Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
candy pewnie cieszy się pierścionkiem :-)
a dziewczyny może tez mają bardziej romantyczne wieczory od nas nie schizujmy się, na pewno wkrótce się odezwą.
U nas już prawie też po walentynkach, szykujemy się do spania. Oświadczyn nie było ale się dowiedziałam ze ma w planach także może niebawem doczekam się pierścionka ;-)
Wg tej tabelki wychodzi mi dziewczynka, ale nie ma co w to wierzyć, wg niego Moja siostra powinna urodzić chłopca a wyszła Laura :-)
Spanie się włącza, jeszcze tylko herbatka z melisy z rumiankiem i do spania.
Kolorowych i spokojnych snów :-) dobranoc
Dziewczyny zakochałam się, mój narzeczony na walentynki sprawił mi bobaskowy prezent... Witaminki na teraz i na zapas i krem na rozstępy.... Ojej krem tak cudnie pachnie, że chciałabym aby dzidzia go poczuła.... Ojej, cudnie pachnie, przysiegam... Pachnie dzidziusiem. Bepanthen Mammy krem. Nie wiem jakie działanie ale dla samego zapachu polecam, cudny!
Hej ja sie witam z pracy. Wiec tylko na chwilke.
Po pracy jade do sklepu kupic sobie spodnie ciazowe bo w normalnych mi juz ciasno. Wczoraj w pracy brzuch mnie bolal od nacisku i stwierdzilam ze to juz musi byc teraz
Kusiak o rany, to Ty nawet w sobotę w pracy...:-(ja wczoraj też w normalnych spodniach byłam w mieście, bo inne wyprałam i mnie też cisnęło, narazie mam 2 pary na gumie, ale raczej to mało ;-)
cześć
faktycznie nie mialam czasu zajrzeć ,
wizyte miałam , dała mi skierowanie na WR , grupe i morfologie na nfz nie dają tak odrazu badan a usg trzeba we wlasnym zakresie czyli prywatnie
..cuż nie było zaręczyn ani pierścionka nie wiem dlaczego..
jadłam kawior choć nie wiem czy można hmmm,
a dziś kupuję lody
dziewczyny a jak z zakupami same dzwigacie czy jak?
Kusiak dobra decyzja nie ma sie co meczyc i uciskac brzucha
Sobota w pracy znam to ja pracowalam co drugi dzien po 13 godzin ale na szczescie juz sie stamtad uwolnilam teraz mam staz w urzedzie miasta joani wygoda to podstawa lepiej miec pod reka ale widze ze dwie pary juz masz to luzik na razie wystarcza
I dziewczyny nie daly znac po wizytach ehh stresuja tu ciezarne kobiety
Martwimy sie ii czekamy na same pozytywne informcje !!!
Candy widzę, że nie cieszy się wizytą, tylko zamartwia brakiem pierścionka ;-) Pytasz o dźwiganie- i absolutnie nie przyszło do głowy cokolwiek dźwigać o przeprowadzce, mój mąż jkby zobaczył, że coś targam, to by z pewnością popukał mi w głowę. Candy, nawet nie ma o czym mówić, tobie nie wolno. Jak ktoś tego nie respektuje, to nic o ciąży nie wie i ja bym się już zastanowiła, czy ktoś traktuje mnie poważnie...
Witam się na szybko weekendowo. Wczoraj wieczorem jak zwykle nie dopadło więc przeleżałam, dzisiaj z rana póki co jest ok.
A dzisiaj sporo rzeczy do załatwienia jeszcze do tego moją mamę znowu złapał jakiś ból nerki i wylądowała znowu na IP:-(