reklama

wrzesień 2012 ;)

gorgusia wszytskiego naj z okazji rocznicy

powiem Wam ze np u mnie duzo boli wynika z nerwow jak sie nie denerwuje to zaraz noc byla lzejsza

PYTANKO czy mozna do porodu wezwac karetke, bo znajac zycie to ja bede sama w moim lesie jak zaczne rodzic

reklama
gorgusia ja też chcę 21 - to by była nasza druga rocznica ślubu więc prezent idealny;) Wszystkiego dobrego dla Ciebie i męża - super filmik

*martusia* ja też się boję no ale cóż najwyżej w taksówce urodzę :P staram się o tym nie myśleć bo od razu się denerwuję i ryczeć mi się chcę a przecież równie dobrze mogę wytrzymać do 41 tygodnia;)

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczynki:):)

Misiaczek śliczny awatarek :)

ja dzisiaj sama z synkiem... ledwo żyje... duchota taka, ze hej

Gorgusia ślicznie wyglądalaś:):) nam stuknie 5 lat po ślubie w kwietniu :)
wszystkiego naj

Tygrysek
można, ALE nie można wybrać sobie szpitala wtedy zawiozą do najbliżej położonego... więc ja zaciskam kciuki bo w tej rzeźni w Dąbrowie w życiu bym nie rodzila

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gorgusia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.

Ja się dzisiaj nalatałam troszkę. Myślałam, że przyjdzie wcześniej wypłatka, a tu kicha - przyszła dopiero teraz i muszę drugi raz iść do apteki ;)
Widzę kochane kobietki, że nam jest coraz ciężej i puchnięcia, źle sypiamy. Jak leżę na boku to nawet brzuchol mi przeszkadza - czyli urósł :D.
Jakoś mam tempo żółwia dziś. Wlekłam się za moim emkiem niemiłosiernie.

Chciałam zrobić jakieś przetwory z jabłek i gruszek i może trochę zamrozić marchewki, a moja mama, że to się nie nadaje i trzeba poczekać na późniejsze owoce i warzywa - to pewnie się nie doczekam.
Ale za to zblenderowałam jagodę i borówkę, wlałam do pojemników na kostki lodu i będą na jesień ;)

Na obiadek robione tortille, a teraz czekam na odwiedziny. A wołałabym się położyć.
Pokoik małej powoli, dzień po dniu, coraz bliżej finiszu.

A mnie boli kark i kolana :D

ZDAŁAM ZDAŁAM!!!!!!!

3069567_zdalam-prawko-za-1-razem-zero-bledow-na-teorii-jeden-maly-na-placu-zero-na-miescie--jestem-prze-dumna-z-siebie-.jpg

Jestem HAPPY!!!

Gorgusia, wszystkiego dobrego :-)
Patrysia, gratuluję i zazdroszczę ;-):-p
A ja właśnie mam straszne boleści na dole brzucha, a mały kopie dodatkowo tam, ale wydaje mi się, że to bóle od jelit...Taką mam nadzieję...:szok::-D

Ulalala nie wchodziłam bo mam marudny nastrój, a tu widzę, że nie tylko ja.
Wszystko boli, nogi mi mega puchną, zaczynam się tym niepokoić, wizyte mam w środę, ale już mam dość, po nocy wcale nie schodzi co najwyzej się zmniejsza, wczoraj miałam wręcz problem z chodzeniem :(((

Kasieczek współczuję, zdecydowanie tel do taxi w razie gdyby.
Ja też mam wbity, tak na wszelki...

Martusia w prywatnych oddawałam dokładnie tak samo, jak w państwowych

Gorgusia to wszystkiego naj, uroczy film :)
a malutkie dzieci są słodkie! fajnie :))
a jutro miłego świętowania

Patrysia gratki!!! podziwiam, ja teraz tylko jako pasażer :D a Ty tu jeszcze egzaminy!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry