reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2014:)

no mnie własnie te parte nie bolały heheh wręcz sama musiałam na siłe się zmuszać do parcia:szok:

Tak mialam przy pierwszym porodzie. A wlasciwie to parte ustalu, musieli mi dac szybko oksytocyne bo ich wcale nie czulam. Wiec dwa porody mialam z oksy i tak jak czytalam o tym ostatnio to niekotre kobiety potrzebuja kopa od oksy zeby skurcze szly regularnie. I ja wlasnie dopiero z oksy zaczelam miec piekna akcje porodowa :-) wiec trzeci porod licze na podobny final

reklama
Życie pisze różne scenariusze. Pytanie tylko, na ile każda z nas opisuje swój zgodnie z prawdą ;) to wiemy tylko my same :)

Ide zaraz po dziecie do pećkola. Później posprzątam, i jutro zmywamy się do rodziców. Póki męża nie ma, nie mam zamiaru znosić jego brata i reszty jego rodzinki ;]

Dokładnie tak to jest każda sama wie ile prawdy w tym wszystkim jest :)

pećkola :) czyżby rodzinka męża nie za bardzo Ci podchodziła???

mnie bardzo denerwuję brat męża no ale co zrobić...

O, arbuza też bym zjadła... A winogrona ciemne były w Biedronce, pyyyszne.
Z resztą nakupiłam sobie dzisiaj owocków, kiwi za mną chodziły, kupiłam jeszcze mandarynki, będę się opychać...

DENKA dzis z rana napisala ze czuje sie "maglowana" wiec odnioslam wrazenie ze nie ma juz ochoty dalej drazyc tematu :-)

MADDLENA kiwi :-D i u mnie dzis, oraz ananasy :-) zrobilam zakupy w biedronce - owoce, warzywa i nabial :-D trzeba zaczac jesc bo mam slabiutki apetyt przez katar :-(

Ostatnia edycja:
Mnie dzisiaj mdli strasznie caly dzien. Ale jesc jem bo jak mam pusty zoladek to jest gorzej... Juz bgm chciala byc w drugim trymestrze i cieszyc sie ciaza i dzidziusiem i byc spokojniejsza.

KUSIAK dokladnie tak samo mam. Na pusty zoladek dramat, a jak zjem cos to od razu mdli. Staram sie jesc male porcje, popijam, lykam gaviscon zeby sie ulozylo. W nocy budze sie glodna :-D masakra

kusiak popieram mam to samo :) a rano pierwsze co musze cos ugrysc i połknąc bo inaczej masakra...

nimfii mnie katar tez przeszkadza...

kiwi lezy tez u mnie w misce ale ananas zawsze lubiałam a tera jakos tak nie bardzo... kurcze zjała bym sałatke z zupek chińskich :) taka po mojemu mniam :) chyba pożniej do sklepu skocze :)

Wiecie, zaczynam być spokojniejsza, jutro zaczynam 9 tydz, bałam się znow krwawień, w pierwszej ciąży w 6 tyg, w drugiej w 7, a teraz już 9 i jak na razie nic. Co prawda mam tego krwiaka i gin wpisał mi w kartę poronienie zagrażające, ale nie krwawiłam, nie plamiłam, więc jestem dobrej myśli. Tylko wczoraj zapomniałam i zamiast DuPHASTON wziąść 3 razy, wzięłam 2. Chyba nic nie szkodzi, co myślicie?

maddlen nic sie nie stało teraz staraj sie brac regularnie poprostu :) nie jest powiedziane ze w kazdej ciąży musza byc problemy :) trzymamy kciuki zeby tak pozostało do konca :)

reklama
no właśnie ile w tym wszystkim prawdy :blink:

hmmmm arbuza.... ania , maddalena i inne jeśli są chętne na soczystego widzę że pełna synchronizacja :) no ja bym chętnie się z wami podzieliła, dziś kupiłam pana soczystego :zawstydzona/y: bo też mam wielką ochotę

na pusty też mnie mdli

Załączniki

• DSC_6473.jpg
    DSC_6473.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Do góry