a_nka
Poczwórna mama :)
Witam się i ja szybcikiem bo Ola alarmuje.
W nocy monitor się nie załączył
a mała spała z nami w sypialni w kołysce. Było w miarę spokojnie.
Starsze dzieciaki pojechały do przedszkola, nawet Dominik nie protestował, wczoraj jeszcze z godzinkę musiałam go poprzytulać szkraba kochanego, a potem zasnął mi na rękach. Normalnie ramion do rana nie czułam
Po karmieniu wezmę się za jakiś obiad i trzeba będzie na jakieś większe zakupy ciuszkowe i spożywcze jechać.
Miałam dziś w planach spacer, ale tu tak wieje jakby głowę chciało urwać więc jedynie właśnie pojedziemy na shopping
CHOCO, ale fajnie że znasz już termin CC
na pewno wytrzymacie z Anastazją. Kciuki zaciskam i puszczę dopiero za dwa tygodnie &&& 
ANIAAM dużo zdrówka dla córeczki brata!
Miłego dnia i kciuki za wiztujące!!
W nocy monitor się nie załączył
Starsze dzieciaki pojechały do przedszkola, nawet Dominik nie protestował, wczoraj jeszcze z godzinkę musiałam go poprzytulać szkraba kochanego, a potem zasnął mi na rękach. Normalnie ramion do rana nie czułam
Po karmieniu wezmę się za jakiś obiad i trzeba będzie na jakieś większe zakupy ciuszkowe i spożywcze jechać.
Miałam dziś w planach spacer, ale tu tak wieje jakby głowę chciało urwać więc jedynie właśnie pojedziemy na shopping
CHOCO, ale fajnie że znasz już termin CC
ANIAAM dużo zdrówka dla córeczki brata!
Miłego dnia i kciuki za wiztujące!!
Ta pogoda bardzo mi odpowiada – dużo lepiej funkcjonuję, niż w czasie upałów i nie puchną mi nogi :-) Ze złych wiadomości- wczoraj zauważyłam pierwsze rozstępy na brzuchu