Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam dziewczynki sobotnio:-) ale wiesci fajneja zdycham od rana mam zas takie bole jak by miało chlusnac ze mnie zaraz tz takie jak przed @...byle do poniedzialkowej wizyty.....
Maleństwo20 trzymaj się dzielnie!!!!!! Czekamy na wiadomości! Mały niejadek jest:-)
Alebur ja też śpię z 4 poduszkami:-)
Ależ mnie dzisiaj głowa boli! Łupie jak szalona![]()
Witajcie Kochane :-)
Mały śpi juz ponad 2h,wiec moge zajrzeć na moment. Pierwsza noc w domku minęła spokojnie. Kacper jadł o 1,3 i 7. Oby tak dalej! Mlesia mam sporo,ale Mały je za każdym razem około 1h,więc nie jest źle. Szwy bolą jak nie wiem,ale z każdym dniem jest lepiej. W czasie zakladania vacum popękałam i niestety musze swoje wycierpieć.
Może przy kolejnej drzemce smyka odwaze się opisać jak to wszystko było.
Juz chodze w ciuchach sprzed ciąży! Hurra! I widzę swoje stopy.
Joasia- gratuluje!
Już niedlugo każda wrzesniowka będzie tulila swoje Malenstwo. Ja patrzę na synka i nie wierzę,że on jest. Dopiero do mnie to dociera. Jestem najszczęśliwsza na świecie i niedlugo każda z nas taka będzie.
Trzymajcie się dzielnie!
Cisza i spokój tu dzisiajAlbo wszystkie rodzą, albo sprzątają...żeby szybciej urodzić :-)

Witajcie Kochane :-)
Mały śpi juz ponad 2h,wiec moge zajrzeć na moment. Pierwsza noc w domku minęła spokojnie. Kacper jadł o 1,3 i 7. Oby tak dalej! Mlesia mam sporo,ale Mały je za każdym razem około 1h,więc nie jest źle. Szwy bolą jak nie wiem,ale z każdym dniem jest lepiej. W czasie zakladania vacum popękałam i niestety musze swoje wycierpieć.
Może przy kolejnej drzemce smyka odwaze się opisać jak to wszystko było.
Juz chodze w ciuchach sprzed ciąży! Hurra! I widzę swoje stopy.
Joasia- gratuluje!
Już niedlugo każda wrzesniowka będzie tulila swoje Malenstwo. Ja patrzę na synka i nie wierzę,że on jest. Dopiero do mnie to dociera. Jestem najszczęśliwsza na świecie i niedlugo każda z nas taka będzie.
Trzymajcie się dzielnie!
, ale zapasy porobione w razie "W" ;-)
nóżki bolą 

ale najważniejsze, że dzidzia zdrowa 

ja juz nawet tych sposobów nie próbuję:-)