reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Ja chodze prywatnie u nas lekarz na nfz wymyslil mi tysiac chorob i kazal modlic sie zebym w ciazy nie byla bo musze sie zaszczepic za 1200 zl na wirusa hpv jak sie okazalo ciaza jest wirusa nie ma a on powinien udac sie do kolegi psychiatry nigdy wiecej :))

Ja chodzę prywatnie. Jak miałam kartę założoną w 6 tygodniu, jak było serduszko :)
A z tą szyjką, to mi zagwozdkę zrobiłyście...nigdzie nie mam takiej informacji :szok:

Ja chodze prywatnie u nas lekarz na nfz wymyslil mi tysiac chorob i kazal modlic sie zebym w ciazy nie byla bo musze sie zaszczepic za 1200 zl na wirusa hpv jak sie okazalo ciaza jest wirusa nie ma a on powinien udac sie do kolegi psychiatry nigdy wiecej :))

widzę niezły lekarz świr.. masakra.. psychiatra jak najbardziej się kłania...

Ja chodzę prywatnie. Jak miałam kartę założoną w 6 tygodniu, jak było serduszko :)
A z tą szyjką, to mi zagwozdkę zrobiłyście...nigdzie nie mam takiej informacji :szok:

mi pisze w karcie ciazy tak jakby na 2 stronie badanie gonekologiczn i tam mam wpisane :)

Maddalena widocznie oni przy zgłoszeniu przedszkola podali, że młodszymi dziećmi się nie opiekują a że mają to w dokumentach to jest to jeden z warunków przyjęcia
Pewnie tak jest.

Właśnie, żebym nie zapomniała zapytać o kartę ciąży, bo nie dostałam jeszcze. Jak się chodzi na badania pren. to pewnie tego sobie zażyczą... Któraś z was też jeszcze nie dostała kc?
Ode mnie nie wołali karty ciąży na prenatalnych. Wypełniałam tylko taką ankietę: pesel, dane osobowe, termin ostatniej miesiączki, lekarz prowadzący, poprzednie ciąże i to wszystko.
Czasem trafia się na idiotów.

Ja chodzę na NFZ, zawsze do tego samego lekarza, jak już pisałam, kartę ciąży założyli mi dopiero na ostatniej wizycie, tj 9/10 tydz.
A długośc szyjki, nigdy na to nie zwracałam uwagi...Nie mam nic wpisane w karcie.

reklama
już jestem:)
u mnie szyjka 2/0/0 i nie wiem co to oznacza może 2 cm :confused:

na obiad wziełam za 15zl na wynos :) 2 danie i zupka pycha

wyczytałam że szyjka ma 2 cm / 0 rozwarcia zewnętrznego / 0 rozwarcia wewnętrznego :)

tak mnie sawi w to wciągła że już wszystko wiem hehe

a na 2 danie co??

My dzisiaj kopytka z serem z córką a m po pracy do dentysty idzie więc dopiero kolację będzie mogł jeść.. więc coś wymyślimy konkretnego :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry