polisia ja w pepku sie mierze sporadycznie a waze teraz codziennie ale od wizyty 3 go zaczne to robic co tydzien bo to chore hehe przestraszylam sie jak ostatnio kg w tydzien przybralam ale teraz staram sie ograniczac slodkie i przybywa ok 04-0,5 kg wiec chyba w normie

wg pewnego kalkulatora ktorym sprawdzam od poczatku czy nie tyje za duzo wage na ten tc mam w normie
stokrotka moze gina zapytaj, trzeba bylo na IP jechac tam kazdy ze spacjalistow by Cie kolejno obejrzal mniej latania

mam nadzieje ze to nie zatrucie i szybko przejdzie a moze to po prostu opuchlizna i zmeczenie z powodu ciezarku jaki nosisz teraz

daj znac czy sie poprawilo tulam...
Pajka ajjjj chalwa zawsze mi na cos ochotke zrobicie

moja mala tez miednicowo dalej lezy bo jak czuje kopniaka w prawej pachwinie to widze jak z lewej strony wypycha glowke albo dupke

chcialabym zeby sie obrocila bylabym spokojniejsza ale niby do 34 tc ma czas...
Merlin pewnie hormony tez robia swoje, zapraszaj znajomych do siebie niech po drodze kupia ciasteczka Ty zadbaj o smaczna kawke zawsze to jakas alternatywa zamiast wyjscia na miasto:-) glowa do gory :*
gorgusia zycze aby sie szybko wyjasnilo co z ta praca Mka. A arbuza to mozna jesc bezkarnie nakilogramy ja tez uwielbiam
...a my lezakujemy byla burzaaa i taka jakas senna sie zrobilam:/ a jutro po USG czeka mnie ponad godzinna gazda pociagiem do Chrzestniaka ma przedstawienie a ze dawno nie bylam to jade bo pozniej to juz na pewno nie dam dlugo rady:/