]
Olandia ja teraz też mam krwiaka, jakiegoś starego. Na zdjęciu widać go jakby nad pęcherzykiem, mam się oszczędzać, nie dźwigać, nie napinać brzucha i brać DUPHASTON właśnie 3x1. U mnie w jednej aptece kosztuje 29.99, a tak w innych 40, 42, więc drożej.
Denka jeśli ci lekarz przepisał, to lepiej bierz. Duphaston na prawdę pomaga, a po co masz mieć potem wyrzuty sumienia,gdyby odpukać, coś się stało. Twoja historia też mnie trochę zadziwia, ale... twoje życie, Twoja sprawa... A też jak któraś tutaj napisała, uzewnętrzniłaś się, opisałaś swoje zycie z własnej woli, więc chyba nie masz co się irytować, że dziewczyny pytają i wyrażają zdanie. Na pytania mogłaś pisać, że nie chcesz odpowiadać, ale skoro pisałaś...
nimfii no może masz rację, ale jeśli ktoś nie chce, to nie opisuje swoich bardzo osobistych perypetii, a DENKA to zrobiła, miała taką potrzebę, chciała, jej sprawa...
Amaliee \zgadzam się z tobą. A poza tym, jeśli będziemy pisały wyłącznie o ciąży, to będzie tu strasznie nuuudno.
Zostaję sama z Antosiem na 2-3 dni. Mąż jedzie za znajomym do Niemiec po auta: Sad:
Właśnie zjadłam pół kilo winogrona

i 2 parówki z szynki. A na obiadek zupka się gotuje...