• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Hello, u nas poki co nie pada ale slonka nie widac same ciemne chmurki. Jeszcze troszke i wizyta :-) nie moge sie doczekac zeby zobaczyc mojego szkraba:-) ale mnie dzis pachwina boli i krocze... dobrze,że dzis gin bede spokojniejsza...

Dziewczyny jakie Wy macie piekne te wagi ahhh lepiej tego nie czytac:-D ciekawe ile dzis mi przybedzie po ostatniej wizycie... a ja sie mierzylam przed ciąża jak sprzedawalam suknie ślubna a potem nie, takze lece sie teraz zmierzyc:-D

Maluszek ja jem 2 chalwy dziennie ciekawe ile rpzez to przytyje :P ale fakt faktem troche spuchnięta jestem nogi, ręce...wiec woda mi sie zatrzymuje

Polisia mnie się wydaje, ze obwod brzusia może się różnić przez ulożenie dzidzi :tak: mój miesiąc temu był miednicowo ulożony a potem zrobil myk (nawet czulam jak glowka się przemieszczała) i obwód się zmniejszył :tak:ale ruchy czujesz normalnie?

Hej Dziewczyny !
Nie było mnie parę dni bo korzystałam najpierw z obecności męża w domu - teraz tak strasznie za nim tęsknie jak wychodzi do pracy.... I na weekend przyjechała siostra która przywiozła też ciuszki dla maluszka, trochę z nią w sobotę pospacerowałam a niedziele już odchorowałam - to jest straszne ze każda aktywność kończy się na następny dzień leżeniem jak nie przytomna.
Piję ten buscopan ale nadal jak pochodzę to brzuch twardnieje i mam niewielkie bóle w dole brzucha ... Zaczynam sie martwić sama już nie wiem co robić..
Ogólnie jestem do dupy... przez to siedzenie w domu jakaś taka zamknięta w sobie, rozczulona na wszystko ale i jakaś taka pozbawiona wiary :( nie wiem może to efekt tego że byłam aktywna a teraz od dłuższego momentu siedzę w miejscu i na każdym kroku przekonuje sie mało mogę... Normalnie zastanawiam sie nad poszukaniem psychologa

Pajkaa ruchy czuję normalnie :D Maluszek w ogóle chyba nie śpi :D ułożony jest/był poprzecznie, ale ciągle czuję kopki w tych samych miejscach, czasem tylko z drugiej strony, ma tam chyba ciaśniej bo jak wywala to mogę niemal złapać :D
po prostu zmartwiło mnie, że nic nie tyję i nic nie przybywa w obwodzie :) kto by pomyślał, że kiedyś mnie to zmartwi :D

Merlin współczuję Ci, nie pomagają książki czy coś? przesyłam Ci garstkę uśmiechów chociaż.

Mam też pytanie - jak obecnie przybieracie na wadze i w obwodzie brzuszka? mierzycie się, wiem, że niektóre tak.
Od miesiąca nie jem słodyczy i w sumie nic nie przytyłam, w pasie (czyt. pępku) też nic i w zasadzie zaczęłam się stresować, że w sumie to czemu brzus nie rośnie.
Macie tak?

Tez się nad tym zastanawiałam dzisiaj bo ostatnio mój brzuch tez zatrzymal sie w miejscu a wręcz jak u pajki chyba zmalal o 2 cm tylko ja sie tym nie martwie bo przynajmniej nie mam problemów z obcinaniem pazurków u nóg:-D

Polisia ja sobie wlasnie zmierzylam i w ciągu nie miesiąca a 3 tygodni zeszło mi 4 cm bo mam dokladnie 99 cm...w obwodzie...
co do ułożenia to tez mi sie tak wydawalo a smyku się odwrócil i kopał w tym samym miejscu bo sobie tam nozki zostawił :-D

Mantezowa dobre:):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry