reklama

wrzesień 2012 ;)

no i narobiłam sobie roboty ... włączyłam pralkę i wyrwało złączkę przy ścianie pod ciśnieniem wody grrrrrrrrr kupa sprzątania mokre panele itd itd - na szczęście już naprawione

reklama
Hej Brzuchatki:)
U nas dzis leje:baffled: ale od jutra zapowiadaja lato w poniedzialek nawet 30 stopni, no nic zobaczymy znowu takie skoki ech to tez nie dobrze...my dzis leniu****emy bo wczoraj znowu przegielam wiec dzis dzien odpoczynku;)

szysza fajnie, ze sie odezwalas i ze z Wami dobrze, lekarze to potrafia czasami nastraszyc wazne ze z Mala wszystko dobrze tulam mocniutko:-)

doti ehhh biedactwo a moze Dziewczyny doswiadczone cos poradza??

*martusia to moze Malenstwo chce posmakowac czegos nowego dobrze ze mlekowe zarelko a nie slodkosci jak u mnie w kazdym razie zdrowsze i nie pojdzie w boczki:-D

Pajka zdrowia dla M ka i sil dla Ciebie :*

Palemko brak slow...szkoda nerwow na ta bande skur...now jak to pieknie ujelas:baffled:

patrysia polecam polozyc tabletki np. kolo chlebaka lub gdzies w kuchni na widoku i brac ze soba jak zasiadasz do sniadanka ja tak mam z witamina zawsze na stoliku lezy, bo tez mnie skleroza dopada, ale zwalam to na ciaze:-D

Ansure widze przy okazji wesela robisz sobie tydzien pieknosci dla ciezarowek hihhi super :)

Lilijanna mmmm czeresnie ja kochac czeresnie prosze mi tu z miseczke podrzucic nie musza byc drylowane:-p

gorgusia do jedzienia jeszcze nie wstawalam ale jak za dlugo nie spie tzn. do polnocy lub po to robie sie glodna i czasem dojem jeszcze cos po kolacji typu wafla ryzowego czy jogurt lub owoc;)

marudka ja tez siusiam non stop w nocy to nieraz po 6 razy wstaje myslalam ze to w ciazy normalne:-D

stokrotka mam nadzieje ze szybko do nas wrocisz i pamietaj za duzo stresu nikomu jeszcze nie posluzylo nie schizuj i nie stresuj niepotrzebnie siebie i Malenstwa tulam:-)

Lotka wow to niezle to bedziemy srednio 2 dzieciaczkow dziennie we wrzesniu witaly jak dobrze pojdzie hihi

Merlin jak to mowia nie miala bab problemu....wlaczyla sobie pralke zamiast grzecznie odpoczywac hihih dobrze ze juz pod kontrola wszystko:-)

Zmykam na wyrko dalej leniuchowac a co:-)

ja pier.. ale mam dzień......... chciałam pojechać na zakupy tak żeby je zrobić i akurat M skończył prace i zapakował mnie z nimi w auto - no ale pomyślałam sobie że M od kilku dni nie moze sie zebrać w sbie i wynieść szkło do śmietnika więc wzięłam je i nakładając buty zachwiałam sie wdepłam w tą reklamówkę i teraz już leżę z rozciętą stopą
ok ok chciałam coś zrobić ale nie będę - nic nie będę :( zapale świeczkę woskową w oknie i będę wypędzać te złe duchy z domu !!!!
boli :(

Merlin, ale masz dzień fatalny :(

dziekuje dziewczynki jest fatalnie ledwo żyje... spałam z mlodym 2h teraz M dzisiaj sie lepiej czuje to on sie smykiem zajmuje a ja leże... jest mi tak niedobrze, ze hej...

jestem :)

niefajna pogoda, niby wiatr wieje chlodny a ja przejde pare krokow i mokra jestem do tego jak lokomotywa oddycham. niedobrze bardzo niedobrze ;/

Do_ti jak brzucho? nie boli juz?
Joasiu ja sie staram nie jesc slodkiego ale jak nie zjem to czuje sie jak na glodzie. do tego moge wypic 2 butelki wody dziennie-jak na kacu mordercy.
Pajka cudowni sasiedzi... ja mam takich ktorzy od rana od 6 trzaskaja drzwiami od mieszkania i od windy a zwoc im uwage to Cie zjedza. az nie chce myslec co bedzie jak malego mi obudza ;/
Merlin domyslam sie ze opieka swietna ale to dopiero M musi dopytac o szczegoly tego pakietu Lux-Medu w pracy a jutro bedzie jechal w tej sprawie. bo szczerze mowiac te przychodnie na NFZ w ktorych bylam juz mnie tak irytuja ze nie wiem, szczegolnie stwarzajace niepotrzebne problemy panie w rejestracji...
Stokrotko nie schizuj ciesz sie brzuszkiem :)

moje dziecko jakos intensywniej daje znac o sobie, dzis zawolalam M zeby zobaczyl jak mi brzuch skacze i w ogole to w szoku byl. ale podobno dzieci miedzy 24tc a 28tc sa najbardziej ruchliwe. moze pilkarz z niego bedzie? i dostanie powolanie do reprezentacji? :D

Lilianna nie załamuj mnie :) jesteś cudowna. Też chciałabym coś zrobić tzn. muszę zacząć od zakupienia słoiczków, ale z kupnych owoców i warzyw, bo nie mam ogrodu. Dżemy odpadają, bo nie jadamy.
Jak masz jakieś fajne przepisy to z chęcią przyjmę na pw ;)

Asiu migreny się przeżyło to i to się przeżyje ;)

Fasolka a ja śnięta jestem, bo spałam jakieś 4 godziny :D

Merlin biedactwo to teraz jesteś uziemiona i możesz buszować w necie do woli. Mój M też się tak zabiera do roboty. A nie trzeba szyć???

Pajka odpoczywaj i bierz oddech kiedy tylko możesz.

Martusia póki co spokój :D

A dziś okradli babcię od mojego M. Przyszły jakieś babeczki niby z administracji i wszystkie oszczędności, na szczęście z portfela wzieli tylko kasę a dokumenty zostawili.
Miałam iść z moim M ją uspokoić, ale nie pałam do niej sympatią, choć bardzo mi przykro z tego powodu co się stalo i naprawdę żal mi jej.
Dobrze, że nie poszłam, bo wparowała tam siorka od mojego i darła ryja na niego też.
Gada, że musimy się teraz zrzucić, dać babce kasę, bo więcej zarabiamy - tak na marginesie skąd ona to wie to ja nie wiem, bo się nie chwalę moją wypłatą i to moja sprawa ile zarabiam. Że mamy babce niby tysiąc dać i tak się darła.
A nam ledwo starcza od wypłaty do wypłaty, bo mamy kilkanaście tys długu, a poza tym okno musimy zapłacić, wóżek, łóżeczko, sami wiecie i jeszcze lekarz i apteka. Przecież kredytu nie wezmę. Moge jej dać żeby z głodu nie umarła, ale nie tysiąc.
A mój M powiedział, że musi to przedyskutować ze mną to ta jeszcze na niego wydarła ryja, że musi się ze mną konsultować i po co.
co za wredne babsko

reklama
Pajka,Merlin to nie ciekawie macie dzis babeczki:-(współczuję i tulam każdą z osobna.
doti niezłą masz tą szwagiereczkę,dobrze ze nie pojechałas z M bo bys sie nadenerwowała.

A ja poszłam z Alankiem na spacer do mamy objadłam sie truskawek z cukrem,poprawiłam to ogórami małosolnymi i wiem ze przesadziłam z ilosciami i leze i czekam będą efekty mojej zachłannosci czy nie:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry