reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Jumabe wszystkiego dobrego dla synka i wiesz, z przyjemnością przeczytałam Twój wpis, widzę, że akurat masz więcej na głowie, ale dla mnie pocieszające jest jakoś ten brak zazdrości. Chciałabym taką różnicę wieku dzieci i w sumie to dobrze, że potrafi synek jakoś to ogarnąć. Ściskam Cię i Twoje dzieciaki :D

Lotka a Ty widzę, się gdzieś wybierasz :D

W ogóle widzę tematy jakieś bardziej skurczowe :)))
u mnie cisza :angry: za to wróciły upały i musiałam zdjąć obrączkę, jeeeeeny czuję się goła, ale już nie tylko nogi ale i dłonie mi tak spuchły, że w sumie zorientowałam się w ostatniej chwili. Te którym puchnie zobaczcie sobie jak u Was, by Wam potem nie musieli rozcinać biżuterii :D

reklama
No sama nie wiem, czy sie juz wybieram. Bylo juz co 15 min, po czym przeszlo. teraz znow mam jeden... ale jakies dziwne, bezbolesne, tylko mocne i nieprzyjemne. poczekam jeszcze, bo to chyba najgorsze co jest, to jechac do tego mojego szpitala w niedziele..... :-)

Ja zdechła dalej :baffled: leze zle siedze zle ,,,nijak mi niewygodnie :no: do tego ta temperatura :dry:.... i kilka dni nastepnych ma byc takich ciepłych:szok: zdechne chyba:no:...

lotka nie uwierzysz, ale i ja mam jakies dziwne skurcze. co prawda nie regularne, ale co jakiś czas przez cały dzien. sama sie denerwuję. oby to nic takiego jeszcze. Ty to już możesz na legalu ;)

misia serdecznie gratuluję - tyle czasu to ukrywałaś ;) ale oczywiście rozumiem, to niełatwe zadanie mieć dwójkę na raz i pewnie ostatnia rzecz o jakiej się myśli, to forum. ściskam was mocno.

camilla - no gratulacje. i jak po cesarce? trzymajcie się zdrowo. mam nadzieje, że wszystko dobrze.

tort dla Sebusia super. aż by się chciało zatopic kły ;)

a u nas wczoraj teściowie robili grilla i tez mielismy torcik. zaraz poszukam.

331912_470613502962443_1159802965_o.jpg

lotka nie uwierzysz, ale i ja mam jakies dziwne skurcze. co prawda nie regularne, ale co jakiś czas przez cały dzien. sama sie denerwuję. oby to nic takiego jeszcze. Ty to już możesz na legalu ;)

misia serdecznie gratuluję - tyle czasu to ukrywałaś ;) ale oczywiście rozumiem, to niełatwe zadanie mieć dwójkę na raz i pewnie ostatnia rzecz o jakiej się myśli, to forum. ściskam was mocno.

camilla - no gratulacje. i jak po cesarce? trzymajcie się zdrowo. mam nadzieje, że wszystko dobrze.

tort dla Sebusia super. aż by się chciało zatopic kły ;)

a u nas wczoraj teściowie robili grilla i tez mielismy torcik. zaraz poszukam.

Zobacz załącznik 492276
apetyczny torcik :-)

ja juz coraz mniej rozumiem o co chodzi tym skurczom haha
mierze ze stoperem i mam tak najpierw 13min 11min 5min 9min ;-) wogole bez sensu :-) ani to przyspiesza ani zwalnia, no i nie bolą... ostatnio mialam krzyzowe, wiec roznica niebo a ziemia, siedze i mierze dalej ;-)

Może to ta pogoda ;D a może... w każdym razie dzisiaj nieźle obsypało sierpniówki, ach! one się już tam zaraz wszystkie rozpakują i wiecie co? wtedy pora na nas :D

Lotka trzymam kciuki, może kąpiel?
Future Ty wytrzymaj jeszcze ciut, apetyczny torcik! :)
Axa ależ upał! jak dajesz radę?

Może to ta pogoda ;D a może... w każdym razie dzisiaj nieźle obsypało sierpniówki, ach! one się już tam zaraz wszystkie rozpakują i wiecie co? wtedy pora na nas :D

Lotka trzymam kciuki, może kąpiel?
Future Ty wytrzymaj jeszcze ciut, apetyczny torcik! :)
Axa ależ upał! jak dajesz radę?

Weszłam na sierpniowki i one tam faktycznie hurtowo sie zaczeły rozpakowywac:szok: :-)

wpadajcie brzuchatki do nas u nas tylko 20stopni ale nawet nei czuc ze az tyle tylko znacznei mniej :) wiec fajnie jest
dziewuszki rozpakowujcie się bo czekam na kolejne śliczne fotki maluszków:)

reklama
Do góry