• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

Bo się tu do Was tak wpakowałam, choć od początku wiedziałam,że termin mam sierpniowy. Lekarz mi mówił,że na usg wychodzi ciąża młodsza, ale zapomniał powiedzieć,że termin z om jest bardziej istotny... Ale tak sobie od początku z Wami pisałam i się nie wynosiłam... A teraz jestem taka sprzed szeregu:crazy: Chociaż dzięki Jumabe- już nie aż tak bardzo :-D

Termin z OM mam na 17.08, a z usg 30.08. Tak czy owak- sierpień... Ale teraz to mnie chyba nie wygonicie, co? :-p

Palma- to pogoda ducha niech będzie! U mnie też leje i leje... Połamańcu Ty jeden :-D

reklama
Monaliza wow - szacun :-D
nagapalma - dokładnie tak samo ostatnio miałam i z żołądkiem i skurczami - masakra współczuję na szczęście minęło - łydki mi odpuszczały cały następny dzień aż wsadziłam stopy w ciepłą wodę i tak posiedziałam ...
gorgusia no odpocznij jeszcze trochę w domu z nami :-D

Yhhh u mnie też leje - dziwnie dziś sama wstałam dosyć wcześnie - samopoczucie raczej ok więc zabiorę sie za domowe porządki. Wczoraj dostałam dziwną rmue z pracy i nie wiem o co im chodzi trochę sie tym zdenerwowałam .... muszę dziś zadzwonić i zapytać sie o co chodzi - a tak mi sie chce :crazy:

WItam sie!
Wkurzona od rana..... nie ma ani kropelki wody w kranie...... ciekawe jak dlugo..
zadnego ostrzezenia nia bylo, a wyglada jak by to byly zaplanowane prace, bo i zimnej i cieplej nie ma, a jak cos pęka to zazwyczaj tylko jedna... wrrrrrrrrrrrr nie podchodzic lepiej...

gorgusia,, spoko, moze przenosisz do wrzesnie hihih

Palemko, mam tak samo ostatnio co jakieś 2-3 dni ale jeszcze jelita dochodzą, więc znam ten ból kochana!
Gorgusia, ja mam z OM tak przełom w sumie, ale jakbym miała siedzieć i patrzeć, że wszyscy urodzili tylko ja nie to wpadłabym w depresję...A tak się pewnie wceluję gdzieś w środek i będzie ok ( chociaż ja bym chciała JUUUŻ ) :-D

Monaliza hihi jak słodko czyta sie takie wiesci:-) ja nawet pamietam jak tata mi wyrwal jednego mleczaka:-D i to jakim sprzetem:-D corcia pewnie bedzie zadowolona prezentem od zębowej wrozki hihi

Joasia no to super,że byl jeden dzien dluzej:) tak cos czulam bo tak bys zajrzala wieczorem w niedziele troszke sie zmartwilam czy przypadkiem nie bylo problemu z cisnieniem no ale wiedzialam,że jestes w dobrych rekach :)

Fasolka ja zazdroszcze tym co sa chudzi naprawde a moga jesc i jesc nie dosc,że porcje duze to nic sobie nie zaluja:-) i ani grama nie przytyja chociazby tak jak moj brat, moja szwagierka:-D

Lotka no tez tak mowie co do czego to nam Gorgusia przenosi:-) chociaz ja z checia poczytalabym jak przebiegl porod:-) takze czekam jak inne mamuski urodza:-D pierwszy termin mialam na 4.09 i tego sie trzymam:-)

Dziewczyny prosze Was jak wiecie cos na temat wozka Coneco Barracuda dajcie znac pisalam na odpowiednim watku ale cisza oprocz axarai a moze jeszcze ktos cos wie na jego temat:) bede wdzieczna.

RiSia nie gadaj,że sie obijalas 8 miesiecy..A kto Sebciem sie zajmuje?? i co chwile cos robi? :P wiem wiem krasnoludki:-D Ty to teraz szalejesz a ja od tyg boje sie jakos przytulanek itd...:-(

Lotka- nie! Wrzesień odpada. Mój M we wrześniu ma całe dwa dni wolnego... a tak w pracy od rana do nocy. Gdyby nie to byłoby mi wszystko jedno, ale przez to bardziej się stresuję.

Maluszek :) no oprocz szaleństw za Sebciem :D a tak wszystko na sam koniec

i bylam pewna, ze jak wypiorę gondolę i fotelik to będzie lało :angry:

Gorgusia jak leżałam w szpitalu bo leżała taka dziewczyna tydzień już po terminie a jej mąż na urlopie...:tak:i sie denerwował, ze cora wyjsć nie chce... i miala zaplanowaną CC jak taka wracal do pracy.
Życzę, aby maluszek Twój zdecydował się wyjść wcześniej :tak:

Rossman Lidll i Biedronka zaliczone :-p, zakupy spozywczo chemiczne zrobione .A teraz przerwa na kawusie:-D:-D

Palma mnie dzis tak skurcze w palcach u nog łapały ze az mi je powykrecało:wściekła/y: i musiałam w skarpetkach spac :szok: latem:-D

Risia u mnie tez leje pranie sie kisi na suszarce na balkonie a nastepne w kolejce czeka do prania:no:

Gorgusia tys nasza wrzesniowa przeciez:-):-) a jak widzisz dziewczynki cie wyprzedziły z porodami ;-)

Maluszek o baracudzie mi nic nie wiadomo:-p:-D az sobie lukne co to za cudo:-)

doberek brzuchatki
jeśli to kogoś pocieszy to ja też się baaaaaaardzo boję porodu :szok:
tego,że nie dam rady wytrzymac bólu i w ogóle, ale póki co staram się o tym nie myśleć ;-)
tesciowa wczoraj wpadła i obejrzała wózek i wypaliła z takim tekstem, że dziecka jeszcze nie ma a wózek już jest :szok: to co miałam do porodu czekać i z dzieciakiem po sklepach jeździć :no: no bo ona tak robiła,ale przecież to były inne czasy...

reklama
hej u nas zimno ale nie dieszczowo.

odebrałam wyniki krwi (na wątku lekarskim opisane)

Maja ja mam w pasie pod wieczór 101cm a z rana 98cm.

ja też się boję porodu chociaż nieraz myślałam, wmawiałam sobie że nie ale jak zobaczyłam który to już u mnie tydzień to się przestraszyłam.
Ostatnio nawet B pytał się mnie jak się czuję przed porodem czy się boję. Odpowiedziałam muż że się trochę boję i chciałabym by był ze mną na porodówce. on też chce ale nie wiadomo jak z pracą jego będzie. bo napewno urwać się mu nie da. Mój B pracuje do 25.08 a 26.08 po niego jedziemy. wkońcu wraca :-D:-D

Jasminum ja też 34 tydzień i przełom wrzesień/październik

Lotka u mnie jask byłam w gimnazjum raz ledwo autobus odjechał i wodę zabrali. a bo jakieś pogłębianie kanału było i uderzyli w rurę. codziennie trzebabyło wracać szybciej do domu bo straż wodę przywoziła i trzebabyło napełniać wszystko co się da by była woda pitna i do mycia i wgl. a na wsi sklepu nie było. zresztą nadal nie ma sklepu. ale ja już tam nie mieszkam. wytrzymasz, tylko bez nerwów. spokojnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry