jumabe ciesze sie ze Starszak ladnie przyjal mlodsza Siostre, co do tego ze nie zostawiliscie Go w szpitalu to sie zgadzam takie dzieci latwo czuja sie odtracone....dobrze ze mama i M Ci pomagaja jak zostaniesz z 2 sama bedziesz musiala i na pewno dasz sobie rade ja widzialam jak moja P wychowywala 2 sama bo jej M przyjechal tylko na 2 tyg i pojechal dalej do pracy i powiem Ci ze Nas kobiety Stworzyciel tak "zaprogramowal" ze jak wiemy ze musimy to damy sobie rade:* caluski i usciski dla Marysi i Dominika a Tobie i Mkowi jeszcze raz gratuluje:*
Lotka hmmmm nom piekny prezencik by byl

te skurcze takie nieregularne to moze jeszcze nie te chociaz zycze Ci zeby to juz bylo to bo wiem ze chcesz

czekamy na info moze w nocy sie cos "ruszy" &&&&&&& czekamy na info
doti jak tam juz po imprezie? o balonach nic mi nie mow hehe postanowilam skoczyc dzis do Bratowej i Filipa pojechalam i tak mi stopy zaczely puchnac ze po godzinie musialam wracac na oklad do domku na szczescie pomoglo a myslalam ze mi skore rozwali
*martusia mam nadzieje ze sie odpoczywanie udalo

ja mialam w planach dzis ta 2 czesc pranka poprasowac ale pozostalo to tylko w planach hehe przez musowe lezakowanie spowodowane spuchnietymi nozkami ale cisnienie oki wiec pewnie jutro sie za to wezme
Risia nadal odchodzi?to jak to jest ze codziennie troszke tej galaretki widzisz? bo nie chce tego przegapic heh
kasiaczek zdrowka dla Malenstwa:* no i powodzonka i &&&& zeby sie udalo urodzic w tym terminie ktory sobie wybralas hihi :*
stokrotka ja mam termin na 23 wg OM i tez mysle ze jeszcze 2 tyg i bede rodzila ale to juz bedzie 37 tydzien wiec bezpiecznie, ja ze wzgledu na to nadcisnienie mysle ze mnie poloza wczesniej tylko pytanie kiedy w czwartek mam ktg mam nadzieje ze bedzie wsio oki bo za 2 tyg moj gin dopiero wraca a nie chce zeby obcy decydowal co dalej:/
polisia ja tez juz stwierdzilam, ze od dzis nie bede ryzykowala zakladania i obcinania pozniej palucha jak za bardzo spuchnie

nie strasz ze juz wszystkie sierpniowki rozpakowane olaboga ....
Future torcik sliczny

to Ty tez tam uwazaj i mniej sie na bacznosci i oczywiscie &&&&&& i czekamy na wiesci
maluszek no super jak masz jeszcze sile na 4 godzinne wypady nad jeziorko mnie dzis chcieli zabrac ale wiedzialam ze bede marudzila i wolalam zostac w chlodnym domku
U nas tez upal i tak do srody chyba....nogi tradycyjnie jak balony ale cisnionka ladne

wszyscy dzis nad jeziorkiem wiec bylysmy chwilke u Bratowej na ploteczkach ale tez dlugo nie wytrzymalam...dziewczyny ratujcie brzuchol mi plonie od tych rozstepow piecze jak cholerka i nie wiem jak to zatrzymac nie trapie bo wiem ze to pogorszy sprawe czy mozna temu jakos jeszcze zaradzic?
Mialam porasowac 2 ture prania ale mialam dzis lenia zostanie na jutro, rano pobranie krwi pozniej do apteki a na koniec musze posciel zamowic i pozniej juz prasowanko oby plan sie udal

Zaraz prysznic i spac mam nadzieje ze nocka jak wczoraj bedzie przespana byloby super bo na jutro potrzeba nam pary
Spokojnej nocki
Lotka i Future trzymajcie sie i dajcie znac jakby sie cos zmienilo przed snem jeszcze tu zerkne

Buziaki