reklama

wrzesień 2012 ;)

Pajeczko tulam a mialas dzisiaj odpoczywac o ile dobrze pamietam:szok: czyzby Siostra zawiodla??

Beacia ojjj tak to bedzie Nasze pierwsze Malenstwo ale juz wiem ze dziecko to nieoceniony dar i skarb jakby nie bylo Ono bedzie zawsze Nas bezwarunkowo kochalo:)

maluszek widze ze Twoj Syncio jak moja Mala nie daje Ci spac ja tez dzis od 6 nie spie hehe skopala mnie rano bo juz glodna byla a wieczorem tradycyjnie sciezka do lazienki razy sto:-D my mamy w zamiarze wyslac Tatusiowi laurke tzn chce napisac cos na brzuszku dla Taty od Corci zrobic zdjecie i wyslac mu MMsem, tylko sie zastanawiam jak ja to do gory nogami napisze bo rodzice wyjechali na week:-D

*martusia &&&& za kolezanke nie daj sie zarazkom w szpitalu ostroznosci nigdy za wiele:)

Zmykam nie wiem czy szybko zasne bo jestem sama w domu jakby co bede szukala sposobu na nude z Wami poki co sie zegnam buziaki

reklama
Alooo :)
Dzisiaj przyjemny chłodek, bez słońca ale to lepiej bo miałam już dość tych upałów. Choć nogi spuchnięte to i tak lepiej się czuje. Mała dzisiaj ruchliwa:)

Martusia1605 zaraz posyłam imię :)

Dobranoc Wrześniówki :)

WITAM:)

Ja happy bo SŁONECZKO jest ciepełko też!!!

Pranie się już suszy:))ja umyję sobie głowę i po obiedzie sruuu na spacer :D

Ja też obolała:/przekręcając sie z boku na bok w łózku to już z bólem:( chyba bede miała powtórke ciązy z Alankiem (czyt.nie mogłam chodzić przekręcać sie a raz nawet na czterech stałam na łóżku z płaczem bo nie mogłam się ruszyć...)

PAJKAA no włąśnie gdzie twój odpoczynek?

Witam wszystkie Wrześniówki. Prócz tego że oczekuję na wrześniowe maleństwo jestem marcówką 2011:-) troszkę tu pozaglądam, pewnie i czasem coś skrobnę:-) pozdrawiam Was wszystkie:-)

U mnie dziś szaro buro, ale dość ciepło. Wieczorem zapowiada się grill u znajomych, więc jak pogoda nie załamie się to pewnie tak spędzimy wieczór.

Futrzakowa witamy :)))

Życzę Wam wszystkim miłego weekendu :)))

Cześć dziewczyny
Jakoś brak weny ostatnio, bo dni mijają identycznie - te same dolegliwości każdego dnia ( zgaga, ból pod żebrami, duszności, siusianie non stop itd. ) i jakoś już zaczynam się niecierpliwić:zawstydzona/y:
Dzisiaj mamy wesele przyjaciółki, a we wtorek obronę pracy magisterskiej :-)
Co do Mikusia, to jego ruchy i kopniaki są teraz niesamowicie bolesne - wydaje mi się, że już nie ma tam miejsca dla siebie :szok::-pW niektóre dni jest niesamowicie ruchliwy, w inne spokojniejszy, ale daje znać o sobie od czasu do czasu, więc -odpukać- nie miałam jeszcze momentów paniki;-)
Tyle ode mnie, kochane miłego weekendu i trzymajcie się zdrowo :-D

Asiu praca nie zając brudem zarośnie :D
U mnie też dzisiaj troszkę lepiej więc nie będzie dnia lenia :)
Odliczaj, odliczaj szybko Ci przeleci ;)

Kasia
trzymam kciuki za zdane egzaminy &&&&

A jak się przekręcam z boku na bok to tak mnie brzuch boli, ech...

A poza tym odebrałam wczoraj wypis ze szpitala i pisze boldem Zagrożenie wcześniejszym porodem ;/
i nie wiem co o tym myśleć
troszkę mnie to zmartwiło.

Witam sie i ja weekendowo:-)
U nas tez sloneczko wow bo zapowiadali deszcze pogoda znosna bo nie ma upalu a jak sloneczko jest to tak jednak przyjemniej:cool2: a jednak mozna zadowolic kobiete w ciazy ja poprosze o takie cale lato jak dzis:-p

patrysia mam dokladnie takie same plany pranko juz powieszone zaraz pomyje podlogi umyje wlosy i na spacerek obiad jednak zrobie po bo pozne sniadanko dzis bylo:-) udanego spacerkowania:)

futrzakowa zapraszamy serdecznie im wiecej Nas tym przyjemniej:-)

marudka mniej moja mala Sadystka tez coraz silniej kopie az nie raz zaboli a co bedzie za miesiac czy dwa hehee udanej zabawy na weselu i &&&&& za obrone :-)

doti nom nastrachali Cie ale skoro wypuscili to mieli powod, moze jednak odpoczywaj do wizyty a na zapytaj gina co znaczy ten opis ze szpitala czy masz jakos wyjatkowo wypoczywac, na co zwracac uwage...a kiedy wizytujesz?

A my dzis z Lileczka zaczynamy 28 tydzien:szok: jak ten czas leci a od czwartku szkola rodzenia:-)

No i oczywiscie cos dla Wszystkich Tatusiow przyszlych i obecnych:

4521.gif

zapytam ;)
wizyta w środę więc już niedługo

położna mi napisała, że mam sobie zrobić gospodarkę płynów przez 7 dni czyli ile piję i ile sikam :crazy: ale jak

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry