reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
patrysia ale idziesz na Gesler? Mały dziś trochę lepiej je mniej na jeden raz dzięki Kasia że spytałaś mnie dziś mniej bo jestem trzech dzień sama z dziećmi

hejo :)

noc hm nie wiem jaka. maly mi zasnal grubo po polnocy, wiercil sie i katarek mu przeszkadzal oddychac. ale za to przespal prawie 7h i spalby dalej gdyby nie katar. zostal przebrany zjadl 130ml i do 10 spal. zobaczymy jak dzis bedzie...

poki co mam zadzwonic za tydzien w kwestii szczepien ale i tak chyba juz w nowym roku bedzie szczepiony bo przed swietami to wiadomo...

a ja zachodze w glowe gdzie zalapal katar i kaszel bo pilnuje zeby nikt sie nie stykal z nim jak jest chory, mieszkanie wietrzone itp. jedynie mi przychodzi do glowy to to ze jak ubieralam na spacer sie zgrzal i wyszedl na mroz (bylo jakies -2). no ale nie bede go chowac pod kloszem przeciez.

jutro mija rok jak nie ma @ ;). chyba sie wybiore do ginka z pytaniem czy czekac czy wywolac bo przez ta niedoczynnosc tarczycy to niewiadomo a po ciazy to szczegolnie. i no wlasnie po ciazy organizm mial niby wrocic do siebie mialo nic nie bolec i mialo byc lepiej a jest gorzej - bol kregoslupa przeplata mi sie z bolem brzucha... starzeje sie czy co?

smyk zjadl dostal leki i spi i tak juz spal poltorej godzinki teraz spi jakies 40min. widze ze jest bardzo spokojny dzis nie placze prawie w ogole jest taki jak na poczatku naszej drogi ;)

a dzis corka kolezanki skonczyla roczek i kolezanka fajnie napisala: Ewa zdobyla trofeum 'roczek' w grze Macierzynstwo - super to brzmi :D

Mój Książę też już po kąpieli, leży na macie i się bawi i od czasu do czasu zerka na mamusie tym chwytającym za serce spojrzeniem ..a ja piję wiśniówkę z colą :cool2:

Martusia- no katar to wredne cholerstwo..ja też się zastanawiałam skąd u małego sie wziął i stwierdziłam że może przez to ze suche powietrze i jak się rano budził to nos zatkany, maść majerankowa pomogła, a tez nigdy choćby sie chciało to nie uchroni się dziecka przed choróbskiem- cholerstwo przebiegłe i tyle..A dla synka &&&& żeby do zdrówka wrócił;-)

Mafu ja dziś oglądałam turniej wypieków, to dopiero mi ślina ciekła:-D
Młoda śpi, ja jeszcze kuchnię posprzątam, zrobię M śniadanie do pracy, i Adi mleko na noc i fajrant :-)
Byłam dokupić butelek z TT, i kupiłam ze smokiem 3+. I w ogóle ździerstwo straszne! Jedna butelka z dydolem 3+, 7e. A 4 butelki z dydolem 0+ 14e i to jeszcze te z różowej serii:crazy: No ale po co mi butelki z dydolem 0+, jak się do niczego ten dydol nie przyda.

Axsa no te ceny ja kupiłam dzis małej dwa smoki lovi ,do dwoch butelek lovi 3+,lyzeczke do karmienia :-p,chusteczki zel na zabkowanie i jakas grzechotke i 100 poszła :eek: a teraz siedze na allegro i ogladam krzesełka do karmienia niektore to maja ceny:szok: bo w niedługim czasie chciała bym kupic korzystajac z tego ze dwie pesje jeszcze mamy :-pbo potem z jednej bedzie trzeba zyc:eek:

reklama
Do góry