Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to faktycznie zdzierstwo, w Poznaniu w b. renomowanych gabinetach tyle biora na sl tez w tych co drozszych...ale nie przypuszczam zeby sobie pozwalali na takie zagrania ze badanie 30 sek...Wizyta spoko. Karta ciazy założona, usg trawało moze 30 sek. czym jestem rozczarowana za te pieniądze. Kolejna wizyta w 12 tyg. Mam zdecydować czy chce badania prenatalne. Płatne 300 zł.
Za wizyte zabuliłam 200 ;/ plus dojazd
No to dobrze, że wszystko ok.Wizyta spoko. Karta ciazy założona, usg trawało moze 30 sek. czym jestem rozczarowana za te pieniądze. Kolejna wizyta w 12 tyg. Mam zdecydować czy chce badania prenatalne. Płatne 300 zł.
Za wizyte zabuliłam 200 ;/ plus dojazd
biorąc pod uwagę, ze to jedyny lekarz jakiemu jestem w stanie zaufac, to bede płaciła.
Sama wizyta kosztuje 100 zł, usg 80 zł, cytologia 20 zł...
To w moim mieście ceny rozkladają się inaczej - 100 zł wizyta, 60 usg, i 50 cytologia... Ale nikomu tu nie ufam, to rzeznicy. Dodatkowo, nie przeprowadzaja badan prenatalnych, wysylają na nie do poznania.
A on wszytsko robi u siebie.
Nie mowilam tez o tym co stwierdzil poprzedni gin - macica powiekszona, sa miesniaki i krwiak...
Ten mnie zbadał, macica w normie, nie zgrubiała, o miesniakach czy krwiaku tez cisza...
Na Polnej?Ja też zrobię w Poznaniu ale chyba nie będę za to płaciła, bo mają robić w szpitalu na NFZ.
Dobra decyzja. Bo może rzeczywiście przez te 30 sekund, to mógł po prostu nie zauważyć.Usg trwalo tak krotko, ze tamten nawet nie sprawdzał czy nie ma krwiaka itp...
Mam metlik w glowie... Wiec za rada meza, postaram sie dostac na NFZ jeszcze, przynajmniej skierowania na badania dostane