Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
;-)
;-)
pół nocy nie przespałam dzis znowu z bólu zołądka, nawet jesc mi sie nie chce 
apapu, wow - nie mało , ale na pocieszenie Ci powiem, ze ja za chwlke wróce od gastro z workiem leków, ja tam do konca w działanie teratogenne leków nie wierze, mnóstwo moich kolezanek , kiedy nie wiedziało, że jest w ciązy brało leki, w tym moja kuzynka, do 5 go miesiaca nie wiedziała, ze jest w ciązy, brała mnóstwo zabronionego ketonalu na ból zęba, apapy itd, mała ma 2 latka jest sliczna i zdrowa ja tez czasami musze wziac paracetamol, innego wyjscia nie ma, bo ja tez stary migrenowiec :-( no ale lepszy ten lek niz lezec i nie drgnac zeby jak najmniej bolalo, Tomcia mam calkiem zdrowego, a tez paracetamol bralam, czasami człowiek musi...pok, pamiętam jak jeszcze niedawno pisałaś że zazdrościsz nam mdłości bo ich nie masz, a teraz zazdrościsz tym co mdłości nie mają, weź się zdecyduj dobra?
A ja mam od wczoraj napad migreny. Mój lekarz pozwolił mi brać paracetamol na tą dolegliwość. Z tym że muszę brać dość duże dawki żeby trochę stanąć na nogi i się martwię... lekarz mówi że od tego nic się nie stanie, ale policzyłam że od wczorajszego popołudnia wzięłam łącznie 10 tabletek apapu. Tylko dzięki temu jakoś mogę to przetrwać. Ci co mają migreny rozumieją jakie to dziadostwo, bo to nie tylko ból głowy tylko wiele innych dolegliwości. No i hydroksyzynę na wymioty piłam w nocy, ale b. małą dawkę. Na wszystko mi lekarz pozwolił, ale i tak się boję że zaszkodziłam maleństwu.
Ja tak bardzo marze o dziewuszce...