reklama

Wrzesień 2014:)

Witaj23 :-) ten termin, to jeszcze będzie ci się zmieniał. Pamiętam, że moja siostra na każdej wizycie słyszała inny termin i w ogóle przestała na to patrzeć, bo jak przyjdzie czas, to kalendarz jest mało ważny ;-).

Dodaj suwaczek, żeby było widać termin

reklama
Witaj23 :-) ten termin, to jeszcze będzie ci się zmieniał. Pamiętam, że moja siostra na każdej wizycie słyszała inny termin i w ogóle przestała na to patrzeć, bo jak przyjdzie czas, to kalendarz jest mało ważny ;-).

Dodaj suwaczek, żeby było widać termin

No ale z OM to sie raczej nie zmieni, prawda?

No to oczywiste, że OM to termin stały, więc suwaczki będą wg OM, a USG pokazuje swoje... u jednych przyrost jest szybszy, u innych wolniejszy. WAŻNE, żeby rosło w siłę :-)

Ale termin z OM suwaczki też rożnie liczą, ja mam między 20 a 29 września, ale trzymam się 26 :-p:cool:

zula witaj ;-)

Ja się dziś męczez gazami - nie cierpie tego :crazy:

Anka czekamy na wiesci, mam nadzieje, ze jednak sie to u Ciebie dobrze skonczy, trzymam za was mocno kciuki &&&

Zula witaj:)

Mi z tego kalendarza wychodzi dziewczynka, ale wszyscy mi wroza chlopca:) zobaczymy co bedzie:D

maddlena nie, wszystko według OM, ale zalezy na jakiej stronie korzystam z kalkulatora :cool2: Trzymam się BB i Haczewskiego ale dla przykładu na kalkulatorze w serwisie mamazone.pl wychodzi mi data 27.09

reklama
Cześć dziewczyny! :) dopiero wróciłam do domu i jeszcze nie zdążyłam przeczytać waszych niedzielnych pogaduszek :) my dziś cały dzień u rodziców, najpierw jednych, potem drugich. Teraz już w łóżeczku jakiś film i spać bo padam na pysk, nie wspomnę już o wzdetym brzuchu..
miłego wieczoru i do jutra :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry