reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

wrzesień 2012 ;)

PALEMKO hehe córcia nieźle z ta pieluchą wyglada :D
PAULINE BOOOOSKIEEE zdjecie:))
KASIEQ musisz udostępnić film bo na razie masz jako prywatny i nie mozna obejrzeć...

reklama
Kasieq hehe fajnie sie kapie:-)jak łapie swoje stopki:-Dsuper pamiatke bedzie miec:-D

Pauline cudne zdjecie:-)slicznie wyglada panienka:-)

Martusia niczym jak moj, az go musze pilnowac tak sie zakrywa!

Palemka no prosze jaka coronia zadowolona

RiSia nooo wlasnie! jeszcze tydzien temu on tych fadek nie mial...i z niego taki grubasek... i taki ruchliwy jest,że potem upocony albo osliniony! np slina mu na szyjke leci ... Ja go napewno zle osuszam bo delikatnie i zaraz kremowalam... wczoraj dokladnie osuszylam szyje, posmarowalam sudocremem(bo nie wiedzialam czym i pomyslalam,że to odparzenie) no ale dzis jest ladnie tak jakbym wlasnie wytarla do sucha i posmarowala spal tez dzis z odchylona glowka do tylu wiec szyjka sie wietrzyla:-) mam nadzieje,ze to jednak nie bedzie AZS...

Ja dzis tez jakos sesje musze zrobic zeby zdjecia byly inne do kalendarza:-D Dawid juz 20 min gada do zwierzatek na bujaczku a ja mam ubaw odlosy jak malpka robi:-D jak codzien je lapie raczkami tak dzis go wzielo na rozmowe i to tak dlugo az musialam go nagrac:-Dpamiatke musi miec

fasolka, z tego co pisałaś wczoraj, to Twoje dzieci mniej więcej do 3 miesiąca życia przytyły po 3 kg a później do 6 miesiąca już tylko kilogram...
czyli po 3 miesiącu waga mocno staje, muszę to powiedzieć mężowi bo będzie się martwił :tak: w sumie dobrze że potem waga zwalnia bo już ledwo daję radę go nosić, nigdy jakaś krzepka babka nie byłam.

maluszek, skaza białkowa może także wyjść w zgięciach łokci i kolan, nie tylko na policzkach - tak mi wczoraj powiedziano, tak więc może to być skaza, albo atopia, albo sama nie wiem co...
U nas też w fałdkach szyi było odparzenie i też po sudocremie przeszło, teraz fałdki smaruję bepanthenem tak jak pupę, żeby zapobiegać zaparzaniu skóry.

Ostatnia edycja:
ayni dal, dal ale siedział z taka mina jakbym mu co nie co ucięła phi :-p
patrysia a pewno, ze tak, zapraszam, jeszcze mantezowa kiedyś była z naszego regionu ale gdzieś ja wcięło :-(
gorgusia słoneczko? daj trochę!

Kasieq super !!! Ale jej sie podoba! Dzis tez mojego brzdaca wsadze w TT ;)
Fajne sa te nasze dzieci, jak juz sie zrobily nieco wieksze i sobie rozmawiaja, chwytaja, smieja sie.

reklama
Hej.

Postanowiłam się ujawnić bo podczytuje Was już od paru tygodni, ale co chcę napisać to odzywa się Nasz mały szkodnik...

A dziś się udało :) WOW !

Jestem Mamą dwójki najwspanialszych (jakżeby inaczej) synów... Z Beniaminem w ciąży ostro przeczesywałam BB i udzielałam się a już z Leosiem było inaczej, bo swój wolny czas poświęcałam starszakowi... ale obiecuję poprawę i będę pisała choć raz dziennie (słowo harcerza)

Pozdrawiam

Do góry