reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

Bebe Marcelinka, Artur i Lilianka urodzili się w urodziny mojej Mamy, więc już w ogóle pamiętam:-D

Axa mój tata też z 24 września :-) z Marcelinką się będzie musiał dzielić swoim świętem.

Śliczne te dzieciaczki wrześniowe nam się udały dziewczyny, normalnie nie mogę się napatrzeć :)

Awersja, a Ty się nie boisz o Antosię, że koty podrapią? Ja nie mam zaufania do tych zwierząt jakoś...

Ostatnia edycja:
reklama
Z tym spaniem to moje tez tak ma jest dwa-trzy dni spokojna spi ładnie nie marudzi a potem zmiana spac nie chce zmierzła jest i juz sie do tego przyzwyczaiłam ze tak ma ..teraz spi juz po kapaniu ciekawe czy pospi jak wczoraj :-p , moja troszke kichac zaczyna zobaczymy czy cos sie z tego wykluje narazie odpukac trzyma sie choc juz wszyscy bylismy chorzy pokolei...
My jutro na imprezke idziemy mama imieniny ma :-) ..

bebe85
No nie boję się o dziecko, że mu kocice coś zrobią.
Mnie nie drapią i młodej też nie.
Wspólne wylegiwanie się jak na zdjęciach jest rzadko - jak się koty odważą koło Tośki położyć, a odwagę mają tylko jak ja jestem przy nich.
Jak tylko młoda zaczyna buczeć, to koty uciekają.
Kotom też nie ufałam, ale to było wtedy, gdy kotów nie miałam :-)

Risiu wiem. narazie obserwuje i zmierzylam temp - nie ma. za chwile bedzie mial 8 tygodni a w 8 jest skok dokladnie miedzy 7 a 9 wiec moze juz go jakos przezywa. a w przychodni pani od szczepien mowila ze sa dzieci ktore mniej lub bardziej reaguja na szczepienia i roznie sie to objawia... tak wiec czekam do wizyty, moze w pon uda mi sie zalatwic w naszej przychodni no i obserwuje go.

a tak w ogole z tego wszystkiego pozdrawiam znad drinka z wisnioweczka - pocieszam sie. (i prosze bez komentow ze jak to tak moze byc ze matka pije otoz moze bo juz nie karmi cycem od dawna ;))

Bebe ja koty też miałam, i nie wyobrażam sobie, żeby miały coś Kackowi zrobić. Gdyby tylko raz pazura wyciągnęły! Oczywiście Kaci zwierzaków nie torturuje, więc jak by pazury wyciągały, to eksmisja od razu:crazy:
Dziękuję Kochane za życzenia, Mama ma urodziny 24 września, i jesteście Kofane po prostu
Tygrysek Jasiu słodziaczek, i jakie ma piękne rzęsy. Moje chłopaki mają chyba 3cm rzęsy, mam nadzieje, że Didi też takie będzie miała, znaczy już ma, ale jasne na razie:-) Kaci też ma jasne, ale takkkkie długie, że ostatnio się pytał, czy mogę mu obciąć, bo wygląda jak dziewczynka:rofl2:

Ostatnia edycja:
Tu Kaci miał 3 lata, teraz ma rzęsy do brwi, jutro go fotne:-D P1030521.JPG

reklama
Do góry