reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam dziewczynki:-)
Ja chce ciasteczko rabarbarowe:-D:-D:-D
U nas duchota straszna niby pochmurno i wieje troche ale zdechnac idzie:crazy:
Palemka nie sciemniaj tylko lez grzecznie:-p ja zaczełam troszeczke spacerowac gin mi pozwolił:-D:-D no i cukier ma szanse sie spalic troszke bo znowu wyskakuje jakis ni z gruszki ni pietruszki... choc to samo jem:angry:.
Miłego dzionka brzuchatki:-)

reklama
ale Wam dziewczyny zazdroszczę tych słodkości ;-)
Ja póki co muszę ograniczać słodkie, po tych moich przebojach z wynikami, raz złe, raz dobre, wolę dmuchać na zimne, pozwalam sobie za to na cukier w owocach, ale ciacho to bym sobie wciągnęła :-)

Palemka i Patrysia zrobiłyście mi smaka na coś słodkiego - zazdroszczę talentu do pieczenia - mi nawet kopiec kreta z pudełka nie wychodzi...

Gorgusia kciuki zaciśnięte &&&&

Palemko ja na skurcze biorę Aspargin tak jak Pajka i pomaga.

Martusia* ja planuję w weekend wyciągnąć swojego męża do IKEI - już widzę jego minę ... ;)

Maluszek trzymam kciuki coby się wyjaśniło z tą pościelą &&&

U mnie dziś od rana deszczowo, ale przynajmniej powietrze po tych upałach i dusznościach takie rześkie się zrobiło.
Byliśmy wczoraj u teściowej i dała mi 100 zł cobym maluszkowi coś kupiła :) Może w końcu zakupię jakieś przybory higieniczno kosmetyczne...

Hejka:-)
U nas pochmurno ale nie pada jeszcze,jest przynajmniej czym oddychac.Ja wczoraj miałam lenia a dzis tez cos weny na robote brak i i jakas słaba sie czuje i bezsilna.Moze by jakas kawke wypił to by sie rozruszał..
Mały w piasku siedzi to mam chwilke wytchnienia,bo tak to skacze mi po głowie zacałował by i zasciskał mnie na smierc najchetniej.Oj bedzie zazdrosc jak sie mały urodzi.No i juz wrócił do mnie tulis mały.
Ja dzis pączka i truskawki z cukrem wciągnełam i wystarczy tej słodyczy bo sie w drzwi niedługo nie zmieszcze:zawstydzona/y:
Mykam bo synek meczy o czytanie gazety

Witam niedospana :D

muszę skorygować swoją roboczą listę na dziś, bo niedojrze oczy mi się zamykają to jakoś brzuch dziwnie mnie boli, więc póki co odpoczywam
pojadłam
a teraz popijam :) kawę zbożową

Wreszcie nie świeci, nie jest duszno i jest czym oddychać.

Palemko ja podskakuję na ciacho z rabarbarem :)
Trzymam kciuki za egzamin &&&

Patrysia życzę słoneczka

A teraz chyba się ruszę jakiś obiad zrobić i zjeść :)

reklama
U mnie słonko wreszcie wyszło... Śpię po 12 godzin dziennie i jeszcze mi mało... mam nadzieję że ta senność minie po porodzie, bo chyba już nie będzie na to czasu :-D
Muszę się pouczyć bo jutro mam przedostani egzamin... ale robię wszystko tylko się nie uczę. No więc nogi wydepilowane, henna zrobiona, manicure i pedicure french zrobione... teraz umyję podłogi, wyjdę z psami i potem... zamierzam napisać ściągi, bo uczyć mi się pewnie nadal nie będzie chciało :-D co za umysłowe lenistwo mnie dopadło. A no i kilka razy dziennie oglądam sobie rzeczy maluszka, przekładam, składam, planuję :rofl2: ale mi odbiło... niech te wakacje już szybciutko mijają bo nie wytrzymam.

Beacia, mam nadzieję że mój też takim tulisiem będzie :))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry