reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam :-) no ja dzis na szkoleniu w UP nawet ciekawe było :cool2: okazało sie ze znajoma je prowadzi :-p:-D pół dnia babcia młoda pilnowała przyszłam obie zadowolone choc widziałam po mojej mamie ze zmeczona bardzo jak bym miała jakies watpiliwosci jeszcze czy mogła bym mała z babcia zostawic i wrocic do pracy to teraz na 100 % wiem ze nie ,juz nie to zdrowie i siły . Patusia juz dzis lepiej troszke, w miare juz je wiec gardełko mniej dokucza nos jeszcze zasmarkny ...Po domu lata jak pedziwiatr taranuje wszystko :-p:-D i jak chce spac to bierze swoj kocyk- tulaczek włazi na tapczan i pokazuje mi paluszkiem tv zebym jej baje właczyła :szok: i juz trzeci dzien tak w ciagu dnia zasypia :-p

reklama
Proszę bardzo, ankieta gotowa.
Moja mama też szybko wymięka z Małgosią a niby taka żwawa kobieta. W ogrodzie cały dzień może robić a z dzieckiem po godzinie pada. Słabe jakieś te babcie:-D, albo teraz dzieci takie męczące.

a junior od jakiegoś tygodnia sypia tylko 1 dziennie od 15 do 16 :no:

no fakt teraz babcie bez sił,ale u mnie akurat kwestia wieku (obie mają 66 lat)

ankiety nie wypełniam bo się już w kryteriach nie mieszczę ;-)

dziewczyny mam prosbe, jak znow cos sie pojawia n/t ankiet, allegro itp, prosze o olewanie takich postów. do ogłoszen i tego typu próśb sa odpowiednie dzialy, a nie spamowanie gdzie popadnie. :) stad te posty usuwam.
dziekuje za uwage i milego wieczoru zycze :-)

dobry, pojawiam sie i znikam, mam chwile, bo Adas spi, zabki dzis znalezlismy nowe, jeden nawet przebity, a ladnie nam spal, nawet sie nie zorientowalam. dwojka lewa gorna i dolna lewa... z prawej strony cisza.

no i wybryki, wlaczanie timera w piekarniku, satelity, co chwile go cos innego interesuje, nie wiem co bedzie zima kiedy juz bedzie chlodno na maksa, chyba oszalejemy w domu. Przydal by sie drugi dzieciak co by go zabawial :-p

zdrowka dla wszystkich 'smarkaczy' i chorowitkow, oby szybko przeszlo i wzmocnilo organizm, u nas kataru nie ma, dziadek chartuje spacerami 3 razy dziennie po godzince, mimo, ze u nas 11 stopni i pogoda nie rozpieszcza, czasem kropi, ale nie przeszkadza to dziadkowi ani malemu.

zabieram sie za szperanie w internecie , chcialabym w razie wu byc przygotowana na ewentualny katar i szukam cos o olejkach eterycznych. moze cos polecicie?

olbas.
a junior od jakiegoś tygodnia sypia tylko 1 dziennie od 15 do 16 :no:

no fakt teraz babcie bez sił,ale u mnie akurat kwestia wieku (obie mają 66 lat)

ankiety nie wypełniam bo się już w kryteriach nie mieszczę ;-)

Oli tez spi raz dziennie. ale tak porzadnie po 2 lub 3h.

jak katar odpuscil to chrypa teraz. od alergologa z wizyty dowiedzielismy sie ze Oli ma nietolerancje laktozy. w razie wu dac delicol. no nie wiem z ta nietolerancja...

Proszę bardzo, ankieta gotowa.
Moja mama też szybko wymięka z Małgosią a niby taka żwawa kobieta. W ogrodzie cały dzień może robić a z dzieckiem po godzinie pada. Słabe jakieś te babcie:-D, albo teraz dzieci takie męczące.

Moja mama juz dobrze po 60 wiec wiek swoje robi no i ona schorowana troche , zreszta nasze dzieciaczki zywczyki wiec nie ma co sie dziwic ;-). U nas niby słonce ale jakies czarne chmurska nadciagaja :cool: choc w sumie to bez roznicy siedzimy dzis w domu jurtro do kontroli idziemy :-p

u nas dzis slonecznie, Adas juz na spacerze z dziadkiem... dzis od rana w zlym humorze, chyba przez te wychodzace zabki, bo jeden sie przebil i teraz nastepny wychodzi. Szybko sie denerwuje, na wszystko reaguje placzem, posmarowalam i wyslalam na dwor, dobrze mu zrobi.
biedactwo :-(

reklama
Lilijanna u nas tez własnie leje :eek: ja siedze z kubkiem goracej herbaty z cytrynka bom tez chora:no: młoda z gardłem juz ok ale jakos ten katar uparty :crazy:

Tak sobie teraz pomyslałam ze jesien nadciagła i trzeba uzupełnic zapasy herbatek przeroznych smakowych;-) na ciemne wieczory przy ksiazce jakie wy lubicie najbardziej :cool2:

W domu zimno i wilgotno bo pranie rozwiesiłam na suszarce wrrrrrr

Ostatnia edycja:
Do góry