joani
Fanka BB :)
Nie byłam na IP, mąż przywiózł mi leki z apteki i jakoś ogarniam temat... najgorzej, że spływa z nosa do gardzioła i to wkurza na maxa.. najlepiej jak siedzę, ale ile można...
Jakj ja zazdroszczę wam tych spokonych snów- jedna o 21 idzie spać, druga wstaje tuż przed południem... eehh... ;-)
Mój M wkurza mnie przy zakupach, bo zawsze bierze wszystko najdroższe... i jak idzie sam, to wiem, że wyda więcej niż ja bym zapłaciła. No i zawsze 10 telefonów w trakcie, ale to już z mojej winy przyznam szczerze, żebym później "nie marudziła" jak on to ujmuje
Jakj ja zazdroszczę wam tych spokonych snów- jedna o 21 idzie spać, druga wstaje tuż przed południem... eehh... ;-)
Mój M wkurza mnie przy zakupach, bo zawsze bierze wszystko najdroższe... i jak idzie sam, to wiem, że wyda więcej niż ja bym zapłaciła. No i zawsze 10 telefonów w trakcie, ale to już z mojej winy przyznam szczerze, żebym później "nie marudziła" jak on to ujmuje

).
Ja się trochę bawię w szycie, ale jestem samoukiem, więc żadnych książek nie polecę, ale jakbyś znalazła coś ciekawego to daj znać
Chyba kupię sobie taką opaskę na oczy, bo jak obudzą mnie kopniaki, to potem nie mogę zasnąć, bo jest zbyt jasno.