Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też mam karte założoną od 7 tygodniana nfz
![]()
Ja chodze prywatnie u nas lekarz na nfz wymyslil mi tysiac chorob i kazal modlic sie zebym w ciazy nie byla bo musze sie zaszczepic za 1200 zl na wirusa hpv jak sie okazalo ciaza jest wirusa nie ma a on powinien udac sie do kolegi psychiatry nigdy wiecej)
Ja chodzę prywatnie. Jak miałam kartę założoną w 6 tygodniu, jak było serduszko
A z tą szyjką, to mi zagwozdkę zrobiłyście...nigdzie nie mam takiej informacji![]()
Pewnie tak jest.Maddalena widocznie oni przy zgłoszeniu przedszkola podali, że młodszymi dziećmi się nie opiekują a że mają to w dokumentach to jest to jeden z warunków przyjęcia
Ode mnie nie wołali karty ciąży na prenatalnych. Wypełniałam tylko taką ankietę: pesel, dane osobowe, termin ostatniej miesiączki, lekarz prowadzący, poprzednie ciąże i to wszystko.Właśnie, żebym nie zapomniała zapytać o kartę ciąży, bo nie dostałam jeszcze. Jak się chodzi na badania pren. to pewnie tego sobie zażyczą... Któraś z was też jeszcze nie dostała kc?
Czasem trafia się na idiotów.Ja chodze prywatnie u nas lekarz na nfz wymyslil mi tysiac chorob i kazal modlic sie zebym w ciazy nie byla bo musze sie zaszczepic za 1200 zl na wirusa hpv jak sie okazalo ciaza jest wirusa nie ma a on powinien udac sie do kolegi psychiatry nigdy wiecej)
już jestem
u mnie szyjka 2/0/0 i nie wiem co to oznacza może 2 cm
na obiad wziełam za 15zl na wynos2 danie i zupka pycha