reklama

wrzesień 2012 ;)

Palemko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu.
Gorgusia wszystkiego naj z okazji imienin.
U nas dzis pochmurno a ja jestem mega nie wyspana przez nocną burze.Ja sie boję burzy a w nocy byłam sama z małą.
Co do porodu to chciałabym żeby mąż był tym razem przy mnie zobaczymy jak to będzie bo jak mnie złapie w nocy to on będzie w pracy chyba że dadzą mu urlop no ale jeszcze mamy trochę czasu.
Idę ogarnąć troszkę mieszkanie.
Miłęgo dzionka życze:)

reklama
deszcz, deszcz, deszcz.. a jeszcze wczoraj bylo tak ladnie. Mam ciezkie dni wiec sie nie odzywalam i tak za duzo wam juz tu marudzilam. Czekam do nastepnej soboty i lece do Polski na 2 dni, zeby tylko moja corcie zostawic z dziadkami. Boje sie leciec w ciazy ale nie mam wyjscia bo moj B nie ma wystarczajaco urlopu, zeby to zrobic za mnie. Martwie sie tez jak podolam az 3 tygodnie bez niej, to pierwszy raz kiedy zostajemy rozdzielone. Do tego wszystkiego moj B. dostal nagane z pracy za przyjazdy na przerwie do domu (?!) wiec teraz musi sie pilnowac-bylo ryzyko, ze w ogole prace straci.:szok::szok::szok::szok: Wlasciciel domu nic sie nie odzywa co do obnizenia czynszu, jak dzwonie do agencji to tylko slysze, ze wkrotce oddzwoni i dalej cisza. A na dodatek w szkole chca rozdzielic moja corcie z jej najlepsza przyjaciolka bo sie ZA BARDZO PRZYJAZNIA. Nie ma to zupelnie wplywu na szkole bo ucza sie w miare dobrze jak na 5latki na obczyznie, sama pani tak powiedziala. Problemem jest wiec ich przyjazn. Myslalam, ze popra mnie Weroniki rodzice zeby sie na to nie godzic, ale w ich rodzinie hegemonem jest ojciec i on stwierdzil, ze jego Weronisia ma sie uczyc angileskiego wiec takie rozdzielenie wyjdzie im na dobre. I nie dociera do niego, ze i tak w kazdej klasie bedzie po 5 dzieci polskich. Nie rozumiem tutaj ludzi na obczyznie, ci Polacy w Polsce to nie ci sami co za granica.:no::no::no:Boje sie o Alicje jak sobie da rade, bo jest ona bardzo zywa i wygadana ale i ogromnie wrazliwa. Do tego wszystkie zmiany maja zajsc we wrzesniu, bo nowy dzidzius w domu i zupelnie inna klasa w szkole. Wydaje mi sie, ze troche za duzo zmian jak dla tak malego dziecka w tym samym czasie. Aj, mialam sie nie zalic a i tak to zrobilam:-(:-(:-(

GORGUSIA:)

46d9c29fa432a843cc50375d51a0ddba.jpg

PALEMKO :)

Rocznica%20Slubu%2001.jpg

Palemko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :)))

Pajka ja przestudiowałam forum internetowe na temat porodówki w szpitalu, w którym chcę rodzić. Opinie są różne, ale większość pozytywnych, zwłaszcza tych dotyczących położnych. Także mam nadzieję, że trafię na jakąś fajną :)

Martusia* to trzymam kciuki, żeby udało Ci się dostać na to USG 4d &&&
Co do męża, to mój powiedział, że ze mną pójdzie do porodu, ale boję się, że w pewnym momencie spanikuje i zwieje... ;)

Maja, Do_ti, Maluszek - zdrówka :)

Gorgusia - najlepszego z okazji imienin :)

Pajkaa - gratki, że nie ma w moczu bakterii :)))

Monaliza - nie rozumiem o co chodzi z tym rozdzielaniem dzieci bo się przyjaźnią - no paranoja jakaś. Trzymam kciuki coby z czynszem się szybko wyjaśniło &&&

witam sie i ja. okazalo sie ze u tesciow zrezygnowali z neta i podpielam sie chwilowo komputerem przez swoja komorke. wiec bedzie mnie tu mniej, raczej tylko wieczorami. wiec pewnie pozniej podczytam co i jak...
melduje sie tylko, ze zyje, jakos znosze upaly. wczoraj w koncu odebralam wozek dla Macka. jestem nim oczarowana, moze potem wkleje Wam linka. ;-)
milego dnia i trzymajcie sie cieplutko :-)

Dziękuje :*

Monaliza- ale się porobiło. Trzymam kciuki aby się poukladalo.

Palemko- dużo,dużo miłości dla Was! Gratuluję!

U mnie duchota jak nie wiem. A ja ciasto 3bit robię. I jeszcze grzanki i siatkę,bo wieczorem mam zapowiedzianych gości. Wizytę mi przesunęli na 17.15 i nie wiem czy M zdąży. A tak mi zależy... bo to ostatnie takie duże usg.

Witam sie :*

U Nas dzis znow deszczowo i pochmurno, tylko spac. Ja niby czuje sie lepiej bo mniej z noska leci ale mialam dzis w nocy goraczke wstalam cala mokra i mialam 38.6 takze wcale nie mala temp.

Monaliza no co za ludziska, co im przeszkadza,że małe tak sie przyjaznią przeciez to dobrze maja siebie nawzajem, a teraz mysla,że tak oo ich rozdziela? nie dosc,że im ciezko bedzie to przeciez i tak bedzie ich ciagnac do dziecka polaka wiec znajda sobie "zastepstwo" paranoja!!!

Gorgusia 100 lat!!!! spełniena marzeń :* i oby mąż zdarzył na wizyte &&&&&&&&&&&
myszka.gif

Palemka oby jak najwiecej wspólnych latek :*
Zobacz załącznik 476663

Pajka jak brzusio?? wszystko okej mam nadzieje,że wizyta jednak niepotrzebna bedzie

reklama
Ale jestem złaaaaaaaa:/ zamowilam ostatnio komplet poscieli na allegro cały zestaw, poszewki, ochraniacz, kołderke i podusie, i przyszlo wszystko oprocz kołderki i poduszki a ze sprzedajacym zeroooo kontaktu a od wczoraj probuje:-(:-( gg, email i tel i nic.... nie po to szukalam i porownywalam ceny,żeby przepłacic :/ wrrrrrrrrrr mam nadzieje,że sie jakos wyjasni i wysla reszte

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry