reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Awersja dokładnie a ja sie zastanawiałam o co chodzi mała była to spała a teraz takie cyrki w dzien raczki marudzenie a do dzioba nie chciała dac sobie luknac ,od razu leciałam po Camile krople i zel bo sie pokonczyły nawet gryzaki sie chłodza choc nie wiem czy bedzie je chciala bidulka moja :baffled:

dzień dobry przyszłam grzecznie się przywitać :-D
dziękujemy za życzenia, impreza udana pomimo,iż prezent od chrzestnych zaginął w drodze ze Szkocji do Polski:-( a autko,które zamówiłam w sklepie internetowym nie dotarło wcale :wściekła/y: sklep okazał się jednym wielkim oszustwem działającym w ten sam sposób od 5 lat...
jedyny plus,że jak ich postraszyłam policją,prokuratorem, pozwem zbiorowym i tv to mi oddali kasę z odsetkami :tak:
wystawiłam również negatywne opinie ku przestrodze dla innych a dla Was dziewczyny mam radę: czytajcie wszystkie komentarze przy sklepie :tak:nawet jakby było tego kilka stron bo potem się okazuje,że te pozytywy sa pisane przez samych pracowników sklepu :tak:

fasolka
Pati to w ogóle ma już sporo zębów, tak że w kompleksy można wpaść hehe.
Jak jej jeszcze wyjdą te trzonowce, co się teraz pchają, to już uśmiech jej się zrobi taki bardziej dorosły :-D
Tośka tylko 4 ma.

edit
stokrotka
a co to za sklep?
dasz linka ku przestrodze?

Ostatnia edycja:
U mnie wszyscy śpią, a ja relaks przed TV z czymś bananowym. Polecam

2 banany
250 ml mleka
150g jogurtu naturalnego
50g cukru.

Zmiksować, przelać do fajowskiej szklanki i wypić. :tak: Mniami.

A Weronika śpi w łóżeczku tarararara-tam, zaraz po cycowaniu bach do łóżeczka, przebudziła się ok. 1, dostała to swoje "mniam" i bach ponownie do łóżeczka i śpi. Ja też lecę, będę mieć dziś duuuużo miejsca. :-p

reklama
Do góry