reklama

Wrzesień 2014:)

dziewczynki a jakie macie długości szyjki?

bo ja teraz zerknęłam na usg i widze ze 4cm
a w poprzednich ciążach miałam ponad 6cm

reklama
tak piszecie o tych pączkach ... a ja bym zjadła może takiego ptysia ze śmietanką :)

sawi a jak jest oznaczona dł. szyjki???

edit. teraz doczytałam w karcie ciązy moja ma 3/0 to chyba 3 cm tak?? nie mam pojęcia jaką miałam w poprzedniej ciąży...

Ostatnia edycja:
Maltanka, ja na dzisiejszy obiad mam ogórkową z wczoraj a na drugie robię burgery :) od początku ciąży prawie, uwielbiam domowe fastfoody, więc grilowany burger w bułkę, serek i warzywne dodatki, mniam :)

To mi narobiła smaka :) tylko że ja mięsko zastąpie rybką.... Pychotka :D

Tak tu o tych pączkach piszecie, że chyba sama się skuszę. Gorzej jak mi zasmakuje...;-)

Mnie odrzuca generalnie od słodkiego więc paczków nie próbowałam i może to lepiej ;)

dziewczynki a jakie macie długości szyjki?

bo ja teraz zerknęłam na usg i widze ze 4cm
a w poprzednich ciążach miałam ponad 6cm

A to powinno być gdzieś wpisane? Bo ja nie widzę na moim usg tego...

Ja dziś na obiad chyba zrobię zapiekankę makaronowa ze szpinakiem, fasolką szparagową, pieczarkami i serem :) jakoś tak za mną chodzi ostatnio...

Powodzenia na wizytach!!!

ja dzis znowu mam ochote na placki ziemniaczane :D
moj wczoraj uzmazyl wolowine po chinsku ja nie mialam ochoty wiec zostalo mu na dzis a ja sie pozajadam placuszkami ziemniaczanymi znowu :D oj tak to jest mysl:D
Dzieki dzieewczyny ! :)

Ona chodzi do prywatnego przedszkola (przyjmują dzieci od roczku chodzące) teraz są 4 grupy po 15 osób Najstarsze dwie są w jednym budynku i często są łączone do nichnależy Roksana, a dwie młodsze w nowym budynku i w najmłodszej grupie Myszek jest Samanta. Państwowe mam pod nosem, ale raz odmówiło przy Roksanie (choć mam pierwszeństwo ze względu na rentę i niepełnosprawność) nie odwoływaliśmy się i jesteśmy zadowoleni z tego prywatnego, więc tam chodzą.

i
To, do którego chcę dać Antosia, też jest prywatne. Ale powiedzieli mi, że musi mieć 30 miesięcy, wcześniej nie przyjmą. Widocznie od przedszkola zależy....

Właśnie, żebym nie zapomniała zapytać o kartę ciąży, bo nie dostałam jeszcze. Jak się chodzi na badania pren. to pewnie tego sobie zażyczą... Któraś z was też jeszcze nie dostała kc?

witamy się czwartkowo.
generalnie dla mnie nie najlepszy dzień. Strasznie wymiotuje od rana. Mąż już dostaje sapkę, Ola się boi i płacze - już powoli mnie to zaczyna męczyć. A niestety w pierwszej ciąży do 22 tygodnia mnie męczyły wymioty :/

co do karty ciąży to mi też załozono koło 7 tc.

reklama
Witajcie :) ja dzis tez wizytuje o 15 :) wreszcie chce zobaczyc serduszko :)
Ja karte ciazy juz mam od 5 tc :) zaciekawilyscie mnie ta dl. Szyjki dzus zapytam z ciekawosci :)
Na obiad dzis krokiety :) a na jutro zaplanowane schabowe wiec z gliwy.
W niedziele koncze 21 urodziny i juz polowe rodzinki mi sie wprosilo na impreze ktorej nie robie no ale niestety musze zrobic:(
DZIEWCZYNY TRZYMAM KCIUKI ZA DZISIEJSZE WIZYTY!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry