reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam porannie :-)dawno mnie tak rano nie było:-D ja jakies ADHD mam ostatnimi czasy na przemian z zapadaniem w sen zimowy:szok: o dziwo czuje sie super pozatym ze mi kregosłup w kosc daje ale zmiana posawy w ciazy pewnie w kosc mu daje....dzis imprezka urodzinowa w gronie rodzinki torcik zamowiony jeszcze jakies ciasto machne;-) ....Szymonek moj malutki (tz rowny ze mna prawie:szok::-D) kurcze na wspomnienia mnie wzieło i fotki ogladam(od 5 rano nie spie:sorry2:) i nie moge uwierzyc ze to tyle lat ......ale ja dalej piekna i młoda:-p:-p:-p:-D

Miłego dzionka brzuchatki:-)

reklama
witam po kolejnej nieprzespanej nocy:wściekła/y: przez całą noc kładłam się na boku próbując zasnąć po czym wstawałam od bólu i pieczenia pod piersią, jakby mnie ktoś żelazkiem przypalał :szok: Od dzisiaj chyba będę spała na siedząco, choć nie wiem jak podołam :-(

Jaśminum ja śpie na dwóch poduszkach i jaśku i jest wygodnie , ale staram się nie jeść na noc, zeby źle się nie czuć...

Jeśli chodzi o wygodę, to mi też byłoby wygodnie, gdyby tylko nie to pieczenie. Wystarczy, że przyłożę cycka do poduszki i po chwili zaczyna mnie palić, coś strasznego. A wyczerpana jestem bardzo, bo strasznie chce mi się spać, a przez to nie mogę :wściekła/y:

Ale jedna dobra wiadomość, że właśnie przyszedł leżaczek - bujaczek, to idę się nim nacieszyć :-)

Witam mamuski:-) ja dzis myslalam,że nie wstane!!! taka u nas dzis pogoda, chlodno i pochmurnie wiec pewnie popada jeszcze. Jade dzis zawiesc mojego m chrzesniaczke polroczna do lekarza bo nie maja z kim, przynajmniej zobacze sie z mała:-)

Gorgusia wspolczuje Ci,że masz problem z tym biodrem i ciezko Ci chodzic :-(mnie jak dopadnie bol plecow ktory idzie mi w posladek to mi ciezko a co dopiero Tobie jak biodro przeszkadza. Ja musze unikac przebywania za dlugo w jednej pozycji wtedy plecki naprawde mniej bola. Tulam Cie i zycze aby przeszlo :*

*Martusia* Ty to jestes naszym spioszkiem :* hihi :) no ale spij poki mozesz :) mnie tez wczoraj bolala pachwina i dzis to samo, ale dzisiaj to ciezko mi sie chodzi poki co:-( dobrze,że to normalne to sie nie martwie. Ty to sie masz z ta przychodnia... :(

Fasolka fajny wozek. Bardzo dobrze,że skorzystaliscie z okazji, jakbym taka miala to tez bym sie nie zastanawiala:-) no i wszystkiego najlepszego dla Twojego syncia:-) ja mam brata 20letniego i ostatnio jak stalam kolo niego na mszy to uwierzsyc nie moglam co on taki wysokii a ja normalnie czulam sie jak kurdupel!!! juz ma 188cm wzrostu wow

Martusia no ja wczoraj tez wsunelam pierogi z jagodami u mamusi:-Dmniam ale sie zajadalam!!! przydaloby sie jagodek ale zbierac sie nie chce takze mozesz troche podrzucic haha

Joasia mam nadzieje,że dasz rade tym pociagiem :* dobrze,że w razie czego jest gdzie siusiac ja mam tez sam problem wiec sie nie dziwie,że sie martwisz. Miłego dnia i odwiedzineki. No i za wizyte &&&&

Jasminium ja tez ostatnio tak mialam z piersiami szczegolnie z jedna i smarowalam czy moczylam nawet zeby cycus nie byl "suchy" i jakos pomoglo nie pieklo tak i moglam nynac

Nadrobilam wczorajszy dzien bo malo mnie bylo i ide sie pomalu szykowac do tego miasta:-)

Dzień dobry.
Jasminum, a może faktycznie jakimś bepanthenem sobie cyca posmaruj? Może to kwestia suchości skóry?

Mnie biodro jak bolało tak boli... mam nadzieję,że nie będzie tak już do końca, bo oszaleję... nawet przekręcenie się w łóżku z boku na bok strasznie boli.
Pogoda straszna- wieje, pada i chłodno, ale to nic. Nie nastraja do wstawania,więc umyłam głowę i wskoczyłam do łóżka.
Szukam na allegro fotela do karmienia- chyba na fińskim jakimś się skończy, pufki do mojej toaletki i karuzelki dla Młodziaka.
Miłego dnia Brzuszki :)

ja dziś ledwo wstałam. w nocy się nie budziłam ale chyba zasnęłam dopiero po 1 chyba. tak ziewanie i duszności mnie złapały. dziś byłam na glukozie. tylko na godz. ale już po godz mi sie niedobrze robiło.
zapisałam się na bezpłatne badanie spirometryczne w piatek. w tym tygodniu jest tydzien swiatowy spirometrii.

po 12 idę po wyniki krwi i moczu - zobaczymy co bedzie. zaraz sprzatać i do urzędu. i do szefa- od jego żony za darmo nie uzywany w prezencie dostane laktator :-)
jeszcze ciuszki bede miec tez.

u mnie dziś wietrznie i zimno. i następny dzień ziewająco

buziaczki miłego dnia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry