• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2014:)

Co tu taka cisza ?

EM Ka powodzenia !
Kto jeszcze rodzi ?

alpine życzę abyście jak najszybciej wyszli ze szpitala bo jednak w domku to w domku. I wytrwałości dla Ciebie. Wiem że bywa ciężko.

U nas póki co jest w miarę ok. Młody tylko trochę marudzi w czasie kiedy jest aktywny. Nie wiem jak go zabawić ale mam nadzieję że za chwilę, jak będzie trochę bardziej kumaty będzie lepiej.
Poza tym m. dziś wrócił do pracy i od razu ma jakieś ćwiczenia przez 2 tyg i będzie wracał do domu po 20 :( A w październiku 3 tyg delegacji :/ To się wyżaliłam.

reklama
Ritta wiem jak to jest jak Maz po urlopie wraca do pracy.. jednak nie pozostaje nam nic innego jak to przezyc :)

U nas latarek powoli przechodzi, zmienił konsystencję na taką co mówi że jestesmy bliżej niż dalej wyleczenia :-)

Anusia mieszkamy niedaleko Warszawy, robi się i u nas powoli chłodno. Zaobserwowalam że chłodne powietrze faktycznie pomaga w oddychaniu :)

Jestem głodna jak smok :) czy Wy też karmiac tak macie ze częściej czujecie glod?

A Nastka śpi średnio 2,5h-3,5h :)

U mnie nadal nawal pokarmu, mogłabym obkarmic pół żłobka :)

Emka mam nadzieję że ostatni sen w łóżeczka bez potrzeby karmienia się udał :)

Bubbles 7 km? Podziwiam :)

Miłego dnia owocnego w porody :)

Ostatnia edycja:
Witam z rana!

Dzis dla odmiany sloneczko od rana do wieczora ma byc ;-)
Ale i tak jakos wstac mi bylo ciezko...

Akcji porodowej u mnie na razie brak ;-) Nie spodziewam sie raczej przed weekendem - no ale tez nie moge tego wykluczyc ;-)

Wciagnelam wlasnie owsianke i drozdzowe ze sliwkami do kawy :-) wiec chyba czas sie szykowac, bo do szkoly dzieci trzeba odprowadzic na 8:50 :blink:

Na reszte dnia wielkich planow nie mam - na pewno musze pomyc podlogi po weekendowym remoncie lazienki (tak, tak - lazienka jeszcze nieskonczona - na razie ocieplona - na nastepny raz zostalo polozenie plytek - o ile akurat nie bede rodzic ;-))...no ale kurz zebral sie wszedzie...
No i moze wezme sie za koszenie trawy - ale to dopiero po poludniu - jak zejdzie rosa...

Milego dnia!

Hey dziewczyny dzis (22.09.2014)o 5:55 przyszla na swiat Liwia. 54cm 3450. 10 pkt. Zupelnie naturalnie, nie byli sensu dawac zastrzyku bo bylo za pozno. Porod trwal 3 godziny :) dziewczyna jest piekna czarne wlosy i jest mega grzeczna i ladnie robi za glonojada przy cycu. Jak narazie nie mam mleka. Musieli mnie naciac i ledwo chodze ale co mi tam. Pozdrawiam i zycze wszystkim nietozpakowanym szybkiego i krotkiego porodu

joan tak niespodziewanie :szok: Gratulacje ! Wracaj szybko do sił i witamy córeczkę na świecie :-)

felicity koszenie trawy :szok: szalona. A remontu współczuje. Wiem jaki jest wtedy sajgon w całym domu.

Hej Kochane:)
Ja chyba faktycznie zbieram siły bo codziennie do 9 śpię. Pogoda okropna pada i zimno i cały tydzień ma tak być więc jak urodzimy to maluszki nie zobaczą szybko słońca.
A planowałam dzisiaj chodzenie do czasu aż się akcja nie rozwinie, hihi bo to już najwyższy czas.

Joan ale super niespodziewanie i szybciuiko, wracajcie do domku i zdrówka

Felicuty będziesz kosić trawę :szok: szalona kobieta chyba faktycznie rodzić chcesz :-p

Emka
czyli mówisz że już dzisiaj idziesz do szpitala i bez dzidziusia nie wracasz?

Faktycznie jakaś cisza może któraś jeszcze nas zaskoczy dzisiaj. Bo teraz to powinno pójść lawinowo, gdyż całkiem sporo nas zostało.

Joan no patrz jak szybko! Fajnie :)

Emka to widze wszystko zaplanowane :D

Ja sie strasznie nie wyspalam bo nasz najmlodszy spal z nami w lozku z temp 39C :/
Dzis mam drugi masaz na 15 i prosze o &&& :)

Dzien dobry...

Ja dalej 2in1, musialuybyscie widzieć minę męża jaki rozżalony ze nic sie nie posunęlo i musiał pojechać do pracy ...

Ritta przykro mi z powodu delegacji i szkoleń męża :/a rodzice mogliby wpaść pomoc ogarnac chatę chociaż i pomoc przy starszej ?

Choco dobrze ze z katarkiem lepiej ;*
Ja nie karmie ale jakbym miała odczuwać częściej głód ...? Maz moi juz POwiedxial ze ja to Robie sobie przerwy na spanie w jedzeniu ;)))

Frlicity Ty nie kos trawy !! Odpoczywaj kobieto póki możesz ;*

Joan Joan a tak sie martwilas ! Super porod gratulacje dla Ciebie i Liwki;*

Kusiak kciuki zacisniete !!

Eh a te moje plany ... Chciałam panienkę ale Nikos chyba wdał sie w tatę i woli zostać waga ;s

reklama
Alicja to życzę zdrówka :*
Emka a może dzisiaj ? ;-) będziemy tak mówić codziennie aż któregoś dnia się uda hehe

Kusiak
kciuki oczywiście za masaż masz gwarantowane, powodzenia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry