• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

Joasia no to widze,że tez niezle dzis mialas... taki dzien Ci sie trafił, z jednej strony Ci sie nie dziwie,że chciałabys żeby było koło Ciebie i z Tobą wszystko przeżywał no ale on nie pojechał sobie na wakacje tylko dla Was dla całej Waszej trojki :* fajnie,że za kilka dni juz sie zobaczycie, dobrze Ci to zrobi mysle i wzmocni znow na jakis czas :* takze chyba im blizej rozwiązania tym wiecej takich gorszych dni nas dopadnie?!

Pora chyba sie polozyc ale jakos nie mam ochoty, przybita jestem ehhh. I jednak zaczelo u nas padac...

Mantezowa w nocy buduja? matko swieta, masakra nerwicy bym dostala. Jakby o 6 zaczynali to no tez nieciekawie no ale juz maja prawo koniec "ciszy nocnej". Mam nadzieje,że czesto im sie to nie zdarza

reklama
witam się :)

Do_iT podam Ci przykład :-Dw ciąży bralam Duphaston w karcie mam wpisany lek Dupholon :-D:-D brałam Ursopol a wpisane mam Porsopol :-D

Mantezowa u mnie synek jest ze mna od urodzenia bo na wychowawczym byłam cały czas...tylko naj np znikam na zakupy a on zostaje z tatą jest w miarę ok, ale nie wiem jak sie zachowa jak nie bedzie mnie 3 dni:(

Joasiu na pewno powiem... bo musze porobić badania w kierunku cholestazy...

Maluszek też tak mam... nie martw się...

Marudka kciuki zaciśnięte:)

no to tak nie muszę wam chyba pisać, ze ja to mam wyjątkowego pecha i się znowu wczoraj strułam :szok: nie wiem czy to wczorajszy obiad czy sernik na zimno , ale zdychalam pół nocy...teść też się źle czuł a jedyne co jedliśmy wspólnego to byl wlasnie sernik...

na dodatek jestem chora i moj smyku rownież :angry:

WITAM:)

Wczoraj bez słoneczka ale cieplutko milutko także wyprawa spacerkowa do szwagiekri a tam później reszta rodzinki się zjechała i super było;))

A dzisiaj descz!!od czwartki ma być ładnie a w weekend elegancko no to czekam...

Pozdrowionka:)ps.poczytam co tam uw as:)

marudka, pajka, patrysia - hej haj hello :-D:-D:-)

se wstałam, se jem i sieeee cieszeeeee ;-):-D ale bezsens :baffled:
Nie spałam cała noc, bo albo siku, albo tabletki, albo 100 stopni Celsjusza :wściekła/y:
jade dzis na zakupy spiochowe :-D dla Natusi :tak::-)
Przytyłam kolejny kilogram :szok: waze 56 , w sumie 8 kg na puusie :)

Witajcie:)
U nas jak na razie świeci słoneczko mam nadzieję że nie będzie padać.
Dziś humor zdecydowanie lepszy niż w ostatnich dniach.
Siedzę sobie piję słabiutką kawę z mlekiem i świeżutką jagodziankę mąż przyniósł z pracy pychotka:)
Pajkaa zdrówka życzę:)
Palemko życzę udanych zakupów:)
Miłego dnia Wam życzę:)

Hellloooo:-)
Dzis dla odmiany wstalysmy po 9 tej hehe zaraz mykam na sniadanko za oknem nawet nie tak zle jak zapowiadali chmurki sa ale sloneczko przewaza takze w sam raz:-)
mantezowa
dziwni sasiedzi hehe buduja dom w konspiracji czy co:-D

maluszek dokladnie mysle, ze Jego chociaz tak krotka obecnosci daaaa mi i Malej bardzo duzo no i On sam pewnie tez juz teskni, a tak jak piszesz On tam dla Nas pojechal i nie moge mu marudzic bo nie ma lekko tylko praca i spanie:/ ale juz czekam i doczekac sie nie moge zostalo 10 dni:-) z tymi gorszymi dniami to pewnie tak bedzie mieszanka hormonow, strachu przed porodem itd. ale po to mamy siebie takze jesli cos Was tez trapi i meczy to pisac prosze:-)

marudka jeszcze raz &&&& za obrone i czekamy na wiesci:*

Pajka ojjj to niedobrze znowu jakies chorobsko sie przyplatalo:/ nie dajcie sie, pocieszyc moze to ze juz niedlugo lato i moze mniej bedzie tego swinstwa w powietrzu i przelecimy te m-ce bez chorowania zdroweczka:-)

Palemko zaden bezsens takie see cieszenie od rana hehee fajnie ze na zakupki dzis ruszasz udanych lowow:-) ja juz przytylam 8,8 kg a jestem tydzien wczesniej niz Ty ale Twoja obecna waga z moja nie ma nic wspolnego ja mam 6 z przodu juz od jakiegos czasu:-D:-D:-D

Milusiego dnia Brzuchatki:*

hello :) pogoda mi pasuje, nie za ciepło, nie za zimno :D

Misiaczek oh jagodzianka!

Palemko oszczędzaj się, ale jak wrócisz z zakupów to się pochwal! ja ostatnio nakupiłam tyle ubranek, że kolejny raz to już chyba będę kupować jak Maluszek będzie na świecie :D haha, zaszalałam

A co do wagi - podziwiam!

Mam też pytanie - jak obecnie przybieracie na wadze i w obwodzie brzuszka? mierzycie się, wiem, że niektóre tak.
Od miesiąca nie jem słodyczy i w sumie nic nie przytyłam, w pasie (czyt. pępku) też nic i w zasadzie zaczęłam się stresować, że w sumie to czemu brzus nie rośnie.
Macie tak?

reklama
dziewuszki ja na chwilke wpadłam tylko, wróciłam z działki, ale jeszcze do Wawy nie dotarłam:no:
za to po 3 dniach pobytu na świeżym powietrzu coś mi się zrobiło w kolano-troszkę spuchło, zrobiło się czerwone i było gorące :wściekła/y:
najpierw myśłałam,że samo przejdzie, później poszłam do internisty, dostałam jakąś maść ze sterydami :no:
potem poszłam do dermatologa i dostałam kolejną masć tym razem delikatnejszą, troszke mi się przeniosło na druga nogę i pieruńsko swędzi :wściekła/y:
nic mnie nie ugryzło, w trawska nie właziłam, na słońcu nie siedziałam więc skąd mi się to wzieło :confused:
zaczynam si,ę schizować,że to może zatrucie ciążowe tak sie objawia....:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry