• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Witam dziewczynki sobotnio:-) ale wiesci fajne :-D ja zdycham od rana mam zas takie bole jak by miało chlusnac ze mnie zaraz tz takie jak przed @...byle do poniedzialkowej wizyty.....

fasolka jedziemy na jedym wózku , też mam takie @ bóle i inne też , do tego też wizytuję w poniedziałek , ciekawa jestem czy dowiemy się jakiś konkretów

Maleństwo20 trzymaj się dzielnie!!!!!! Czekamy na wiadomości! Mały niejadek jest:-)
Alebur ja też śpię z 4 poduszkami:-)
Ależ mnie dzisiaj głowa boli! Łupie jak szalona:baffled:

zmierz sobie ciśnienie !!!
Witajcie Kochane :-)
Mały śpi juz ponad 2h,wiec moge zajrzeć na moment. Pierwsza noc w domku minęła spokojnie. Kacper jadł o 1,3 i 7. Oby tak dalej! Mlesia mam sporo,ale Mały je za każdym razem około 1h,więc nie jest źle. Szwy bolą jak nie wiem,ale z każdym dniem jest lepiej. W czasie zakladania vacum popękałam i niestety musze swoje wycierpieć.
Może przy kolejnej drzemce smyka odwaze się opisać jak to wszystko było.
Juz chodze w ciuchach sprzed ciąży! Hurra! I widzę swoje stopy.

Joasia- gratuluje!

Już niedlugo każda wrzesniowka będzie tulila swoje Malenstwo. Ja patrzę na synka i nie wierzę,że on jest. Dopiero do mnie to dociera. Jestem najszczęśliwsza na świecie i niedlugo każda z nas taka będzie.

Trzymajcie się dzielnie!

cieszę się , że już szczęśliwie w domciu jesteście , zdrówka dla Was !!!

Cisza i spokój tu dzisiaj :) Albo wszystkie rodzą, albo sprzątają...żeby szybciej urodzić :-)

Właśnie też tak myślę, albo rodzą albo sprzątają :D
zróbcie coś bym już urodziła, noooooo... dom lśni, ciasta popieczone, obiady porobione, w kinie byłam, spacer zaliczony a skurczu ani pół :rofl2:

Witajcie Kochane :-)
Mały śpi juz ponad 2h,wiec moge zajrzeć na moment. Pierwsza noc w domku minęła spokojnie. Kacper jadł o 1,3 i 7. Oby tak dalej! Mlesia mam sporo,ale Mały je za każdym razem około 1h,więc nie jest źle. Szwy bolą jak nie wiem,ale z każdym dniem jest lepiej. W czasie zakladania vacum popękałam i niestety musze swoje wycierpieć.
Może przy kolejnej drzemce smyka odwaze się opisać jak to wszystko było.
Juz chodze w ciuchach sprzed ciąży! Hurra! I widzę swoje stopy.

Joasia- gratuluje!

Już niedlugo każda wrzesniowka będzie tulila swoje Malenstwo. Ja patrzę na synka i nie wierzę,że on jest. Dopiero do mnie to dociera. Jestem najszczęśliwsza na świecie i niedlugo każda z nas taka będzie.

Trzymajcie się dzielnie!

no super, gratuluje Wam :) do mnie jeszcze nie bardzo dociera ze za miesiac urodze tego malego sadyste. to takie nierealne mimo ciuszkow, wozka, lozeczka i w ogole.... bede chlonac wiesci od Was :)

Merlin jak tam?
Malenstwo && dla Was.

ja mialam straszna noc, do okolo 4 nie spalam. od jakiejs 2 z kawalkiem zaczely atakowac mnie skurcze, nieregularne i bole jak na @, Maly tez wariowal strasznie. i mysle sobie oby nie teraz jak jestem sama i w nocy w dodatku. ale zaczelam sie zwlekac po no-spe i przestalo jak reka odjal. ale sie wystraszylam troszke...

jeszcze dzis odebralam ubranka, zakupy kosmetyczne dla synka i na obiad cos, ale to juz z malzem :) jutro robie krowke (ciasto) a z zachcianek mam mleko w tubce karmelowe :D

milego dnia :)

dobrrryyy , mysmy pospali do prawie 12, maz poodkurzal mieszkanko, bo ja sie juz do tego nie nadaje. Zrobilismy zakupy i ogladamy Family Guy...

Nudddaaaaaaaaa...

mleko w puszcze tez bym chciala, nawet sie dzis rozgladalam ale nie znalazlam :(

u mnie skurczy coraz mniej, LOL nie wiem w jaki sposob to dziala, najpierw tydzien temu odszedl czop i pojawily sie skurcze a teraz coraz mniej wyraznych oznak zblizajacego sie porodu. Chyba juz tak zostane w dwupaczku :D ciaza slonia trwa 22 miesiace *_*

Ja też już bym chciała urodzić..choć pewnie pochodzę w dwupaku...ale co tam już dużo nie zostało nam czasu więc ostatnie chwile na cieszenie się brzuszkiem;-) U mnie czasem jakies skurcze się pojawią ale do rzadkosci i mało bolesne..czop zauważyłam, że odchodzi mi już od tygodnia i tak po trochę więc pewnie jeszcze będzie odchodził. Objadłam się dziś paskudnie, po zakupach poszlismy z M do KFC i zjadłam tortille frytki i skrzydełka + cole i zaspokoiłam swój głód. Teraz siedze i się bycze bo wszystko już zrobione a M jeszcze jakieś nagłe zlecenie dostał, tak, że sama jestem

Ach zazdroszczę nieładnie tym które już tulą swoje Pociechy :-)Nie mogę się doczekać kiedy i ja mojego szkraba zobacze

doberek, ja byłam dziś z teściami w Auchan na zakupach, wózek wypchany 400pln poszły :no:, ale zapasy porobione w razie "W" ;-)
mam w końcu koszule do szpitala na poród i do karmienia i kapcie i mam już wsio a jak się okaże,że czegoś nie ma to na szczeście do szpitala blisko to sie dowiezie :tak:
no, ale 2h chodzenia po sklepie mnie wykończyły :tak: nóżki bolą :no:

zazdraszczam kolejnej mamusi :-D
ja tam sobie sobie zaplanowałam,że do 10.09 sie rozpakuję ;-)

Dziewczyny jakby któraś była zainteresowana to moge przesłać na pocztę ciekawą książkę:Thomas Gordon " Wychowanie bez porażek" polecam bo jest dobrze napisana fajnie się ją czyta, a dodatkowa wiedza zawsze może sie kiedyś przydać;-) choć absolutnie nie wątpię w to, że każdy rodzić wie najlepiej jak wychować własne dziecko. Książkę jest też dostępna do ściągnięcia bądź zakupienia na necie.

reklama
witam sie
na chwileczakę weekend jak zwykle spędzamy rodzinnie:)

Zanetkaa ja czekam na Ciebie :):) no Joasia się nie posłuchała :-pale najważniejsze, że dzidzia zdrowa :tak:

Axarai ja miałam dzisiaj 2 mega skurcze w nocy, a potem cisza:)

Lotka to będziemy razem po terminie :tak:

Gorgusia to super, może się tak utrzyma mój też tak jadl:tak:

Palemko ja jak zjem pomidora to mam jazdę na kółkach... nie mogę dwoch rzeczy pomidorow i bananow szkoda, ze na słodkie tak nie mam :-p

Polisia :-D ja juz nawet tych sposobów nie próbuję:-)

bylam dzisiaj na zakupach mlodemu tzn starszakowi kupiłam bluzeczkę, sobie torebkę :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry