ;)

Gorgusia podobno pomaga jeszcze gorące mleko na pobudzenie dzidzi...

dziewczyny ciaża to inny stan... nie dolujcie się, ze jesteście nieatrakcyjne... za 3 miesiącekażda z nas dostanie najpiękniejszy cud dzidzię... nie ważne jakim kosztem - czy będzie to 10-20 kg na plus, cellulit, zwisy itp najważniejsze, że będziemy mamami :tak:o resztę zadbamy później :tak: złe myśli odrzucamy w kąt

reklama
Dziewczyny nam sie tylko tak wydaje ale inni widza to zupełnie inaczej. Ostatnio jedna pani mi powiedziala że kobiety w ciąży wygladaja kwitnąco. Mi tez sie wydaje że jestem coraz mniej atrakcyjna dla M ale on ostatnio mnie zaskoczyl i powiedział, że pasuje mi ten brzuch i chyba postaramy się o trzecie dziecko na co ja stwierdziłam ze oszalał bo ja z trójka to chyba nie dałabym rady.

dużo osób tak mówi o kobietach w ciąży.

Gorgusia podobno pomaga jeszcze gorące mleko na pobudzenie dzidzi...

dziewczyny ciaża to inny stan... nie dolujcie się, ze jesteście nieatrakcyjne... za 3 miesiącekażda z nas dostanie najpiękniejszy cud dzidzię... nie ważne jakim kosztem - czy będzie to 10-20 kg na plus, cellulit, zwisy itp najważniejsze, że będziemy mamami :tak:o resztę zadbamy później :tak: złe myśli odrzucamy w kąt

piwa jej bo dobrze gada! tego bez % :)

Fajnie jest wiedziec,że nie tylko ja mam chwile słabości i wymysły:-) dla mnie naprawde liczy sie to,że bede mamusia i synek bedzie cząstka nas:) ale no czasem mam takie chwile jak własnie coś jest już na mnie za małe, jak kolezanki fajnie wygladaja, robią co chca itd :) i kazdy kto mnie spotka to mowi,że fajnie wygladam,duzo nie przytylam(to akurat nie prawda haha) i miło jest takie cos slyszec ale przychodzi taki dzien,że smutno...
Ale dzieki Wam wiem,że złe mysli chować w kąt jak to napisala Pajka:*

Fajnie jest wiedziec,że nie tylko ja mam chwile słabości i wymysły:-) dla mnie naprawde liczy sie to,że bede mamusia i synek bedzie cząstka nas:) ale no czasem mam takie chwile jak własnie coś jest już na mnie za małe, jak kolezanki fajnie wygladaja, robią co chca itd :) i kazdy kto mnie spotka to mowi,że fajnie wygladam,duzo nie przytylam(to akurat nie prawda haha) i miło jest takie cos slyszec ale przychodzi taki dzien,że smutno...
Ale dzieki Wam wiem,że złe mysli chować w kąt jak to napisala Pajka:*
ale zanleźć siłe by te mysli trzymac w kacie to ciezko. czasem chca uciec najmniejsza szczelina.
ale narazie mi się udaje je trzymac. staram sie nie myslec o tym.
najbardziej przychodza gdy B milczy lub coś napisze jakby się czegoś czepiał lub cos w tym stylu i wtedy buzuje sie we mnie

Hejka:)
gorgusia mój tez dzis mało aktywny,jak cos czuje to raczej jakies przeciąganie,widocznie dzidziole postanowiły przespac tą pogodę.
Ryba,maluszek,malenstwo nie dołowac sie tam prosze,jestescie śliczne kwitnące ciężaróweczki.Jak malenstwa pojawia sie na świecie to problem rozstępów i innych efektów ubocznych ciąży zblaknie:tak:
Ja mam ogromniasty brzuch,przytyłam 12kg,jakies plamy na buzi a czy mam nowe rozstepy to nawet nie zwracam uwagi,ale mam juz dziecko dzieki któremu nie mam czasu myslec czy podobam się mężowi,dzieci daja nam tyle siły ze na swoje defekty patrzy sie przez palce.Najbardziej mnie tylko denerwóje jak ludzie widzac mój wielki brzuch pytaja się czy beda dwojaczki,trojaczki:wściekła/y:No mam ten b
ębenek pokazny i juz taka moja uroda z Alankiem tez taki miałam wielki ale drażnią mnie te komentarze.
malenstwo fajna focia:)
maluszek nie wiem czy kupiłas ten ręczniczek w pepco taki sam jak moja siostra ale uwazaj przy praniu bo siory zafarbował.
My mimo pogody pospacerowalismy kawałek w kaloszkach,ja juz sie kiepsko nadaję bo w krzyżu mnie łupało jak wrócilismy.
Małżon pojechał znajomemu mały remont w kuchni robic,wróci zaraz i jedzie na nockę do pracy,trza isc mu kanapeczki naszykowac temu naszemu pracusiowi.O i wrócił lece bo za 15 min musi wyjechac.

Mój Dzidź się trochę rozruszał po obiedzie,więc już jestem spokojna. Ale widzę,ze chyba dziś po prostu taki dzień skoro wiele z Was pisze,że spokojnie dziś w domkach.

ja dziś ponosiłam troszkę mojego 2 letniego siostrzeńca i chyba czas z tym skończyć.... Brzuch mi się napinał, troszkę skurczowo nawet bolał przez moment, a poza tym kręgosłup nie daje rady. Muszę częściej używać mózgu!
A dziś przyszła moja książka Zawitkowskiego,więc mam teraz coś ciekawego do czytania i do oglądania :)

Wiecie Dziewczynki...ja też mam chwilę zwątpienia jak rano mam się w coś ubrać, bo wszystko takie za małe jest... Brzuś coraz większy, a ja coraz mniej zgrabna-jeśli w ogóle jeszcze troszkę zgrabności można się we mnie doszukiwać. Wieczorami często kąpiemy się razem z M i jak wtedy widzę jak on dba o moje ciało, jak lubi mi umyć plecy i pomaga wyjśc z wanny to jakoś tak mi lepiej, bo widzę w jego oczach miłość i to teraz szczególnie taką wypełnioną troską i zrozumieniem. Jak jestem sama łapię doły- dość często, a Mek szybko pomaga mi się otrząsnąć.

I wiecie co...obok mnie leży Milka Triolade-OGROMNA!- i tak się do mnie uśmiecha,że zaraz ją zjem! Ktoś chce- oprócz naszych słodziutkich? :P

reklama
Mój Dzidź się trochę rozruszał po obiedzie,więc już jestem spokojna. Ale widzę,ze chyba dziś po prostu taki dzień skoro wiele z Was pisze,że spokojnie dziś w domkach.

ja dziś ponosiłam troszkę mojego 2 letniego siostrzeńca i chyba czas z tym skończyć.... Brzuch mi się napinał, troszkę skurczowo nawet bolał przez moment, a poza tym kręgosłup nie daje rady. Muszę częściej używać mózgu!
A dziś przyszła moja książka Zawitkowskiego,więc mam teraz coś ciekawego do czytania i do oglądania :)

Wiecie Dziewczynki...ja też mam chwilę zwątpienia jak rano mam się w coś ubrać, bo wszystko takie za małe jest... Brzuś coraz większy, a ja coraz mniej zgrabna-jeśli w ogóle jeszcze troszkę zgrabności można się we mnie doszukiwać. Wieczorami często kąpiemy się razem z M i jak wtedy widzę jak on dba o moje ciało, jak lubi mi umyć plecy i pomaga wyjśc z wanny to jakoś tak mi lepiej, bo widzę w jego oczach miłość i to teraz szczególnie taką wypełnioną troską i zrozumieniem. Jak jestem sama łapię doły- dość często, a Mek szybko pomaga mi się otrząsnąć.

I wiecie co...obok mnie leży Milka Triolade-OGROMNA!- i tak się do mnie uśmiecha,że zaraz ją zjem! Ktoś chce- oprócz naszych słodziutkich? :P

tez zaczal sie ruszac kopac w pepek ;p
ja chce MILKE :-D:-D:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry