reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
kasica212 aż łezka się w oku kręci jak się ogląda i czyta artykół :tak: dzielna jesteś!

nexiss a ty zakladasz działaność tak na prawde czy żeby mieć coś płacone, bo ja też chciałąm ale się boje bo wszędzie straszą że teraz zus sie łatwo może kapnąć
Właśnie myślałam z moim M. żeby otworzyć tylko na te opłaty w zasiłku macierzyńskim, ale jeszcze się waham czy aby ją w ogóle otworzyć, jeszcze szukam pracy, dziś byłam w kolejnym miejscu do którego skierował mnie pośredniak, złożyłam cv ale doświadczenia w bankowości nie mam, także nie liczę że tam się uda, szukam dalej..

Wesolutka ja Wam tu pewnie nie pisałam, ale mój lekarz już w niedzielę zadecydował, że zostanę do końca 12tygodnia. Za duże jest ryzyko poronienia.
Będą mi robic USG co tydzień, wszelkie badania, a na początku marca zrobią mi tu w przychodni USG prenatalne i jeżeli wszystko będzie ok mój gin założy mi kartę ciąży i wypisze do domu.

Dzieciaki nie bardzo mogą przychodzić. Dorośli jedynie, ale lekarz powiedział, ze w drodze wyjątku w weekend może mąż maluchy przywieźć na godzinę :tak:

Ale tym razem Nela jest chora więc pewnie z wizyt nici.

Ostatnia edycja:
a_nka ja znam przypadek cholestazy ok 22 tygodnia juz takiej ostrej, ale o wzesniejszych nie slyszalam

Kusiak na filmie jest Samanta, teraz nosi okularki i ma krotkie wlosy, Roksana nie chciala byc jak beda z kamera wiec poszla do przedszkola
Pozniej wrzuce aktualna fotke dziewczyn

No to sobie trochę jeszcze poleżysz... ale przynajmniej w szpitalu człowiek czuje się bardziej bezpieczny, mimo, że nie na swoim łóżku... trzymam kciuki, żebyś jakoś to przetrwała :-)

Anka ja tez nie slyszalam o tak wczesnej cholestazie. Troche to niebezpieczne no ale zadbaja tam o Ciebie. Moja kolezanka ma 5 dzieci z czego tulko 2 razy cholestaze. I wywolywali jej porody z tego powodu. Mam nadzieje ze to jednak nie to. Moze poprostu watroba ciezej pracuje bo to blizniaki?

Kusiak też tak właśnie teraz myślę. Bo też nigdzie nie słyszałam o cholestazie w 10tygodniu ciąży.

Ja też poród z Nelą miałam wywoływany ale tak jak piszesz u nas też z Dominikiem dziadostwa udało się uniknąć.

Więc może właśnie wątroba jest obciążona podwójną ciążą i to dlatego...

ASPAT mam 69 IU/L
ALAT 73 IU/L

Więc nie dużo podwyższone.

Mam piękne CRP 22,8 mg/l :eek:

Ale ja jestem mało myśląca... To CRP na pewno jest podwyższone przez to gardło co mnie boli.

http://media.wp.pl/kat,1022943,titl...owac-moje-dziecko,wid,16416668,wiadomosc.html
Słyszałyście??

Ostatnia edycja:
reklama
a_nka, ale Cię uziemiło.. współczuję, że tyle czasu spędzisz w szpitalu. Nie martw się bo ważne, że jesteś pod opieką cały czas :) Bliźniaki na pewno bardziej obciążają kobiecy organizm więc musisz być dzielna :)
odnośnie artykułu, nic mnie na tym świecie już nie dziwi ale smutne to, że dzieci tak wcześnie rozpoczynają życie seksualne a edukować w szkołach nie chcą bo rodzice pruderyjni :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry