Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dzieki, no ja juz czekam powoli jak na zbawienie ;-)Witajcie.
Risia- piękny tort i na pewno smaczny
Co do skurczy to myślę,że raczej się zorientujecie ;-)
A ja prawie nie spałam... co chwila się budziłam i dopiero od 6 miałam normalny sen. Tak wygląda każda noc ostatnio i bardzo mnie to męczy.
A objawów jakich kolwiek brak... cisza i spokój. Jutro wizyta i zobaczymy.
Lotka- aby ruszyło &&&
wiem, ze ten czop nic w sumie nie znaczy, ale jak jeszcze ze 2 tyg to chyba zwariuje hehehe juz teraz sie tylko kulam po mieszkaniu ;-)Dokładnie, skurczu nie da się przegapić
Lotka - od odejścia czopu możesz urodzić w każdej chwili, ale równie dobrze i za 2 tyg.![]()
U mnie poród wyglądał tak, że odeszły mi wody więc musieliśmy jechać do szpitala. Tam okazało się, że mam już rozwarcie na 2 cm i zero bóli... Skurcze zaczęły się po jakiś 3h od przyjęcia i poszło ekspresowo. Oby teraz była powtórka z "rozrywki" ;P
Dziewczyny mam nakaz oszczędzania się, ponoć szyjka mi się nagle zaczęła skracać w przeciągu tygodnia, no nic zobaczymy jutro, mam się pokazać i oględziny zrobimy
RiSiA - tort wygląda cudnie!
Adaś ma urodziny 12 września i narazie nic nie planuje bo różnie może być![]()
no wlasnie niestety to jeszcze nie takie oczywiste, czekam dalej, moze i sie zacznie...hejka
wczoraj nie zaglądałam. dziś poczytałam.
gorąco wróciło i nic się nie chce. Wczoraj obiecałam B że pomyślę o studiach i poszukam informacji o uczelniach i dziennych bezpłatnych kierunkach. Boje się że nie dam rady studiować ale on we mnie wierzy i mówił że mam iść na studia.
RiSiA Torcik super
wczoraj przed snem stwardniał mi brzuch i strasznie rwał mnie kręgosłup pierwszy raz tak miałam. ale przeszło na szczęście. ale ciężko się zasypia.
Lotka czop odszedł?? czyli już niedługo i rozwiążąnie. co nie?
Dziewczyny widzę że już się rozkręca wysyp wrześniówek.
dzis raczej IP jeszcze odpada, pewnie by mnie odesłali... pojutrze mam imieniny, maz sie smieje ze sobie robie powoli prezent ;-)Witamy sie niedzielnie
Risia wow jakie cuuudo zapewnie i smakuje bajecznie Super z ciebie Mama mam nadzieje ze w przyszlosci tez takie mojej Ksiezniczce upiekejak tam po imprezce ? pewnie teraz juz zbierasz sily do porodu
polisia ja tam sie ksiazkowo nie znam ale wlasnie to stawianie sie macicy, twardnienie brzusia to sa skurcze poki co tylko niekomfortowe a nie bolesne teraz przy koncowce moga byc czestsze bo macica przygotowuje sie do porodu
maja z tego co nam polozna mowila to skurcze B-H a przepowiadajace to zupelnienie cos innegote 1sze wystepuja po 20 tc a te ostatnie na kilka tygodni lub dni przed porodem roznia sie intensywnoscia, odstepami itp mozna poczytac na necie tego pelna
szkola rodzenia to fajna sprawa bo do niedawna tez myslalam ze to sa te same skurcze tylko roznie sie je nazywa
*martusia ja tam w 3 dni wszystko zalatwie od piatku pranko schlo do wczoraj, wczoraj prasowalam 5 h z przerwami i dzis mi koncowka zostalajeszcze jak w tyg przyjdzie posciel to pozostanie zeby przeplukac i gotowe
Lotka to wlasnie moga byc te przepowiadajace polozna mowila ze nasilaja sie w nocy a rano przechodza jak reka odjal i w nocy wracaja, podobno pomaga zmiana pozycji lub prysznic jesli nie to warto jednak jechac na IP zeby to sprawdzili bo jak czop odszedl to juz sie nieublagalnie ruszylo
stokrotka masz racje lezakuj, odpoczywaj i daj znac czy przeszlo
monaliza tulam a moze skoro bole sa tak silne jedz to skontrolowac???
Lilcia i ja dzis przespalysmy cala noc normalnie szok jak obudzilam sie po 5 tej i tak mysle kurcze przeciez ani razu do kibelka nie wstawalam hehe kochana Corcia dala mi pospac po tym prasowaniu tez chyba byla zmeczona i nie uciskala zbytnio na pecherz zeby sobie podrzemacdzis pod wieczor koncowka pranka i poki co bedzie wsio
Niedziela zapowiada sie piknie tzn upalnie...pewnie pod drzewkiem ja spedzimy u Psiapsiolki bo u mnie w domku pustki wszystko pojechalo nad jezioro a ja calego dnia nie wytrzymalabym na pewno
Milej spokojnej niedzieli zmykam do pozniej![]()