reklama

wrzesień 2012 ;)

GORGUSIA tak w skonczonym 23 tc Marcelek też był cichutki a praktycznie tylko czkawkę miał :)i to tak z 2 dni a 3 dnia już kopniaczki na nowo :)

reklama
witam wszystkie po nieprzespanej nocy:crazy:
jak się wczoraj położyłam to co dwie minuty musiałam się podnieść, bo mi skóra pod cyckiem cierpnie :confused::confused::confused: jak się kładę na lewym boku, bo inaczej nie mogę. "Śpię" na podwyższeniu, to z kolei żebra mi dają popalić i kręgosłup a bez podwyższenia się duszę:angry: A to dopiero 25 tydzień!!!

Dzisiaj mam wizytę i cała drżę.

a zauważyłam, że Lotki coś długo nie ma...

mnie też bolą często i ciężko mi się ułożyć.
na lewy bok się kłade i głowe też wyżej

mi też się mało dzis rusza synus

Gorgusia moj tez dzis spokojny. Cała noc spałam na lewym boku, rano sie obudzilam i dalej moglam tak spac az w szoku byłam bo mały zawsze daje mi popalic na tym boku a dzis cisza az sie zmartwilam... no ale wstalam ogarnelam sie i odezwal sie ale i tak dzis malo ale nie panikuje wazne,że jest odzew:-) takze kochana mordka do góry teraz Cie pocieszam a rano sama bylam wystraszona...

A u nas dzis cały dzien leje, a mi jakos dzis smutno,zle i płaczliwe:-( czuje sie coraz wieksza!! i w ogole... dzis mezus pracuje do wieczora a tak bym sie do niego przytulilaaaaa:-( zgaga tez dzis pali i pali a tak naprawde nie ma po czym bo dzis malo co zjadlam i ok 12stej. Biore sie za liste co jeszcze małemu trzeba zakupic

Maleństwo jak ojciec z córką:)ślicznie:)
Gorgusia ja tak miałam przez czwartek,piatek i sobote mało czułam Maluszka naprawde pare ruchów na cały dzień i postanowiłam ze w poniedzialek czyli dzis ide na wizytke prywatna ,ale wczoraj Maluszek si erozkicał :) wiec juz spokojniejsza jestem ,a chcem wytrzymac do czwartku bo mmay w szpitalu, ale jak kica to wiem ze dotrwamy , moj emek wczoraj stwierdzil ze od pogody zalezne jego kicanie

A u nas dzis cały dzien leje, a mi jakos dzis smutno,zle i płaczliwe:-( czuje sie coraz wieksza!! i w ogole... dzis mezus pracuje do wieczora a tak bym sie do niego przytulilaaaaa:-(

Witam w klubie... mnie tez od wczoraj jakoś źle :( płaczliwa wczoraj byłam jakaś, i tez czuje się coraz więęększa, rozstępy mi zaczęły wychodzić i aż boje się co będzie dalej... nie czuje sie juz taka atrakcyjna jak kiedyś i źle mi z tym :-(

ryba no jakbym przeczytała swoje słowa:-( no własnie ja tez nie czuje sie juz taka atrakcyjna:-(ciuchy z tygodnia na tydzien coraz mniejsze:-( i wkrecam sobie rózne rzeczy, wymyślam wszystko co sie da, rano powiedzialam do mojego,że nie musi byc ze mna dla dziecka!! ni z gruszki ni z pietruszki!!! a ten biedny zdebial

ryba no jakbym przeczytała swoje słowa:-( no własnie ja tez nie czuje sie juz taka atrakcyjna:-(ciuchy z tygodnia na tydzien coraz mniejsze:-( i wkrecam sobie rózne rzeczy, wymyślam wszystko co sie da, rano powiedzialam do mojego,że nie musi byc ze mna dla dziecka!! ni z gruszki ni z pietruszki!!! a ten biedny zdebial

No mi tez odwala lekko... tak jak humory ciążowe w ogóle mnie nie dotyczyły do tej pory, tak teraz mi odbija... wczoraj sobie pobekiwałam chyba z trzy razy. a mojemu M. wmawiam, że juz mu sie nie podobam i go nie kręce, itd. choć on twierdzi, że gadam bzdury i że tak nie jest. Sama siebie nakrecam, najbardziej te rozstepy mnie dobiły :(

Witam w klubie... mnie tez od wczoraj jakoś źle :( płaczliwa wczoraj byłam jakaś, i tez czuje się coraz więęększa, rozstępy mi zaczęły wychodzić i aż boje się co będzie dalej... nie czuje sie juz taka atrakcyjna jak kiedyś i źle mi z tym :-(

też tak mam. coraz grubsza szersza nawet na twarzy.
rozstępy na udach zaczynają wychodzić, wmawiam sobie że może mmi się uda im zapobiec masażem i kremem ale nic nie daje

ja już takie gadki nie raz do mojego B już mówiłam i pisałam. wkurzał się. nawet pisałam ze nie wiem czy naprawdę mnie kocha czy nie jest przez ciąże ze mną. itp
ale mówi że kocha i chce ze mną być.
teraz gdy takie myśli się pojawiają to staram się zdusić w sobie lub się po cichu wypłakać lub zmienic tok myślenia.
i nie pisze do niego na ten temat unikam tego.
u mnie dochodzi jeszcze fakt ze do sierpnia sie nie zobaczymy bo on w pracy ponad 100km ode mnie. :-(
ale muszę wytrzymać kocham go. i wiem że on mnie też. będę wyglądać jak będę trudno. zadbnam o siebie i wgl. jakoś się to zrobi.

nie wiem jak to kiedyś robili że nie zwracano uwagi na wygląd tzn rozstepy itp po ciazy i było wsio ok. a teraz??

No mi tez odwala lekko... tak jak humory ciążowe w ogóle mnie nie dotyczyły do tej pory, tak teraz mi odbija... wczoraj sobie pobekiwałam chyba z trzy razy. a mojemu M. wmawiam, że juz mu sie nie podobam i go nie kręce, itd. choć on twierdzi, że gadam bzdury i że tak nie jest. Sama siebie nakrecam, najbardziej te rozstepy mnie dobiły :(

też mi mówi że sama siebie nakręcam i mam przestać. Bardzo go to wkurza. jakbym nie ufała i nie wierzyła w jego uczucie.
a ja wierze i ufam mu.

dziewczyny musimy dać radę nie dajcie się zdominować negatywnym myślom.
pokochajmy siebie jak kochaliśmy swoje ciała przed ciążą.
a jak nie kochałyście (jak ja - zawsze coś się nie podobało) to chociaż teraz się postarajcie.
jak to babcie by powiedziały - facet musi mieć się do czego przytulić i teraz ma. i kochanego ciałka nigdy za wiele ale też nie za mało. do samych kości jak by się tulił to by się poobijał.
też się borykam z tym problemem co wy. ale widze że mi się dosyć szybko włączyło.

reklama
Dziewczyny nam sie tylko tak wydaje ale inni widza to zupełnie inaczej. Ostatnio jedna pani mi powiedziala że kobiety w ciąży wygladaja kwitnąco. Mi tez sie wydaje że jestem coraz mniej atrakcyjna dla M ale on ostatnio mnie zaskoczyl i powiedział, że pasuje mi ten brzuch i chyba postaramy się o trzecie dziecko na co ja stwierdziłam ze oszalał bo ja z trójka to chyba nie dałabym rady.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry