EM Ka
Fanka BB :)
Kochane nie nadrobie bo tu tyle tego
prosze P wybaczenie 
Zaciskam mocno kciuki za Wasze wizyty dzisiejsze
My tez z tych którzy beda chcieli starać sie od razu o drugie
A teraz lecę pod prysznic i w miasto ... Załatwiać sprawy, wczoraj poprosiłam P zeby zamienił
Sie ze mna parkingiem bo ja jeżdzę bez klimy i nie da sie wejść do auta o tej porze , a jak bedzie w podziemnym to przynajmniej sie nie nagrzeje tak
Nio nic miłego dnia dla Was ;*
Zaciskam mocno kciuki za Wasze wizyty dzisiejsze
My tez z tych którzy beda chcieli starać sie od razu o drugie
A teraz lecę pod prysznic i w miasto ... Załatwiać sprawy, wczoraj poprosiłam P zeby zamienił
Sie ze mna parkingiem bo ja jeżdzę bez klimy i nie da sie wejść do auta o tej porze , a jak bedzie w podziemnym to przynajmniej sie nie nagrzeje tak

Słuchałam tego wszystkiego ze szklanymi oczami i trzęsącą brodą.
Zesstresowałam się oczywiście i prawie z płaczem zaczęłam jej tłumaczyć, że ja mimo wszystko nie wyobrażam sobie rodzić w ten sposób i że skoro mam być zmuszona do niehumanitarnego wg mnie rodzenia to ja chyba zacznę załatwiać sobie prywatnie cc w Polsce.:-(Po dłuższym namyśle moja jak się okazuje bardzo wyrozumiała położna stwierdziła, że możemy w moim przypadku powalczyć o tą cesarkę jeśli faktycznie mały się nie odwróci bo mimo, że to ulożenie pośladkowe nie jest w Norwegii podstawą do cc to oni muszą wziąć pod uwage czynniki psychiczne czyli mój paniczny strach i czynniki kulturowe bo jakby nie było pochodzę z kraju gdzie cc w tym przypadku jest rzeczą naturalna. Mam się u niej pojawić jeszcze w 35 tygodniu. Jeśli synek do tej pory nie zdecyduje się na pozycje główkową to dostane skierowanie do szpitala na konsultacje w sprawie cc, co niestety nie jest jeszcze jednoznaczne z tym, że w szpitalu zgodzą się mi ją zrobić.