Witajcie Kobietki:-)
U nas dzis pogoda dziwna niby slonecznie ale po poluidniu chmury sie zebraly.... bylam dzis u Bratowej i Filipka rodzice mnie zabrali do domku po drodze jak wracali z jeziorka ok 20 tej tazke dzionek minal rodzinnie:-)
martusia jaki powrot przeciez caly czas nas podczytujesz a my czekamy na wiadomosci od Ciebie chyba ze piszresz o powrocie dawnej aktywnosci na forum

moje zdanie znasz:*
marudka pewnie troszke Ci szkoda wesela ale najwazniejsze zdrowie Maluszka a widocznie halas,dotyki obcych dlonie na brzuszku itd. mu nie sluza

ale zebys chociaz wypoczela w domku a tu drozka do lazienki cala noc hehe uroki ciazy:*
*martusia rzeczywiscie ze Ci sasiedzi coraz bardziej upierdliwi:/a mnie za to Corka budzi jak nie o 5 to o 7 hehe gratki dla Kumpeli urodzenia zdrowej Coreczki no i dla Ciebie zostania Ciotka heheh rodzila sn czy cc??
Beacia ja bym poleciala na pierogi z jagodkami mmmniamm
doti oj musimy, musimy tym bardziej kiedy panuja te straszne upaly:*
gorgusia super pomysl zielona wykladzina w sypialni wstajesz i od razu na laczke

no to mozesz Maluszkowi ciuszki ukladac w nowej komodzie

z tym bolem plecow nic mi nie musisz mowic mam to samo ostatnio starszak mojej P chcial grac w pilke ale zebym ja w gore rzucala i za kazdym razem musialam sie po nia schylac wytrzymalam 5 min:/
lenka super gratki zdania egzaminow:-) ciesze sie ze sie polepszylo daj znac jakby sie cos zmianilo ... na lepsze mam nadzieje:*
Lotka wypoczywaj Kochana ile mozesz a na upaly najlepsza kawa mrozona polecam:-)
misiaczek ciesze sie ze z Wami wszystko dobrze
Pajka nic nie zastapi laurki od Dziecka hehe to najlepszy prezent mysle

koniecznie powiedz o tych krostkach tym bardziej ze juz to mialas :/ mam nadzieje ze sie okaze ze to np. potowki:*
maluszek ja tez dzis sie poryczalam moze nie na M a przez Niego hehe gadalismy sobie ogolnie jak dzien itd. ja nagle zaczelam jak mi ciezko bez Niego, ze chcialabym zeby wszystko widzial ruchy, rosnacy brzuszek, kazde usg...i tak sie poryczalam zaczal mnie pocieszac a ja dalej zwalilam wszystko na hormony bo nawet nie wiem dlaczego az do takiej histerii mnie to doprowadzilo a jak widzialam jak Bratowa wariuje w ciazy to sie smialam ze ja nad tym zapanuje naiwna hehe
Dobrej i przespanej nocki Mamunie:-)