reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

witam kochane
skladam Wam życzonka z okazji Walentynek :)
poprzytulać wszystkich dzisiaj ladnie bo podobno dzień przytulania:D
ja mam dzień sprzątania:p

w nocy wstalam i ponalepiałam karteczki "drogę do prezentu" na Walentynki dla M :p cieszył się jak dziecko:p

nie jestem Was w stanie nadrobić bo tyle produkujecie, że szok...

co do kościoła u mnie chrzestny od razu poiwiedzial, ze do spodzieni nie pójdzie bo nie toleruje tego my z M również nie idziemy, ale czuje , że nad tymi chrzcinami wisi mega wielka bomba :-D

reklama
Czesc Babeczki!

Monaliza - takie realia zycia w Irlandii.. Oni wszystko lecza paracetamolem.. ja zakraplam nos Sterimarem, na noc Karvol kolo lozeczka, do tego smaruje klatke piersiowa i plecki i co jakis czas wpiskuje mu sol fizjologiczna i robimy raz dziennie inhalacje. Zaden lekarz Ci tu nie pomoze ,bo to pewnie jakas wirusowka... albo przeziebienie... Sto lat dla Coreczki!

Patrysia - powodzenia na szczepieniu. My wybierzemy sie pewnie w nastepnym tyg.

Ja kiedys chcialam miec dwie chrzesne,ale nie dalo rady,wiec bedzie mezczyzna i kobieta no i spowiedz przed obowiazkowa. Chce miec czyste serduszko ,gdy moje dziecko zostanie przyjete do wspolnoty Bozej.

Udanych Walentynek Mamuski!
walentynki-wstazki-serca.jpg

Tygrysek1985 - no, właśnie dlatego, że grzechów ciężkich nie mam, skorzystałam ze spowiedzi powszechnej. :-)

Rozmroziłam wątrobę, będę dziś pasztet robić. ;-)

Powodzenia na szczepieniach, zdrowia dla chorujących Maluszków.

Ufff my po zakupach smoczko -pielucho -mlekowo -słoiczkowych;-):-p i 2h spacerku ,ogarnełam chate mloda spi wiec ide pichcic obiadek u nas dzis kasza gryczana z gulaszem i ogorkami konserwowymi :-)

Chorym zdrowkaaaaaaa:tak: :tak:

Future wspólczuję tej spowiedzi...a jak dzieci? lepiej dziś?
wydaje mi się, że bez zmian,. Helka chrypie jeszcze mocniej, Gucio jakby charczy mocniej. no ale się odrywa, wiec to chyba dobrze, prawda??

Chrzciłam Weronikę, wyspowiadałam się przed Bogiem, nie przed księdzem, choć w PL nie jest to jeszcze uznawane, trudno, do komunii przystąpiłam. ;-)

Future - możesz podpowiedzieć z tym nożem do sushi? Jaki jest dobry.

o rany juz nie pamiętam, zamawiałam z allegro. jakos za 140zł chyba. nie był najtańszy, i nei był najdroższy. nie znam firmy. wiem, ze było w takim czerwonym etui.

tygrysek - mogą byc tej samej płci...

doberek Walentynkowy :-) muuuuuuuuuuuuuuuuuua dla mamusiek i maleństw :-D

Tz spaceruje z młodym i psiurem ;-) a ja Was bezkarnie podczytuję ;-)

ja też nie wiedziałam,że można mieć 2 chrzestne lub 2 chrzestnych :szok:
a na małżeństwa jednopłciowe nie chcą się zgodzić :-D
a teraz jak Papież abdykował i wybiorą murzyna i będzie koniec świata ;-) może koniec "starego" Kościoła i wreszcie zaczną traktować ludzi normalnie a nie jak ciemnogród :no:....ale się rozmarzyłam ;-)

noooooooo my ani spowiedź ani komunia bo w grzechu żyjemy jak nic ;-) (TZ rozwodnik +ślub cywilny) za to chrzestni "praktykujący" jak Bóg przykazał katolicy :tak:

a w kwestii rodzeństwa przyrodniego....ja bym bardzo chętnie utrzymywała z moimi młodszymi siostrami kontakt, ale one sobie tego nie życzą :-(....znalazłam je przez NK.....chciałam się spotkać i pogadać....i się okazało,że one nawet nie wiedziały o moim istnieniu w ogóle :szok: mój ojciec musiał się przez to gęsto tłumaczyć (dobrze mu tak :angry: )zresztą szkoda gadać, nie dość,że nas z mamą zostawił jak miałam 2 latka to jeszcze zero zainteresowania moja osobą przez te wszystkie lata :no:
ciekawe co naopowiadał swoja drogą,że żadna nie chciała się ze mną spotkać...

Stokrotka.af - przykro mi, mnie by ciekawość zeżarła na ich miejscu, szkoda, że nie potrafią się postawić na twoim miejscu, no cóż trzeba im życzyć, by ich mąż nie zostawił kiedyś i by ich dzieci nie były na takim miejscu jak Ty teraz.

Stokrotka mnie zastanawia czemu wszyscy sie boja czarnoskorego papieza (nie bede pisac MURZYNA :-D ) ostatnio przed wyborem Benedytka mowili, ze jak bedzie czarnoskory papiez to bedzie koniec swiata, czy cos takiego.
Ciekawe skad takie teorie :confused:

A tatus no naprawde wstyd. Szkoda, ze dziewczyny nie maja swojego rozumu chociaz nie dziwie sie pewnie musialy szok przezyc, nie spodziewaly sie.

A ja tu chcialabym poruszyc kontrowersyjny temat CHODZIK.
Czy zamierzacie chodzikowac dzieci? Bo ja ostatnio poczytalam tu i owdzie, ze nie zaleca sie bo moze opoznic rozwoj nauki chodzenia oraz przyczynic sie do wad postawy. a widze, ze moje kolezanki mimo to sadzaja do chodzika. Co o tym myslicie?

Ja pamietam, ze moj brat byl chodzikowany i mimo , ze nauczyl sie chodzic o czasie to stawal na paluszkach jak baletnica, mysle, ze to moze byc przyczyna tego chodzika.

reklama
Ja nie kupuję chodzika, Ada nie miała i dała radę, to nie będę kupować Weronice. Dostała na gwiazdkę od nas pchacza lwa FP.

Do góry