Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pospalam "az" do 6.30 moja Cora chyba zaczyna mnie przyzwyczajac do porannego wstawania:-)poza tym czuje sie troszke lepiej pewnie to i dlatego ze nawet sloneczko troszke wyszlo...
juz 3 razy torby przegladalam
Sezapodałam ciasto z rabarbarem - chce ktoś ?
zazdrosnik mały.
A z drugiej strony to niezły diabełek,nie słucha sie nikogo mnie troche jak na niego krzykne,musze stosowac niestety kary typu karny jezyk to go troche chamuje,obiecuje ze nie bedzie bił taty,cioci,babci na mnie reki nie podnosi,chyba sie jednak boi,potrafi byc niezle złosliwy,do tego jest zawziety i wogóle ma duzo ciekawych cech
Ale potrafi sie ten mój syncio niezle podlizac,jak przyjdzie i powie kocham cie moja mamusiu:-)
kupilam tatusiowi prezent na jutro wiec mam z glowy. 
wrocilismy do domu a tu sms ze kolezanka na Karowej na bloku porodowym i lekarze walcza z szyjka [nie wiem w jakim sensie] i moze cos bedzie w sensie ze urodzi bo i tak juz troche po terminie jest... jutro jedziemy do niej no i z usg 4d zrezygnuje bo to troche za duzo jak na jeden dzien...