Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

pisałam ... dochodzi do siebie po CC napisalam jej smsa jak sie odezwie dam znacNo wlasnie, Joasia juz dawno na liscie z dzieciaczkami jest.....witam się
Camilla cieszę się kochana, że u Ciebie coraz lepiej
Joasia przecież urodziłapisałam ... dochodzi do siebie po CC napisalam jej smsa jak sie odezwie dam znac
![]()
Nie wyobrażam sobie, że będę mogła położyć się za jakiś czas na prawym boku i nic mi nie będzie strzykało albo na brzuchu
I nie mogę sobie wyobrazić, że malutkiej w środku już nie będę czuła. Takie to wszystko dziwne. A teraz to jest taka cisza jak przed burzą. Siedzę w domku i ... nudzę się już i oczekuję. Bo w sumie wszystko naszykowane, zakupy dzieciowe porobione, jeszcze dzisiaj przewijak chyba przyjdzie, to będzie co robić
termin na 22 , trudno uwierzyć, że w przeciągu najbliższych tygodni urodzę
na pewno ale wiesz jak to jest lepiej mieć to i owo w torbie a ja mam dla Marcelka wsio a dla siebie tyle co szlafrok koszula :/Coś mi się zdaje że teraz już dnia nie będzie, żeby się któraś nie rozpakowała. A pewnie we wrześniu to już i po 2-3 dziennie będą rodzić
Patrysia, mnie się wydaje że w nagłych sytuacjach to się zawsze pomocni znajdują i wszystko dowiozą do szpitala jakby coś.
ja nie miałam a tyle co badanie ginekologiczne...Nie wiecie jak to jest, czy jak już się pojedzie do szpitala na poród to robią tam jeszcze jakieś usg żeby sprawdzić, jak dziecko jest ułożone, gdzie łożysko i pępowina? Naczytałam się na naszym forum o tych owinięciach pępowiną i boję się teraz.