reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam poniedziałkowo:-) słaba jestem i nerwa mam na to kurcze masakra jakas za oknem ciemnawo dzis pewnie tez burza i ulewa bedzie ....cisnienie mi leci w dół a cukier sfiruje w gore....dzis mi sie sniło ze nie zdazyłam do szpitala i w domu urodziłam:szok: .Ja wage dalej mam na minusie :-D:-D .... ostatnio moj m mi powiedział ze jakos mi buzia i rece zeszczuplały:szok::-D fakt ze obraczka mi spadac zaczyna....Moja mała dzis w przeciwienstwie do mamy ma energi za dwoje kopie przeciaga sie az mi brzuch cały skacze a moje dzieciaki ubaw maja:-p,,,,

reklama
A mój Mały dziwnie spokojny... martwię się,bo wczoraj wieczorem też był spokojny. Czuję ruchy i M rano też czuł,ale wydaje mi się,że słabiej niż choćby w sobotę się rusza :(

Gorgusia mam dzisiaj identycznie! Od rana jakoś go mniej czuje-czuje, ale nie jest taki energiczny jak kilka dni temu:wściekła/y:
A co do włosów to ja mam odrosty jak nie wiem, ale czekam z farbowaniem albo do sierpnia albo już po porodzie...Tak bym chciała już włosy ściąć wrr
Monaliza ja też się strasznie denerwuję tą glukozą...Nie wytrzymam bez słodyczy, właśnie przed chwilą poszedł kinder beuno:-D

WITAM:)

Ja dzisiaj glukoze miałam robiona:)

Marcelek tak fika w brzuszku hehe a wczoraj jak w pepek mnie walnął to az "podskoczyłam"bo i mnie to nawet zabolało gdzie M się aż zląkł :P

Teraz obiadek robię tzn.tylko ziemniaczki bo mięsko z wczoraj:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry