reklama

Wrzesień 2014:)

Sawi z tabeli wychodzi mi chlopiec :) ciekawe :) chociaz i tak mam wrazenie ze to bedzie chlopiec bo jakos mi ciezko uwierzyc przy dwojce chlopcow ze moglaby byc dziewczynka :P

Ja teraz w pracy jestem takze za bardzo pisac nie moge :P

reklama
No i po romantyzmie... własnie zaczął sie super romantyczny film- Mission imp. i już mąż wrócił do rzeczywistości ;-)
Mi wg tego kalendarza wychodzi chłopiec, a wg innego dziewczyna hehe czyli na dwoje babka wróżyła.... ;-)

felicity, ja jeszcze może się dopnę w stare spodnie ale potem mam aż ślad jak mi się spodnie werżnęły w ciało. Dziś założyłam biodrówki i cały dzień się spisywały aż do wieczoru, hihi :zawstydzona/y: a po tej pizzy to już w ogóle wszystko mnie ciśnie :szok:
Poruszyłaś bardzo ważną kwestię czasu. Ja pracując z domu a i będąc na L4 mogę sobie pozwolić na bieżące czytanie. Ale dziewczyny chodzące wciąż do pracy a po pracy jeszcze dzieciaczki to się nie dziwię...podziwiam was! :-) ale i takie mają potrzebę tu zajrzeć i to się liczy :tak:
Martwię się o Nimfii... a jak wzięli ją do szpitala i dlatego nie pisze?? eh...

Mam podobnie, w ciągu dnia normalne jeansy spisują się dobrze, ale po południu ok. 16 wybija mi tak brzuch, że tylko getry wchodzą w grę. Od poniedziałku wracam do pracy i chyba będę musiała pomyśleć o spodniach luźniejszych do pracy, bo getry odpadają;-) Dzisiaj trochę załatwiania spraw miałam, ale też myślałam o Nimfii..

No i po romantyzmie... własnie zaczął sie super romantyczny film- Mission imp. i już mąż wrócił do rzeczywistości ;-)
Mi wg tego kalendarza wychodzi chłopiec, a wg innego dziewczyna hehe czyli na dwoje babka wróżyła.... ;-)

Mi też wychodzi chłopiec, a według jakiegoś sumowania dat dziewczynka - więc to wszystko z przymrużeniem oka traktuję;-) A moje przeczucie mówi mi, że będzie dziewczynka, zobaczymy, czy się sprawdzi, najważniejsze, by zdrowe:happy2:

mnie też wychodzi chłopczyk :)
zobaczymy :)

ja też śmigam sobie w wygodnych spodniach już :) dżinsy do ,mnie nie przemawiają :)

też podziwiam pracujące z dzieciaczkami a i tak się udzielają hehe :) organizacja dobra musi być :)

joani u nas mtv.. więc nie lepiej :P

już dzisiaj raczej nie zaglądnę goście :) więc życzę spokojnej nocy :) może i z przytulankami jak macie ochotę :)
dobranoc :**

mi też wychodzi chłopiec :-)
wg tej samej tabeli poprzednia ciąża , to dziewczynka, co się akurat sprawdziło. Z przymrużeniem oka można się w takie wyliczanki pobawić ;-)

Mi też wychodzi chłopiec, ale za to dwie poprzednie ciąże to dziewczynki, więc nie zgadza się;-).
Też cały dzień myślę o nimfii, w ogóle sie dzisiaj nie odezwała, boję się, że potwierdziło się najgorsze...
I amaliee też nie dała znać co i jak. Dziewczyny, czekamy na wieści!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry