reklama
Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
O to mam nadzieję że ta wasza pogoda jutro u mnie będzie.Bo tu do południa siąpiło,potem też nie wiele ciekawiej choc dobrze że juz nie padało.Mieliśmy wszyscy na zakupy jechac,ale taka pogoda i tylko we dwoje z Alankiem pojechaliśmy.Kupiłam mu dwie pary bucików i czape sobie butki i troche innych szpargałów.
W kuchni sajgon zostawiłam ale chyba udam że nie widze niech leży do jutra.
Spokojnej nocki mamuśki
W kuchni sajgon zostawiłam ale chyba udam że nie widze niech leży do jutra.
Spokojnej nocki mamuśki
fasolka
o rany!
U Ciebie już trzy zębole a u mnie jeszcze ani jednego nie ma
Nie martw się Awersja, my też nie mamy jeszcze ząbków.

A u nas dziś pięknie, cieplutko, słoneczko, piękna wiosna. Niestety ja spędziłam ją w szpitalu, bo babcia nam się rozchorowała. Ciężko z nią, mam jednak wielką nadzieję, modlę się.....
Witam porannie :-) co do zebolow to kazde inaczej Pati jest w posrodku bo Szymon miał szybciej duzo a Dorota w tym wieku jeszcze nie miała zadnego ;-) ja mam taka chrype ze ledwo mowie tylko tak smiesznie bo gardło mnie nie boli
,młoda w nocy znowu marudziła ale obok zabek tez chyba zaraz wyskoczy bo pod skora go widac
od rana słonko wiec pogoda bedzie 
Animka &&&&&&&&&&&&&& za babcie.
Miłego dzionka:-)
,młoda w nocy znowu marudziła ale obok zabek tez chyba zaraz wyskoczy bo pod skora go widac
od rana słonko wiec pogoda bedzie 
Animka &&&&&&&&&&&&&& za babcie.
Miłego dzionka:-)
T
taycia
Gość
Czesc Mamuski!
My tez jeszcze bez zabka.
Anmika - trzymam kciuki za babcię
Fasolka - gratki!!!
Mikus juz coraz dluzej potrafi utrzymac rownowage siedzac. Jestem z niego dumna! i dzisiaj zrobil Mamie niespodzianke spiac do 6 w swoim lozeczku
Miluskiego dnia!
My tez jeszcze bez zabka.
Anmika - trzymam kciuki za babcię
Fasolka - gratki!!!
Mikus juz coraz dluzej potrafi utrzymac rownowage siedzac. Jestem z niego dumna! i dzisiaj zrobil Mamie niespodzianke spiac do 6 w swoim lozeczku
Miluskiego dnia!
reklama
No i nadeszła ta chwila
obnizyłam łozeczko bo wchodze do pokoju(spała wczesniej) a ona kleczy trzymajac sie łozeczka brzegu i probuje wstac
:-) wiec matka w przypływie wizji jak dziecko wypada na głowke w trymiga obnizyła ;-)..... a wczoraj do tyłu czołgajac -czworakujac nie wiem co to było wlazła pod łozko i sie dupa zaklinowała
:-)
obnizyłam łozeczko bo wchodze do pokoju(spała wczesniej) a ona kleczy trzymajac sie łozeczka brzegu i probuje wstac
:-) wiec matka w przypływie wizji jak dziecko wypada na głowke w trymiga obnizyła ;-)..... a wczoraj do tyłu czołgajac -czworakujac nie wiem co to było wlazła pod łozko i sie dupa zaklinowała
:-)Podobne tematy
Podziel się: