P
patrysia*
Gość
GORGUSIA tak w skonczonym 23 tc Marcelek też był cichutki a praktycznie tylko czkawkę miał
i to tak z 2 dni a 3 dnia już kopniaczki na nowo 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam wszystkie po nieprzespanej nocy
jak się wczoraj położyłam to co dwie minuty musiałam się podnieść, bo mi skóra pod cyckiem cierpniejak się kładę na lewym boku, bo inaczej nie mogę. "Śpię" na podwyższeniu, to z kolei żebra mi dają popalić i kręgosłup a bez podwyższenia się duszę
A to dopiero 25 tydzień!!!
Dzisiaj mam wizytę i cała drżę.
a zauważyłam, że Lotki coś długo nie ma...
A u nas dzis cały dzien leje, a mi jakos dzis smutno,zle i płaczliwe:-( czuje sie coraz wieksza!! i w ogole... dzis mezus pracuje do wieczora a tak bym sie do niego przytulilaaaaa:-(
ryba no jakbym przeczytała swoje słowa:-( no własnie ja tez nie czuje sie juz taka atrakcyjna:-(ciuchy z tygodnia na tydzien coraz mniejsze:-( i wkrecam sobie rózne rzeczy, wymyślam wszystko co sie da, rano powiedzialam do mojego,że nie musi byc ze mna dla dziecka!! ni z gruszki ni z pietruszki!!! a ten biedny zdebial
Witam w klubie... mnie tez od wczoraj jakoś źlepłaczliwa wczoraj byłam jakaś, i tez czuje się coraz więęększa, rozstępy mi zaczęły wychodzić i aż boje się co będzie dalej... nie czuje sie juz taka atrakcyjna jak kiedyś i źle mi z tym :-(
ryba no jakbym przeczytała swoje słowa:-( no własnie ja tez nie czuje sie juz taka atrakcyjna:-(ciuchy z tygodnia na tydzien coraz mniejsze:-( i wkrecam sobie rózne rzeczy, wymyślam wszystko co sie da, rano powiedzialam do mojego,że nie musi byc ze mna dla dziecka!! ni z gruszki ni z pietruszki!!! a ten biedny zdebial
No mi tez odwala lekko... tak jak humory ciążowe w ogóle mnie nie dotyczyły do tej pory, tak teraz mi odbija... wczoraj sobie pobekiwałam chyba z trzy razy. a mojemu M. wmawiam, że juz mu sie nie podobam i go nie kręce, itd. choć on twierdzi, że gadam bzdury i że tak nie jest. Sama siebie nakrecam, najbardziej te rozstepy mnie dobiły![]()