witam się weekendowo
musiałam was nadrobić

ale udało się.. u nas goście byli wesoło przynajmniej wczoraj na spontana wybraliśmy się na wieś do dziadków z nimi i z dobrymi znajomymi fajnie ognisko zrobiliśmy bardzo mi się to podobało

hehe tematy dzieci oczywiście nie opuszczały bo właśie znajoma ma termin na 14 marca także już mało jej zostało

dzis wracając odwiedziliśmy jeszcze rodzinkę i do domku

już po kolacji a m teraz wcina lody bo smaki ma hehe
aaa.. coś zaczyna mi się wydawać że czasami czuję ruchy maluszka

tak nisko jeszcze ale takie lekkie muskanie jest
Hej :-) jestem nowa ale od paru dni zaglądałam tutaj ,ale chyba bałam się odezwać. 2 lata temu straciłam maluszka w 3 miesiącu i trochę boję się jeszcze mówić o ciąży żeby nie zapeszyć. Ciężko było dość do siebie , teraz też cała jestem obaw czy wszystko jest okej. To mój 9 tc ,ale byłam na usg i widziałam już potworka, podobno seduszko mocno bije więc troszkę mi ulżyło i chyba zaczynam już się oswajać z myślą ,że teraz musi być tylko dobrze :-) obiecuję , że powolutku ale zacznę się udzielać :-) pierwsze lody przełamane :-)
witaj

udzielaj się

im nas więcej tym weselej
Co myślicie o zakupie detektora tętna płodu? Niektóre wykrywają bicie serca od 9 tygodnia, ciekawe czy to prawda?
mam detektor tętna i to jest super sprawa bo też jak jakiś stres się załącza to posłucham czy się rusza i zaraz lepiej

a za jakies 3-4 tygodnie myśle uda się serduszko usłyszeć
jeśli chodzi o wyliczenie terminu to ja używam tego

jak dla mnie jest fajny
Termin porodu - Wiek dziecka - Ciąża - Dziecko
na szczęście wiem kiedy co się wydarzyło więc mam mniejszy problem

i teraz wszystko regularnie hehe.. ale z córką miałam termin z OM na 21 grudnia a z USG 29 grudnia no i córa wyszła 29
nimffi bardzo współczuję kochana , trzymajcie się :*
a_nka mam nadzieję że z dzieciaczkami wszystko wporządku.. trzymam kciuki &&&