reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
WITAM:)

Jej co za duchota w nocy była!musiałam otworzyć dodatkowo balkon aby było czym oddychac i dzieciom drzwi też otworzyłam aby do nich powietrze lepsze szło...a dzisiaj mi wstali o 6:30 jej to nie dla mnie takie wstawanie :P

Woda sie grzeje do pomywanka a potem za śniadanko się weźmiemy :)

Dzisiaj miałam nie fajny sen

Szłam z kumpela sobie na zakupy a potem w trakcie mi sie przypomniało ze o 9 miałam wstawić sie dos zpitala a była 10:18 no i wtedy szybko idę do tego szpitala i mówię miałam sie wstawić a oni do mnie ze na cc a ja mówie jak to przeciez ja dopiero skończyłam 31 tc a oni a nie 34 tc ?zaraz zobaczymy...no i idę na badanie i gin do mnie ze musi zrobić cc bo inaczej dziecko urodzi sie i w szyjce mi się udusi :0 pytał sie też mnie czy krwawie a ja nie ze wszystko dobrze no i on robi mi to badanie i mówi ze krwawie także trzeba szybko cc zrobić :0i dał mi cukier brązowy duzo na łyżce i kazął to połknąć i na tym koniec snu...

Ogólnie myśle że mi sie to przyśniło przez ogladanie wczoraj na TLC porodówka...tam kobieta była w 3 ciaży gdzie pierwszą straciła w 22 bo jej szyjka nie wytrzymała i w łazience urodziła:(przejęłam sie tym i pewnie taki sen od razu bo ja tak niekiedy mam ze jak sie czyms przejmuje myśle to zaraz mi sie to śni...

JOASIA nic tylko sie cieszyć ze cisnienie ładne:))
MARUDKA i jak dzisiaj?
MARTUSIA czekam na wieści...

Patrysiu współczuję snu :(:( ja dzisiaj mega niespokojnie z nerwów spalam :( no, ale co zrobić...

idę sobię kawe zrobić i bedziemy z Sebkiem robić porządki nawet nie mam ochoty siedzieć na BB...

Hej,
Chętnym przesyłam naleśniki z jagodami, bitą śmietaną i owocami,bo z wczoraj zostały,a są pyszne!
Patrysia- mi też się takie głupoty często śnią.
Maluszek- wszystkiego najlepszego droga Anno! Buziak imieninowy dla Ciebie!
Do_ti- lezakuj grzecznie i nie wymyślaj!

Ja mam ambitny plan- chcę zrobić gołąbki. Wyzwanie,że szok :-D
A dziś o 15.15 KTG. Pewnie na wyrost zlecone,ale cóż.

Miłego dnia.

Helloł moje Panie:-)

Risia no wlasnie co to za humorek? i nerwy ?:-( jakies nowe problemy... ? :*:*

Patrysia no to niezly sen, uff naprawde. To Ty lepiej przed snem nie ogladaj takich rzeczy.U mnie w nocy wszystkie okna byly pootwierane:-D i dalej sapalam, jak mi to duszno

Gorgusia dziekuje Ci bardzoooo!!! hihi ja golabki robilam we wt :-) ta mloda kapusta fajnie szybko sie parzy:-) wiec zycze zeby poszlo raz dwa:-)

A ja jak sie obudzilam tak leze, jakas zamulona jestem a jaka glodnaaaaaaaaa:-p u mnie za oknem parowa slonce juz daje...

Hej Mamusie :)
Zaglądam do Was..a tu piszecie o takich pysznościach - Gorgusia aż mnie to zachęciło do wyjazdu nad morze..bo przy tych naleśnikach..pomyślałam o gofrach..mniam...mniam, a mój M wyciąga mnie nad morze w przyszłych tygodniu!

Oj moja Mała coś dzisiaj spokojna...trochę mnie to martwi. Zazwyczj dokazuje w nocy..a w nocy była raczej spokojna..i do teraz też. Dobrze, że mam wizytę... może sie uspokoję albo Mała się ożywi.

Przepraszam, że mało się odzywam ale mamy tyle spraw na głowie, że muszę limitować czas spędzony przed kompem. Zaraz muszę wziąść sie za sprzątanie brrr już mam dość ...a mycie naczyń wychodzi mi bokiem.

Czy wy też myjecie podłogi na kolanach? Ja nie umiem inaczej :o a straszą mnie, że może coś się stać...ech...

Ja nie myję podług robi to za mnie M...bo ja nie mam zamiaru na kolanach(mam deski i nie bardfzo mopem bo to samą wodę zostawia)na to czas przyjdzie przed terminem porodu ;)

Patrysia wkurzyłam się po wczorajszym...tak mi się ciśnienie podnioslo, ze hej...i wierciłam się chyba do 1 w nocy a o 5:50 Sebciu się obudził...

Maluszek tak jakos...jestem glupia bo dużo rzeczy biorę do siebie a potem się niepotrzebnie stresuję... i siebie i dzieci...

Ansure no ja podlogi myję mopem... w ogóle to się zalatwiłam :-Dbo mialam ostatni wkład do mopa, który wywaliłam bo śmierdzial, nie kupiłam nowego a M wyrzucił mi wszystkie szmaty :-Di nie mam czym myć podług...

synuś spi od 9... ja się zdrzemnęlam z nim, ale przyszła najpierw listonoszka, potem kurier z paczką :baffled:i po spaniu... chociaż myslę, ze ejszcze się tam do synka przejdę polożę może się zdrzemnę na pół godzinki :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry