reklama

wrzesień 2012 ;)

Ufff.. dałam rade Was nadrobić :) Tyyyyle stron do przeglądnięcia!
Ciesze się, że u Was wszystko dobrze :)
Nadal pracuję więc różnie to z czasem ale powoli powoli przekazuje swoje obowiązki innym. Upały mnie męczą, apatyt nieco mniejszy, tylko pić się chce, nogi troszkę puchną.. :/

Miłego wieczorku! :)

reklama
Matko jak Wy dużo produkujecie...
Ja alkohol ostatnio piłam w 2dzień Świąt a w Sylwestra robiłam test i piliśmy piccolo :-D
Za aklo wcale nie tęsknie tylko jak jest gorąco mam nieraz ochotę na zimnego Redsika ;-)
demetrios- ja też tak mam, że jednocześnie dostaje kopniaki na dole brzucha i na górze, albo z obu stron brzucha i też się zastanawiam jak to możliwe :-)
Palemko- super, ze z Małą wszystko dobrze, trzymajcie się "razem" jak najdłużej ;-)
Jasminum- ja też bardzo dużo czasu spędzam przed kompem (laptop na stoliku) co do szkodliwości to nie wiem jak to jest :cool:
*martusia*- ja też mam taką fajną sąsiadkę że jak idzie rano do pracy to tak wali "kopytami" że mnie budzi, a nieraz jak czegoś zapomni to w tą i spowrotem biegiem i wali jak opętana, mieszkam na 1 piętrze a jak wychodzi z domu to już mnie budzi :wściekła/y:
Co do usg to ja jakbym miała taką możliwość zrobienia bezpłatnie to bym się skusiła na to 4D wiesz na NFZ będzie tylko zwykłe usg a tak jednak 4D :tak: i tak jak mówisz pooglądasz sobie Malucha :-)
maluszek2012- kładź się do łóżka i wygrzej, życzę zdrówka :tak: daj namiary na tą aptekę.
Pajkaa- gratuluję braku bakterii :tak: i pochwal się zakupami dla Maluchów :tak:
Co do porodu rodzinnego to my też chcemy :tak: mój M mówi że chce ale się boi, no cóż zobaczymy jak to wyjdzie :tak:

Zaanetkaa obecnie nie maja nic w sprzedazy wiec zapisz i sprawdzaj moze lada dzien powystawiaja bo zawsza mieli duzyy wybor :) Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jeszcze tutaj przed ciaza kupowalam leki
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dzis u nas deszczowo wiec chetnie spedzam czas w lozeczku, trzeba wyzdrowiec raz dwa:-) chcialam zrobic sobie gorace mleko z miodem wstawilam kubek z mlekiem do mikrofali jak zawsze, wyciagam a tam normalnie zrobil sie ser!!! sprawdzamy mleko niby nie kwasne probuje a ono normalnie ochyda!!! dziwny smak nie do opisania nie wiem co to az kazalam mojemu sprobowac to zeby myl dwa razy

Fasolka u mnie też duchota straszna. A jeszcze dziś musiałam na szkołę rodzenia się wybrać i normalnie darmowa sauna.

Maleństwo spróbuję, ale nie wiem bo sztyftu nie można, a to z alkoholem, ale jak będę u szczytu desperacji to zaryzykuję.
Muszę dotrwać do środowej wizyty.

Maluszek ja aż się boję jaką prawdę mi powie waga w środę, ale żeby się nie denerwować nie ważę się w domu. A jem normalnie, ale poza tym puchnę bardzo.

Poza tym, że jest duchota to nadal męczę się z zatkanym nosem i jak tu mieć dobry humor???
Męczarnia...

jednak ide do Wola Park na ta akcje, dalam sie przekonac za lody o smaku bialej czekolady :) poza tym moze kolezanke spotkam tez ciezarna ale po terminie juz, w srode przyszla wywoluja jak sie nic nie ruszy... juz sobie wyobrazam co ona przezywa...

znowu ogladalam tlc razem z M. stwierdzil ze nie bedzie przecinal pepowiny bo lekarzy pokaleczy z nerwow tak mu sie beda rece trzesly :P panikarz jeden :P

fajnie sie blyska :D

kolorowych snow mamuski :*

witam
wczoraj czułam się tragicznie na dodatek synek nadepnął mi na brzuch nie wiem czy dzisiaj nie bede miała dodatkowej wizyty

Do_iT ja też brałam nasivin dłużej

Maluszek ja szłam do porodu strasznie spanikowana bo się nasluchałam, naczytałam itd...jak lekarz mi powiedział, ze mam 7 cm rozwarcia i rodzę to ja mu wmawiałam, ze się myli i iść do domu chcialam...jednak warto posłuchać opinii nt szpitala itd bo to bardzo pomaga w wyborze:tak:a wcale nie ejst powiedziane, ze bedziesz rodziła 20 h... rownie dobrze mozesz i 5 h:) trzeba nastawić się pozytywnie, ale wybrać dobrą opiekę szpitalną.:)no i bede trzymala kciuki za znalezienie lepszej pracy :)

Fasolko no mam to samo tylko ja sie chlodzę ze smykiem:-D wzięłam spryskiwacz do kwiatków i się chlapalismy :-D dzisiaj u mnie leje:-D

Zanetko wkleję dzisiaj zakupy na wątki zakupowym :)

Martusia mój też nie chciał a jak przyszło co do czego to przeciąl :-D

WITAM:)

I ponarzekam:/

Cięzko mi się chodzi to krocze zaboli a to plecy aj aj:/

PAJKAA uważaj...

Co do porodu ja byłam spanikowana ale jak leżałam na patologi to już nie mogłam sie go doczekac i jak szłam to happy byłam ze to JUŻ!:))z Alankiem to też szłam happy ze to JUŻ gdzie w sumie myslałam ze idę na cc :/mina zmieniła się gdy usłyszałam sn :P a teraz będe chciała jak najdłuzej chodzić tzn tak długo aż zauwazę że Domis spokojnie bedzie chodizł do zerówki i dopiero wtedy moge iść na porodówke:)

Pogoda deszczowa:/tzn.deszcz nie pada ale wyglada jakby zaraz miało padac...tylko 1 dzień ciepłoty był u nas :/

Witajcie porannie. u mnie deszczowo w pracy ale przed deszczem zdążyłam do pracy.
dziś wyjątkowo wyspana ale mimo tego ziewam jak najęta.

a jak tam u Was poranek??

reklama
dziewczynki, dziękuję za miłe słowa :tak: i wsparcie :)

Powiem, Wam szczerze, że na mnie nawet relanium nie działa, pani w laboratorium powiedziała mi dzis bym go nie brła skoro nie działa ;) bo się tylko uzależnic można , fenoterol tez nic mi nie daje, a może mi sie wydaje, że te leki nic nie dają, a gdybym ich nie brała, byłoby jeszcze gorzej ;)
Oh oby do końca lipca i będę spokojna :)

gorgi - wszystkiego najlepsiejszego z okazyji imieninek:tak:Zobacz załącznik 476613 , a wiesz co ja mam dziś 4 rocznicę ślubu :) hehe więc razem świętujemy:-D no i powodzenia na wizycie :)

maleństwo - raniutko wczesnie lałooooo, a teraz na Śląsku wieci słoneczko :) przynajmniej w Katowicach :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry