No to zabieram sje za nadrabianie
Sonia kochana przystawiaj małego bez przerwy to i produkcja sie zwiększy ;*
Moze maz czuje sie osaczony przez kobietki i dlatego nie chce wychodzić przed szereg ? Albo chce skorzystać i odpocząć

?
Ania kochana jak sytuacja wyglada ?
Animka a Ty w ktorym tc urodziłaś ? Sorki nie pamietam, pytam bo gdybym ja urodziła jeszcze pod koniec sierpnia to wdpominalabym super końcówkę ciazy

a teraz to jakiś nightmare !
A co do tych mysli nic sie nie martw to normalne , a nie masz komu dzidzi podrzucić na godzinke wlasnie po to by sie wyspać ?
Alicja to zależy od szpitala ja nie wiem jak jest u mnie dlatego na nogach mam Frencha a na rękach tylko przezroczysty, bez szaleństw
Ale słyszałam opinie ze to juz zaszłość z ta teoria, ale wole nie ryzykować, Rajo jak cos bedziesz miała czas na zmycie miedzy skurczami gdyby sie okazało ze nie możesz miec, a tak zawsze lepiej czuć sie komfortowo
Ja nie chce 2 tygodni po terminie o nie!!!
Joani to zycze wiecej takich nocek

)
Maltanka to ja wpadam dzis do Ciebie na rogaliki z dżemem mhm

))) miedzy skurczami zjemy

z tym terminem to roNie pokazuje na dzis na jutro ... Wlasnie dałam mężowi obiad , daje mu sie zregenerować, każe sie zabrać na chamskiego burgera i wracamy do domu i nie daje mu zyc wlasnie tak!
A co do psa to wlasnie chciałam zrobic tak zeby przyjść przywitać sie i wnieść dziecko zeby od razy mogła sunia obwachac i polizac zeby przyjęła go w domu

a jeszcze gdzies wyczytałam zeby dać mężowi jakas pieluszke albo kaftanik ze szpitala jeszcze zeby juz sie pies oswoił z zapachem

ale wlasnie ta dziwna kosmetyczka cos mi mówiła ze niby lepiej psa wyprowadzić na spacer i w rym czasie wprowadzić dziecko ... Ale chyba wole ta pierwsza opcje ...
No a dobrze ze teraz nie chcecie odsunąć psiaka;* chociaż na drugie dzieci psy tez inaczej reagują

juz tak nie pilnują np, sa bardziej obojętne niz na pierwsze podobno
Shiran bardzo dobrze wykombinowalas;*
Bubles kochana nie w każdej przychodni jest ktg , najlepiej iść do szpitala , albo zadzwonic zapytac u mnie ciezko z tym musiałam przez SOR wchodzić zeby mi zrobili ale uprzedzam jak jestes w 40tc mogą chcieć Cie zostawić juZ.
Anusia super ze wszystko u Ciebid dobrze
Hm ja wolałabym pannę jednak niz wagę

wiec ide na piłkę i męczyć sutki póki maz odpoczywa
Bubles mozna sciagnac górnika z "dołu" oni tam tez maja telefony i z dołu raportuje na gore i w takich sytuacjach ba pewno sie da, wiec jak masz jeszcze męża w domu yo zapytaj o główny numer gdzie masz dzwonic ?