Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maltanka, ja na dzisiejszy obiad mam ogórkową z wczoraj a na drugie robię burgeryod początku ciąży prawie, uwielbiam domowe fastfoody, więc grilowany burger w bułkę, serek i warzywne dodatki, mniam
![]()
Tak tu o tych pączkach piszecie, że chyba sama się skuszę. Gorzej jak mi zasmakuje...;-)
dziewczynki a jakie macie długości szyjki?
bo ja teraz zerknęłam na usg i widze ze 4cm
a w poprzednich ciążach miałam ponad 6cm
To, do którego chcę dać Antosia, też jest prywatne. Ale powiedzieli mi, że musi mieć 30 miesięcy, wcześniej nie przyjmą. Widocznie od przedszkola zależy....Ona chodzi do prywatnego przedszkola (przyjmują dzieci od roczku chodzące) teraz są 4 grupy po 15 osób Najstarsze dwie są w jednym budynku i często są łączone do nichnależy Roksana, a dwie młodsze w nowym budynku i w najmłodszej grupie Myszek jest Samanta. Państwowe mam pod nosem, ale raz odmówiło przy Roksanie (choć mam pierwszeństwo ze względu na rentę i niepełnosprawność) nie odwoływaliśmy się i jesteśmy zadowoleni z tego prywatnego, więc tam chodzą.
i
Ja w karcie ciąży w 7 tc mam napisane chyba 6 czy 7 a w 10 tc 10 (nie wiem czy to możliwe)dziewczynki a jakie macie długości szyjki?bo ja teraz zerknęłam na usg i widze ze 4cma w poprzednich ciążach miałam ponad 6cm