reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
No właśnie, tych kózek to terax coraz więcej a moja córa bardzo nie lubi jak jej psikam wodą morską lub solą a później aspiratorkiem wyciągam:/

Emka, mój mąż mi przerobił Fride bo nie zdawała egzaminu. Skrócił rurkę i odciął kawałek tej tuby co ma się zbierać wydzielina i działa dużo lepiej ;)

Asia, my kolejne szczepienie mamy2 grudnia czyli 6 tygodni po pierwszym szczepieniu:)
Wow sama bym sobie nie włożyła do nosa takiej pensety co dopiero dziecku!:/

:)

Asia Gr my 6
w1 rota i pneumo. Kazali nam przyjść za 6tyg po dalszy ciąg czyli 29grudnia.

Mały spoko nawet może ciutkę osłabiony i delikatnie zmierzły ale generalnie było dobrze :) oczywiście po, bo podczas trzymał tatuś.

Cuda wymyślają, u mnie się frida nie sprawdza dziś nie chcialem budzić młodego a miał coś suchego i próbowałam GRUSZKA, FRIDA I dopiero jak wstał karetek pomógł.

Ostatnia edycja:
Dzisiejszej nocy mój Młodzieniec zwariował... budził się co godzinę, jadł za każdym razem jakieś 30 min... po czym z trudem zasypiał... a ja o tej porze już padam na twarz :sorry2: chyba mój małż musi dziś przejąć usypianie, po tych ekscesach nocnych nie będzie łatwo tym bardziej że Igo pospał sobie potem do jakiejś 11:00 i tradycyjnie dodatkowo na spacerku.

Chyba już staję się zmęczona... czas wrócić do wieczornego biegania...

U nas noce są chyba przyzwoite bo Lile kładę spać ok 19.30 i budzi się o 2 a później ok 5 no i śpi jeszcze jakieś 40min i już trzeba się nią interesować;)

Za to w dzień panienka daje w kość. Dziś padało więc nie poszłyśmy na spacerek jak zwykle i małej się poprzestawiało wszystko i była marudna. Nawet kąpiel odpuściłam bo mi sie rozpłakała. I zasnęła mi na rękach jak ją uspokajałam i już śpi:)

Jak często Wasze dzieci robią kupki teraz? U mnie kupka jest tylko raz dziennie a w sobotę i niedzielę nie zrobiła żadnej... dopiero w niedzielę w nocy ją ruszyło. Już się zaczęłam martwić. Dzisiaj na szczęście się już unormowało:)

Pastelowa a czym karmisz? mm czy piersią? Bo chyba po mm kupki są rzadziej. My karmimy mm i kupka jest raz w ciągu doby czasem się przedłuży że 1,5 doby nie ma nic, to potem tak zrobi że jest jak dziś nad ranem ubabrany po pępek heh

U nas Frida też słabo działa i wkurza mnie czyszczenie tego, chyba wypróbuję Katarek.

no i stało się... kupiłam matę edukacyjną Rainforest K4562 i co ... nie mogę jej rozłożyć. Czy któraś z Was ma tę matę jak Wy to robicie? Żle włożyłam listki i za chiny ludowe nie mogę ich wyjąć.

reklama
Ania, karmię tylko piersią. Już się wszystko unormowało i kupki są dalej raz dziennie:)

Asia, niestety nie pomogę. Mam nadzieję, że się uporałaś z tą matą:)

A moja gwiazda zasnęła o 17 i nawet ie myśli się obudzić żeby zjeść . Nie mówie już o kąpieli bo w takim razie śpimy dziś "na brudasa":)

Do góry